Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yarın öbür gün regl günüm sabah ateşimi ölçtüm 36.3 çıktı inşallah düşmez :)

Cordelia sen yerine başkasını etiketlemişim bence de taplon güzel. Sonu da güzel olsun

Ama geçen aya nazaran geçmiş. İnşallah adet olmazsın biz yine de evrene pozitif mesaj gönderelim

kızlar merhaba.bugün ameliyat için gün aldım.19 kasımda olacak.ama internette okuduklarıma göre adet bitiminden sonra en geç 10 gün içinde olunur yazıyor.benim adetten sonra tam 2 hafta sonraya oldu.adetimin ne zaman biteceğinide sordu ayın 19 ü boş o güne yazalım bence bir sonraki adetinizi beklesek o zamanda dolu olabilir dedi.bende olur dedim.ama çıktıktan sonra 2 hafta sonrası olduğunu farkettim.bu kafama takıldı

Laparaskopi mi olacaksın canım. Hamile olmama ihtimaline karşı adet bitimi ameliyatı uygun görüyorlar. Sen de madem 2 hafta sonrası ameliyat olacaksın. O vakit bu ay korun ve o ihtimali ortadan kaldır. İçin rahat olur en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…