aynen,en azından önümdeki bir engel daha kalkmış olacak.sonrasında gene 3 ay gibi bir bekleme sürem olacak ama sonu hayır olsunda beklerim.artık sıkıntı yapmıyorumSeninde herşey yolunda gider inşallah. İlk adımı atmış alacaksın
Olacak olacakBugün adet oldum canım kendi hevesimle seni de merakta bıraktım Hakkımızda hayırlısı Allah büyük O ne zaman ol derse o zaman olacak... inşallah
Bencede sonu güzel olsun şu çektiklerimiz denecektir inşallah..aynen,en azından önümdeki bir engel daha kalkmış olacak.sonrasında gene 3 ay gibi bir bekleme sürem olacak ama sonu hayır olsunda beklerim.artık sıkıntı yapmıyorum
Canım şimdiden çok çok geçmiş olsun. Senelerce beklemiş insanlar olarak 3 ay bize koyar mı hiçaynen,en azından önümdeki bir engel daha kalkmış olacak.sonrasında gene 3 ay gibi bir bekleme sürem olacak ama sonu hayır olsunda beklerim.artık sıkıntı yapmıyorum
Hilal canım geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.hadi hayırlısı olsun canım.adet oldun sonunda..inşallah her şey yolunda giderbende bir aksilik olmazsa yarın operasyonumu olcam
AmiinnOlacak olacakhayırlı zamanda olsun, gelmesi gerektiğinde gelsin hayırlısıyla
sağol canım.aynen yaa 3 ay dediğin nedir gelir geçer,koymaz bizeCanım şimdiden çok çok geçmiş olsun. Senelerce beklemiş insanlar olarak 3 ay bize koyar mı hiçsonu güzel olsun da
aminn canım çok sağolHilal canım geçmiş olsun. Hayırlısı inşallah.
canım daha ameliyat olmadım.ben yatış yaptığım gün olurum diyordum ama öyle olmadı.bir gün yatırdılar bugünde ameliyat olcamhilallll canım nasılsın
Herşey yolunda gidecek inşallah. Dualarımdasıncanım daha ameliyat olmadım.ben yatış yaptığım gün olurum diyordum ama öyle olmadı.bir gün yatırdılar bugünde ameliyat olcam
canım dün ameliyatımı oldum.çok şükür iyiyim.bugün bi aksilik olmazsa taburcu olcam.şimdilik ağrım falan yok.ilk çıktığımda çok ağrım oldu o kadarda olur artık..sen nasılsın başladımı tedavinhilallll herşey yolunda mı??
Çok sevindim geçmiş olsun. Ben pazartesi başladım bugün kontrolüm var herşeyin eniyisi bizlerle olsun.canım dün ameliyatımı oldum.çok şükür iyiyim.bugün bi aksilik olmazsa taburcu olcam.şimdilik ağrım falan yok.ilk çıktığımda çok ağrım oldu o kadarda olur artık..sen nasılsın başladımı tedavin
aminn canım inşallahÇok sevindim geçmiş olsun. Ben pazartesi başladım bugün kontrolüm var herşeyin eniyisi bizlerle olsun.
Hadi gözün aydın canım. 2020 inşallah uğurlu gelir hepimizecanım dün ameliyatımı oldum.çok şükür iyiyim.bugün bi aksilik olmazsa taburcu olcam.şimdilik ağrım falan yok.ilk çıktığımda çok ağrım oldu o kadarda olur artık..sen nasılsın başladımı tedavin
Geçmiş olsun canımcanım dün ameliyatımı oldum.çok şükür iyiyim.bugün bi aksilik olmazsa taburcu olcam.şimdilik ağrım falan yok.ilk çıktığımda çok ağrım oldu o kadarda olur artık..sen nasılsın başladımı tedavin
Ovulasyon zamanı ates derecen neydi hevesini kirmak gibi olmasın ama bazen yüksek gidip adet ten bir gun önce veya adet günü düşebiliyor canım umudunu yitirme beklenen adet günü ateşine gore testi tekrarlaKızlar merhaba benim adetime 3 gün var ateşim 37 normal mi sizce yok sa gebelik olabilirmi bugün erken gebelik testi yaptım negatif 2 gün önce yaptım önce negatif gözüktü sonradan bı çizgi çıktı çok silik ama anlamadım yardımcı olur musunuz
Canim ben daha ilk defa bugün ölçtüm oda internetten hep araştırıyorum bı kaç gündür bakayım dedim kasıklarımda da 10 gündür batma oluyor saat başı tuvalete cikiyorum artık zamanını bekleyeceğimOvulasyon zamanı ates derecen neydi hevesini kirmak gibi olmasın ama bazen yüksek gidip adet ten bir gun önce veya adet günü düşebiliyor canım umudunu yitirme beklenen adet günü ateşine gore testi tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?