o zaman bekle kuzum..inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde seninledirEvet canım ikinci bir üzüntüyü kaldıramam gibi geliyor. Ateşim biraz daha yüksek olsa daha emin olucam ama işte ateş tedirgin ediyor. Bide en baştan ölçmedim ya belki bu ay daha düşük bir ateşle yumurtladım onu da bilmiyorum. Neyse hafta sonu tatile gidicem belki kafam dağılırda düşünmem
Yok yapmadım gecikmeli olarak geldi. Sanırım yine kimyasal oldu. Çünkü baya parçalı oldu kanama. Bu ayı da atlatıp diğer ay doktora gitmeyi düşünüyorum
Kısmet değilmiş üzme canını. Evet doktora girmen iyi olur canım.Yok yapmadım gecikmeli olarak geldi. Sanırım yine kimyasal oldu. Çünkü baya parçalı oldu kanama. Bu ayı da atlatıp diğer ay doktora gitmeyi düşünüyorum
Soruyu anlamadım ne düşer mi?Merhabalar benim adetime 3gun var 36.5iki gündür aynı ağrı dersen var ama biraz daha farklı adetten kaça düşerse adet olunur bilmiyorum ama ben genelde adete yakın çok usurum normalde de ama o zaman farklı 5.10dk farkediyor ölçüm saati acaba düşer mi böyle durumda olan varmi
Afedersiniz ateşim düşer mi yani 36.5in altına düşerse mi âdet olunurSoruyu anlamadım ne düşer mi?
hayırlısı olsun kuzum ama üzüldüm..bencede bi doktora görün bak bende de bişey yoktu güya perde çıktı,ameliyat esnasında rahime giden kanalların dar dediler onu genişlettiler.çıkıyor bişeyler.Yok yapmadım gecikmeli olarak geldi. Sanırım yine kimyasal oldu. Çünkü baya parçalı oldu kanama. Bu ayı da atlatıp diğer ay doktora gitmeyi düşünüyorum
Herkeste değişiyor. Genelde adet olmadan ya da olunca düşer. Bir kaç ay düzenli ölçüp kendi ateş tablonuzu tanımalısınız.Afedersiniz ateşim düşer mi yani 36.5in altına düşerse mi âdet olunur
Valla ben üzülmeyi bırakalı epey oldu. Bayadır doktora gitmiyordum bi hormonlara da baktırmış olurum. Şu ayı bi atlatayım da yeni yıl yeni umutlarla gelsin hepimizehayırlısı olsun kuzum ama üzüldüm..bencede bi doktora görün bak bende de bişey yoktu güya perde çıktı,ameliyat esnasında rahime giden kanalların dar dediler onu genişlettiler.çıkıyor bişeyler.
Canım ben sanırım hamileyim bu ayBugün adet oldum canım kendi hevesimle seni de merakta bıraktım Hakkımızda hayırlısı Allah büyük O ne zaman ol derse o zaman olacak... inşallah
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin normalden farkli biseyler yaptın mi belirtilerin neler Bende bişey yok kuzum ateş düştü bi umut test yaptım negatif pazar regl günü beklemeye devamCanım ben sanırım hamileyim bu aysende durumlar ne?
Cuma gününde dualarım seninleGözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin normalden farkli biseyler yaptın mi belirtilerin neler Bende bişey yok kuzum ateş düştü bi umut test yaptım negatif pazar regl günü beklemeye devam
Aa hamilesinKızlar selam. Geçen ay ateş ölçe ölçe bir hal olmuştuk. Bu ay hiç ölçmedim. Reglim bir gün geçti ve ne gelen var ne giden. Sürekli regl olacakmışım gibi bir ağrı. Kasıklarda batmalar. Göğüslerim nasıl acıyor ve belimde çok ağrım var. Üç dört gündür de eşim söyledi çok sıcaksın diye, ölçüyorum, ateşim 37 üzeri. Hamile değilimdir ya diye düşündüm ama yine de içimden bir ses yap dediHeyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Kaç aydır olmuyordu...
Yaa evet kanda da çıktı şimdi. Hamile kalmam zordu bir de hormon testlerime göre... Cuma gününde herkesin duaları kabul olsun. Darısı isteyen herkesin başınaAa hamilesinhayırlı olsun. Ben bile heyecanlandım vallahi. Ne hoş bize de du et
Amin kuzum yaa sağol. Sağlıkla gelsin inşallah.Yaa evet kanda da çıktı şimdi. Hamile kalmam zordu bir de hormon testlerime göre... Cuma gününde herkesin duaları kabul olsun. Darısı isteyen herkesin başına
Allah razı olsun kuzum...düzenli beslenmek vesile olmuş olabilir tekrar gözün aydın olsun canım...hormon değerlerim yüksek yazmışsın hangi hormonlardı bide ilaç falan kullanmismiydinCuma gününde dualarım seninleyeme düzenimi değiştirdim doktor tavsiyesiyle. Abur cubur ne varsa bıraktım. Ekmeği filan da evde yaptım canım. Doktor dışardan yediğimiz birçok şeyde kimyasal var, hormon değerlerini bozuyor dedi. Sanırım fayda etti bende
Canım fsh yüksekti bi de adını hatırlamıyorum ama süt hormonu aynı zamanda stresle de bağlantılı o yüksekti bi de rezervler düşüktü. Hiçbir ilaç kullanmadımAllah razı olsun kuzum...düzenli beslenmek vesile olmuş olabilir tekrar gözün aydın olsun canım...hormon değerlerim yüksek yazmışsın hangi hormonlardı bide ilaç falan kullanmismiydin
Tebrikler.. çok güzel bir foto.. sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar selam. Geçen ay ateş ölçe ölçe bir hal olmuştuk. Bu ay hiç ölçmedim. Reglim bir gün geçti ve ne gelen var ne giden. Sürekli regl olacakmışım gibi bir ağrı. Kasıklarda batmalar. Göğüslerim nasıl acıyor ve belimde çok ağrım var. Üç dört gündür de eşim söyledi çok sıcaksın diye, ölçüyorum, ateşim 37 üzeri. Hamile değilimdir ya diye düşündüm ama yine de içimden bir ses yap dediHeyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Kaç aydır olmuyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?