Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen,en azından önümdeki bir engel daha kalkmış olacak.sonrasında gene 3 ay gibi bir bekleme sürem olacak ama sonu hayır olsunda beklerim.artık sıkıntı yapmıyorum
Canım şimdiden çok çok geçmiş olsun. Senelerce beklemiş insanlar olarak 3 ay bize koyar mı hiç sonu güzel olsun da

Çok sevindim geçmiş olsun. Ben pazartesi başladım bugün kontrolüm var herşeyin eniyisi bizlerle olsun.

Kızlar merhaba benim adetime 3 gün var ateşim 37 normal mi sizce yok sa gebelik olabilirmi bugün erken gebelik testi yaptım negatif 2 gün önce yaptım önce negatif gözüktü sonradan bı çizgi çıktı çok silik ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Ovulasyon zamanı ates derecen neydi hevesini kirmak gibi olmasın ama bazen yüksek gidip adet ten bir gun önce veya adet günü düşebiliyor canım umudunu yitirme beklenen adet günü ateşine gore testi tekrarla

Ovulasyon zamanı ates derecen neydi hevesini kirmak gibi olmasın ama bazen yüksek gidip adet ten bir gun önce veya adet günü düşebiliyor canım umudunu yitirme beklenen adet günü ateşine gore testi tekrarla
Canim ben daha ilk defa bugün ölçtüm oda internetten hep araştırıyorum bı kaç gündür bakayım dedim kasıklarımda da 10 gündür batma oluyor saat başı tuvalete cikiyorum artık zamanını bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…