Benim de yarın öbür gün regl günüm sabah ateşimi ölçtüm 36.3 çıktı inşallah düşmez :)merhaba canım.ben koku almadığım için sıkıntı yaşamadan içmiştim..kimisi içtikten sonra hemen bi parça çikolata yiyince iyi oluyor demişti.bide öyle dene olmazsa..bende adetimi bekliyorum.yarın adet günüm.yarın olursam salı günü gidip ameliyat için gün alcam.ameliyattan sonrada 3 ay bekleyeceğim
ben 36.2 ile adet oluyorum hep canım.senin adet ateşin kaç dereceBenim de yarın öbür gün regl günüm sabah ateşimi ölçtüm 36.3 çıktı inşallah düşmez :)
aynen yaa bende her gün ona bakıyorum ama sormaya çekiniyordum.sanki sorunca bozulacakmış gibi
Genelde 35.9 yada 36 ile oluyorum canım. Ama benimki zaten olanaksız yani şuandaben 36.2 ile adet oluyorum hep canım.senin adet ateşin kaç derece
neden ki canım niye olanaksız ?Genelde 35.9 yada 36 ile oluyorum canım. Ama benimki zaten olanaksız yani şuanda
Eşimle bir kez beraber olduk o da kimbilir hangi gündü onu bile hatırlamıyorumneden ki canım niye olanaksız ?
@cordeliahilallll all merhaba kızlar ben soğan kürü nü geçen sefer yapamadım çok midem bulandı bu ay ne olursa olsun yapacağım dedim çünkü tam anlamıyla adetim i olmadı hissediyordum. Bu ay evrak işlerimi halledebilirsem önümüzdeki adette başlamak istiyorum artık. Beklemek zor. Sizlerde durum nasıl??
belki tam olması gereken zamanda olmuştur.bugün ki ateşin ne canımEşimle bir kez beraber olduk o da kimbilir hangi gündü onu bile hatırlamıyorum
Vallahi ben görür görmez daldım yorumaaynen yaa bende her gün ona bakıyorum ama sormaya çekiniyordum.sanki sorunca bozulacakmış gibi
Ama geçen aya nazaran geçmiş. İnşallah adet olmazsın biz yine de evrene pozitif mesaj gönderelimpapatyamrm hilallll Free Women kızlar sağolun bunun düşünmemiz bile hoşuma gitti maalesef adete var. Ayrıca ben ateşten memnun değilim, beklentim de yok.
Ben tüp bebeğe bu adet değil bir sonraki adet gideceğim kısmet olursa. Öpüyorum sizi
Canım malesef adet oldum pazartesi öğlen :) Allah büyükbelki tam olması gereken zamanda olmuştur.bugün ki ateşin ne canım
Progesteron için veriliyor. Hamile kalmak değil de bebeği korumak için diye biliyorum. Yumurta takibi yaptırırken vermişti doktor.Kızlar duphaston hapı hamile kalmak için kullanan var mı?
hayırlısı olsun diyelim gene canımCanım malesef adet oldum pazartesi öğlen :) Allah büyük
Bebeği nasıl koruyor bana da yumurta oluşmuş ona göre verdiProgesteron için veriliyor. Hamile kalmak değil de bebeği korumak için diye biliyorum. Yumurta takibi yaptırırken vermişti doktor.
Laparaskopi mi olacaksın canım. Hamile olmama ihtimaline karşı adet bitimi ameliyatı uygun görüyorlar. Sen de madem 2 hafta sonrası ameliyat olacaksın. O vakit bu ay korun ve o ihtimali ortadan kaldır. İçin rahat olur en azından.kızlar merhaba.bugün ameliyat için gün aldım.19 kasımda olacak.ama internette okuduklarıma göre adet bitiminden sonra en geç 10 gün içinde olunur yazıyor.benim adetten sonra tam 2 hafta sonraya oldu.adetimin ne zaman biteceğinide sordu ayın 19 ü boş o güne yazalım bence bir sonraki adetinizi beklesek o zamanda dolu olabilir dedi.bende olur dedim.ama çıktıktan sonra 2 hafta sonrası olduğunu farkettim.bu kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?