aminn canım inşallah
Zamanını beklemek en güzeli adetin geçsin öyle test yap kuzum bu arada kendine de dikkat et ani hareketlerden uzak durCanim ben daha ilk defa bugün ölçtüm oda internetten hep araştırıyorum bı kaç gündür bakayım dedim kasıklarımda da 10 gündür batma oluyor saat başı tuvalete cikiyorum artık zamanını bekleyeceğim
Hadi gözün aydın canım. 2020 inşallah uğurlu gelir hepimize
Geçmiş olsun canım
kızlar çok teşekkür ederim.inşallah önümüzde ki yıl bebişlerimize kavuşuruzCanım geçmiş olsun önümüzdeki yıl kucağın dolsun
Sağol canım dikkat ederim tutmuştur diye ümit ediyorum ama bakicaz artık 3 sene önce 3 aylık iğne vuruldum hemen bıraktım etkisi geçmedi sanırımZamanını beklemek en güzeli adetin geçsin öyle test yap kuzum bu arada kendine de dikkat et ani hareketlerden uzak dur
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun.canım dün ameliyatımı oldum.çok şükür iyiyim.bugün bi aksilik olmazsa taburcu olcam.şimdilik ağrım falan yok.ilk çıktığımda çok ağrım oldu o kadarda olur artık..sen nasılsın başladımı tedavin
aminn canım inşallah tez vakitte hepimize nasip olurGeçmiş olsun canım. İnşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun.
kızlar çok teşekkür ederim.inşallah önümüzde ki yıl bebişlerimize kavuşuruzhem perde alındı hemde rahim içi kanallarım çok darmış.onlarıda genişletmişler. 2 ay bi hormon ilacı kullancam,sonra ilk adetinle gel tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.
canım zaten ılişki yasağı 1 hafta.o iki ay içinde ben gene deneyeceğim.kullandığım hormon ilacı açılan perde kapanmasın diye sadece.o yüzden denemeye devam edeceğimBen senin yerinde olsam tüpten önce 1-2 denerdim kuzum.
canım var mı gelişme,adet oldun muSelam kızlar adetime 2 gün var ama hiçbir adet belirtim yok. Normalde bir hafta önceden göğüs ağrım başlardı migren başlardı ama henüz yok. Birde 5 sabahtır ateşim 36.3 yükselmiyor da düşmüyor da.
Yok canım olmadım henüz. Ateşim hala 36.3 ya geç yumurtladım yada var bişey. Yarın ki ateşe göre test düşüncemcanım var mı gelişme,adet oldun mu
inşallah yarın güzel bir haber verirsin bize canımYok canım olmadım henüz. Ateşim hala 36.3 ya geç yumurtladım yada var bişey. Yarın ki ateşe göre test düşüncem
Çok umutlu değilim ama inşallah tabikiinşallah yarın güzel bir haber verirsin bize canım
İnşallah bebeğin seninledirSelam kızlar bu sabah test yaptım ama o kadar belirsiz bir çizgi çıktı ki neredeyse sor görünüyor. Bugün gecikmenin 2. Günü birkaç gün daha beklicem artık
İnşallah canım. Ümitlenmiyorum haftasonuna kadar kendime izin verdim. Gelmezse kana giderimİnşallah bebeğin seninledir
Ümitlenmez mi insanİnşallah canım. Ümitlenmiyorum haftasonuna kadar kendime izin verdim. Gelmezse kana giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?