- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
Silik çizgi var bayağı bende emin olamadım. Geç döllenme olabilir belki.Valla test bu şekilde o yüzden emin olamıyorum kimyasal geçirdiğimde daha belirgindi
Yeter ki döllenmiş olsun :) erken geç farketmez artıkSilik çizgi var bayağı bende emin olamadım. Geç döllenme olabilir belki.
Bence deYeter ki döllenmiş olsun :) erken geç farketmez artık
kuzum hadi hayırlısı
Çizgiyi görebiliyorsun dimi sende? Ama emin değilim işte dedim belki yanlış çizgidir üstüne su damlattım ama yine de kaldı çizgikuzum hadi hayırlısıinşallah bebeğin bu sefer sağlıkla seninledir ❤
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al. Adetin kaçıncı günü bugün.Çizgiyi görebiliyorsun dimi sende? Ama emin değilim işte dedim belki yanlış çizgidir üstüne su damlattım ama yine de kaldı çizgi
30. Gün 4 aydır 25. Günde adetim geliyordu. Valla bu testlere çok güvenemiyorum işte. Birkaç gün daha beklicem olmazsam kan vericemCanım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al. Adetin kaçıncı günü bugün.
gördüm tabikide canımÇizgiyi görebiliyorsun dimi sende? Ama emin değilim işte dedim belki yanlış çizgidir üstüne su damlattım ama yine de kaldı çizgi
İnşallah canım ama acaba buharlaşma çizgisi dedikleri mi ki?gördüm tabikide canımsilikde olsa çizgi görünüyor.inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebeğin
Hadi hayırlısı olsun canım. Ben olsam hemen kan verirdim. :) silik çizgi varsa kanda daha da belirgin çıkar.
Saol canım ama hiç emin değilim işte. Göğüslerim ağrıyor karnım şiş hayırlısı bakalım yarın olsun da biHadi hayırlısı olsun canım. Ben olsam hemen kan verirdim. :) silik çizgi varsa kanda daha da belirgin çıkar.
İyi geceler canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kizlar iyi geceler. Biz 5 bucuk aylik olduk. Biraz sikintili geçti surecimiz. Anne olmak cok zormus. Oncesinde bi ton stres sonrasinda yine stres. Ama anne olmak cok guzel bi duygu. Rabbim sizlere de nasip etsim en kisa zamanda. Hep dualarimdasiniz.
Sağlıkla büyüt inşallah ...Kizlar iyi geceler. Biz 5 bucuk aylik olduk. Biraz sikintili geçti surecimiz. Anne olmak cok zormus. Oncesinde bi ton stres sonrasinda yine stres. Ama anne olmak cok guzel bi duygu. Rabbim sizlere de nasip etsim en kisa zamanda. Hep dualarimdasiniz.
bence öyle bir şey değildir.iyi düşünelim güzel şeyler olsunİnşallah canım ama acaba buharlaşma çizgisi dedikleri mi ki?
Ya biz alışmışız artık olmasada üzülmüyorum artık :) olursa da olmazsa da Allahtan neticedebence öyle bir şey değildir.iyi düşünelim güzel şeyler olsun
canım ne durumdasın,tekrarladın mı testiYa biz alışmışız artık olmasada üzülmüyorum artık :) olursa da olmazsa da Allahtan neticede
Valla gelen giden yok ilk defa bu kadar gecikti ama ateşte 36.2 testi tekrarlamadım pazartesiye kadar bekliyim diyorum. Dün o kadar şişti ki karnım tamam dedim olacak galiba ama olmadı. Hani o doluluğu hissedersin ya kasıklarında öyle oldu işte ama tık yok. Anlamadım valla adetlerimde düzenlidir halbuki. Bugün 4. Günü gecikmenincanım ne durumdasın,tekrarladın mı testi
bi tekrarlasanmı ki acaba testi.en azından koyulaşma var mı ona bakardın.biliyorum kimyasaldan dolayı daha temkinli olmaya çalışıyorsun tabi de sen bilirsin genede kuzumValla gelen giden yok ilk defa bu kadar gecikti ama ateşte 36.2 testi tekrarlamadım pazartesiye kadar bekliyim diyorum. Dün o kadar şişti ki karnım tamam dedim olacak galiba ama olmadı. Hani o doluluğu hissedersin ya kasıklarında öyle oldu işte ama tık yok. Anlamadım valla adetlerimde düzenlidir halbuki. Bugün 4. Günü gecikmenin
Evet canım ikinci bir üzüntüyü kaldıramam gibi geliyor. Ateşim biraz daha yüksek olsa daha emin olucam ama işte ateş tedirgin ediyor. Bide en baştan ölçmedim ya belki bu ay daha düşük bir ateşle yumurtladım onu da bilmiyorum. Neyse hafta sonu tatile gidicem belki kafam dağılırda düşünmembi tekrarlasanmı ki acaba testi.en azından koyulaşma var mı ona bakardın.biliyorum kimyasaldan dolayı daha temkinli olmaya çalışıyorsun tabi de sen bilirsin genede kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?