Canım benim ben doktora sormuştum tedavi öncesi içmeye başla demişti. Folidoce adında bir folk asit verdi
Planlı gebeliklerde 3 ay önce baslatiyorlar zaten canım faydası var zararı yok. Birde bu folik asid depolanan bişey diilmis o yüzden günlük doz önemli.
çok sağolun kızlar.hastane iyi güzel hoşta daha hiç bir doktordan da folic asid lafını duymadım.ne kullandım mı diye soran oldu ne de iç diyen oldu.ben de her gittiğimde koşturmaktan o günki işlerimi halletmeye uğraşmaktan hiç aklıma gelipte sormadım bi doktora.bari kendin alıp kullanmaya başlayım.teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinHiç farketmez eczaneye sor o bişey önerir zaten. Bana OMEGA içeren yazmıştı ozelde ki Dr. 100 küsürdü fiyatı ben normalini kullandım
canım ateş konusunda bişey demek için daha erken bence.önceki ayda da inişler çıkışlar olmuş.inşallah tablonun sonu bebiş olurkızlar benim ateş ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
inşallah canımcanım ateş konusunda bişey demek için daha erken bence.önceki ayda da inişler çıkışlar olmuş.inşallah tablonun sonu bebiş olur
kızlar benim ateş ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
inşallah benim de bu ay umudum daha yüksek herşeye çok dikkat ettik beslenmeye takviyelere ilişkiye ve bu ay iki gün önce sağ kasığımda ani bi sızlama oldu şimşek çaktı sanki o durum biraz ümitlendirdi en son kimyasalda da öyle olmuştu ve hamileydimBen bugün bir umutlandım sanki
Slm canım hayırlısı neyse o olsun. Ateşin güzel ama biliyorsun ateş ile hamileliği anlamıyoruz. Sen hissediyorsan inşallah öyledir. Sağlıklı güzel bir hamilelik olsun inşallahinşallah benim de bu ay umudum daha yüksek herşeye çok dikkat ettik beslenmeye takviyelere ilişkiye ve bu ay iki gün önce sağ kasığımda ani bi sızlama oldu şimşek çaktı sanki o durum biraz ümitlendirdi en son kimyasalda da öyle olmuştu ve hamileydim
bakalım herşeye bi ümit bağlıyoruz
olmadı bu ay adetle tüp bebeğe başlayacağız
aminnn canım benim inşallah hepimize nasip olsunSlm canım hayırlısı neyse o olsun. Ateşin güzel ama biliyorsun ateş ile hamileliği anlamıyoruz. Sen hissediyorsan inşallah öyledir. Sağlıklı güzel bir hamilelik olsun inşallah
Evet canım yükseliyor. Transfer olmasa da yumurta toplandıktan sonra yükseliyor.kızlar tüp bebekte transferden sonra yıne ates yukselıyor mu?
Her sabah aynı aynı saatte ölçmeye çalış. Güncel halini atar mısın?Eki Görüntüle 2546477
Merhaba ates tablom nasil ilerliyor sizce anlayan bi bakabilirmi lütfen adet bittikden sonra yapmaya basladim tahmini 2 güne yumurtlama olucak ovulasyonda yapiyorum zaten
Her sabah 9 gibi olcuyorum dün yumurtlama gunumdu ovulasyonla gördümHer sabah aynı aynı saatte ölçmeye çalış. Güncel halini atar mısın?
Canım yumurtan çatlamamış. Çalışmaları ihmal etme.Her sabah 9 gibi olcuyorum dün yumurtlama gunumdu ovulasyonla gördüm
Enfeksiyon cikti bendeCanım yumurtan çatlamamış. Çalışmaları ihmal etme.
Ben de yapıyorum. Şifa olsun canımEnfeksiyon cikti bendebu ay ara vericez sogan kürüne basladim
Amim canim insallah ikimizedeBen de yapıyorum. Şifa olsun canım
canım adet olmadın ınsallah. test yaptın mı?inşallah benim de bu ay umudum daha yüksek herşeye çok dikkat ettik beslenmeye takviyelere ilişkiye ve bu ay iki gün önce sağ kasığımda ani bi sızlama oldu şimşek çaktı sanki o durum biraz ümitlendirdi en son kimyasalda da öyle olmuştu ve hamileydim
bakalım herşeye bi ümit bağlıyoruz
olmadı bu ay adetle tüp bebeğe başlayacağız
sağol canımmmEvet canım yükseliyor. Transfer olmasa da yumurta toplandıktan sonra yükseliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?