Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
29.gün... 36,8... 14 ekim :sm_confused:
30.gün... 36,7... 15 ekim :gitme:

30368d Ovulation Charts
:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demektir.

günaydın kızlarrrr.. olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayırlısı tafçıımm geçen ayda 14.gün yumurtlamışsın.. ateş yükseldiğinde yumurta çatlamışmı yoksa yeterliği olgunluğa ulaşmı demek? birde grafiğindeki opk ne anlama geliyo hani şu + lar? ovulasyon testimi?

hayırlısı tafçıımm geçen ayda 14.gün yumurtlamışsın.. ateş yükseldiğinde yumurta çatlamışmı yoksa yeterliği olgunluğa ulaşmı demek? birde grafiğindeki opk ne anlama geliyo hani şu + lar? ovulasyon testimi?

evet OPK ovulasyon testi demek :hulya: ateşim yükseldiği gün yaptığım ovulasyon testinde ikinci çizgi silik çıkıyor yani yumurtam çatlamış oluyor. çift çizgi çıktığı gün hormonum yumurtamı çatlatabilmek için pik yapmış oluyor çatlayınca da hormon yavaş yavaş düşüyor olumunekankayizsmile dün kasıklarımda ağrılar da oldu yumurtladığımı ordan da anladım dünkü yaptığım test önceki günkü kadar belirgin değildi çook az fark vardı ama muhtemelen testi yapmadan 1-2 saat önce yumurtladım :lepi::nazar:

diyelimki yumurtam çatlamadı ovulasyon hep pozitifmi verir?
birde nerden onu işaretliyosun + olarak bende ovulasyon testi yapıyorumda ordada işaretleyim.

diyelimki yumurtam çatlamadı ovulasyon hep pozitifmi verir?
birde nerden onu işaretliyosun + olarak bende ovulasyon testi yapıyorumda ordada işaretleyim.
yukarıda yazıyor test diye kısımda işaretliyorsun.yumurtan çatlayacak olgunluğa gelince hormonun da yükseliyor çatlatabilmek için o yüzden testin pozitif sonuç veriyor maksimum 2-3 gün pozitif sonucu görürsün sonra çatlamalı yani bilemiyorum hormon pik yapınca çatlar yumurta pik yapmazsa çatlamaz onu çatlatan hormon çünkü. Çatlama sorunu olanlara da doktorun yaptığı çatlatma iğnesinde de zaten o hormon varvücut üretemediği için o hormonu dışarıdan müdahaleyle hormon enjekte ediliyor diye düşünüyorum ben bilmiyorumkismile

kızlar nasılsınız ?? iş nedeniyle grmyrm boş anlarda işte girbiliyrm :)

yukarıda yazıyor test diye kısımda işaretliyorsun.yumurtan çatlayacak olgunluğa gelince hormonun da yükseliyor çatlatabilmek için o yüzden testin pozitif sonuç veriyor maksimum 2-3 gün pozitif sonucu görürsün sonra çatlamalı yani bilemiyorum hormon pik yapınca çatlar yumurta pik yapmazsa çatlamaz onu çatlatan hormon çünkü. Çatlama sorunu olanlara da doktorun yaptığı çatlatma iğnesinde de zaten o hormon varvücut üretemediği için o hormonu dışarıdan müdahaleyle hormon enjekte ediliyor diye düşünüyorum ben bilmiyorumkismile

açıklaman için teşekkürler tafçım

Kızlaaar selam,

Eşimin kaldığı otelden şimdi geldim;umarım tutturmuşuzdur :içelim:,bu ay sadece ateş ölçeceğim;ovulasyon testi 1 tane kalmıştı,dün sabah yaptığımda negatifti,başka da almiicam! Bugün ölçemedim haliyle :kedi: Juliacım yaa;evet yine iyi dayandılar benim kukkuriler;ne biliiim şekere hemen alışıp abartacaklarını :uhm:

Kızlaaar selam,

Eşimin kaldığı otelden şimdi geldim;umarım tutturmuşuzdur :içelim:,bu ay sadece ateş ölçeceğim;ovulasyon testi 1 tane kalmıştı,dün sabah yaptığımda negatifti,başka da almiicam! Bugün ölçemedim haliyle :kedi: Juliacım yaa;evet yine iyi dayandılar benim kukkuriler;ne biliiim şekere hemen alışıp abartacaklarını :uhm:

canım inşallah olmuştur kaydirigubbakcemile3

nerdeeeeeeeeee....tutturamadık baksana

Nassı tutturamadın Duruşah;dalga mı geçiyosun bak :jeyyar:Çok üzgünüm çoookkötükedihüso:1no2: alsanaalsanasmile

Bal gibi gebesin işte;neyini tutturamadın?Sen tutturamayarak mı hamile kaldın;o nasıl oldu kafamçokkarıştı falan diyerek senin demek istediğinin " 1 kerede tutturmak " olduğunun bilinciyle böyle tepki gösterdiğimi de belirtmek istedim.Şakayı yani: AMA YAKALADIM İŞTE :" TEKTE TUTTURAMADIK" demedin laelaelaelaelae

Ronya gııı;ateşin ne durumda;çalışma var mı çalışmaaklinialirimsmile

Gebemi işte erkeklere fazla yüzvermeye gelmior coşuorlar,senin spermler de fazla şımardılar sonları helak oldu :)))

Hadi bakalım artık mucizeni beklios:)

Gebemi işte erkeklere fazla yüzvermeye gelmior coşuorlar,senin spermler de fazla şımardılar sonları helak oldu :)))

Hadi bakalım artık mucizeni beklios:)

ewt;hiç ilgilenmesem kesin yaşarlardı;bunlara bi daa şekeri boşver,kuru ekmek yok :eek:lmaz:
naz yapçam naz yapçam yaşayacaklar,bidakine;ot yok onlara laelaelaelaelae
Tek atışta ne olur...Bi bok olmaz diye beklemek en iyisiymiş,beklemiicam yanii kaydirigubbakcemile2
Sevgiler

gebemi haberin yok sanırım duruşah düşük yapıyor..

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar...Bugün hiç giremedim...Kuran vardı oraya gittim gelincede anneme gittim...Yarında 11:45'te dr. randevumuz var...Hem 2'li testimiz var hemde kısmetse cinsiyetimizi öğreneceğiz...Gelince yazarım detayları...

DURUŞAH canım durumunu okudum...Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama herzaman ne diyorduk hayırlısıysa olsun...Demekki bununda hayırlısı böyleymiş...Üzülme canım benim...

Son düzenleme:
gebemi haberin yok sanırım duruşah düşük yapıyor..

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOffffffffffff, o kadar okuduğumu zannettim(hata yapmamak için 2 kez) neden atladığımı bilmiyorum Duruşah'cığım.Kusura bakma ama hiçolmazsa şöyle düşün: Düşük;sakat doğumu engellemek için olurmuş,yani,sakat doğum olmadığına şükredip "herşeyde bir hayır var "diyebilirsin!!!Belki de başka birşey olacaktı ve bundan sonra ona göre işleriniz yoluna girecek???!!!

duruşah düşük mü yapıor?
Çok geçmiş olsun görmedim yazdığını da ya,hayırlısını versin Rabbim

X