- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 37
Bende enson geçen sene yaptırmıştır fsh 9.51 amh 0.92 ama eşimin değerleri düşük cıktı ondan dolayı askıya aldık keçi boynuzu kürü yapıyoruz bu 3 ayımız olacak ona gore tahlil verecek yaza kadar beklerim olmadi aşılama yaptırırım kısmetCanım fsh yüksekti bi de adını hatırlamıyorum ama süt hormonu aynı zamanda stresle de bağlantılı o yüksekti bi de rezervler düşüktü. Hiçbir ilaç kullanmadım ☺
Hayırlı olsun canın. Sağlıkla kucağına al Tebriklerrrrrr.Yaa evet kanda da çıktı şimdi. Hamile kalmam zordu bir de hormon testlerime göre... Cuma gününde herkesin duaları kabul olsun. Darısı isteyen herkesin başına
Bende enson geçen sene yaptırmıştır fsh 9.51 amh 0.92 ama eşimin değerleri düşük cıktı ondan dolayı askıya aldık keçi boynuzu kürü yapıyoruz bu 3 ayımız olacak ona gore tahlil verecek yaza kadar beklerim olmadi aşılama yaptırırım kısmet
Amin inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin olacağı varsa herturlu oluyor kuzum hayırlısı hepimiz için...sende dikkat et kendine bebişineCanım benim de FSH senin gibi. Prolaktin de yüksekti. Rezervler de düşüktü. Eşime hiç yaptırmadık açıkçası o yüzden bilmiyorumAma sana tavsiyem rahatlaman, stres yapmaman ve kafaya takmaman. Ben bu ay ne ateş ölçtüm ne ovülasyon günü hesapladım. Geleceği varmış bebişin, geldi. Umarım en kısa zamanda sen de bu hissi yaşarsın
Bende birkaç gün sonra tekrar tüp bebeğe başlayacağım. İnşallah hepimizin tutar bu seferTüp bebek yaptırdık kuzum tutmadı bi ay ara verdik bu ay adetle yeniden başlayacağız
Sen ne yapıyorsun canım
Tekrar derken canım denedin mı bi kere anlamadım kusura bakma bi süre uzak durmaya çalıştım yine de geldim burayaBende birkaç gün sonra tekrar tüp bebeğe başlayacağım. İnşallah hepimizin tutar bu sefer
Evet demedim olmadı. Genetikten sağlıklı embriyo gelmedi.Tekrar derken canım denedin mı bi kere anlamadım kusura bakma bi süre uzak durmaya çalıştım yine de geldim buraya
Bu normal ateş değil. Hasta mısınız? Ayrıca dil altı ölçmelisiniz.Merhaba dijital Ateş ölçer ile koltuk altından olctugumde 38.5 çıkıyor. Çatlatma ignesinin 8.gunu. az biraz umutluyum bakalım nasip. Koltuk altından bu kadar yüksek çıkması normalmi
HAsta değilim ovulasyondan beri boyle çıkıyorBu normal ateş değil. Hasta mısınız? Ayrıca dil altı ölçmelisiniz.
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt.Kızlar herkese merhaba, özlemişim burayı
Sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim.. sürekli yattım bir tek tuvalete kalk dedi doktorum. O süreçte internetten saçma sapan şeyler okuyup strese girmeyeyeim diye kk dan uzak durdum özellikle hamile çocuk bölümünden..
Ama hiç birinizi unutmadım, bol bol dua ettim sizlere de..
Evet teyzoşları sağlıklı bi doğum yaptım çok şükür ve oğlum 66 günlük bugün ❤
Bugünleri hayal bile edemezdim.. burada çok zor günler geçirdim. Defalarca pes edip yeniden bi kapı araladım.
Rabbime sükürler olsun yüzümü güldürdü.. sizinde oyle olacak sakın inancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin.
Hepinize umut olmak için yeniden girip yazmak istedim
2 yildir bebek icin ugrasan arkadasimin hamile haberini aldim .. sakın zaman çok geçti diye düşünmeyin ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.en iyisini yapmışsın sosyal medyadan uzak durmaklaKızlar herkese merhaba, özlemişim burayı
Sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim.. sürekli yattım bir tek tuvalete kalk dedi doktorum. O süreçte internetten saçma sapan şeyler okuyup strese girmeyeyeim diye kk dan uzak durdum özellikle hamile çocuk bölümünden..
Bugünleri hayal bile edemezdim.. burada çok zor günler geçirdim. Defalarca pes edip yeniden bi kapı araladım.
Rabbime sükürler olsun yüzümü güldürdü.. sizinde oyle olacak sakın inancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin.
2 yildir bebek icin ugrasan arkadasimin hamile haberini aldim .. sakın zaman çok geçti diye düşünmeyin ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar
Ay çok sevindim. Sağlıkla huzurla büyüt bebişiniKızlar herkese merhaba, özlemişim burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?