Merhaba canım. Sanmam çatladığını. Bu akşamı değerlendir. Ateşi takip edelim bakalım.Günaydınçatladı galiba! Dün değerlendiremedik geç kalmış sayılmayız dimi?
Çalışma yok malesefFree Women günaydın canım. Yükselişe geçmiş. Çalışma vardır umarım.
Bugün mutlaka olmalıÇalışma yok malesef
İnşallah canım sağolBugün mutlaka olmalı
Hayırlısı olsun canım. Hastanede genetik kontrol yapılmasını da iste. Eşine ve sana. Kromozomlara birşeylere bakılıyormuş. Çok bilemiyorum ben yaptırmadım ama bir düşün. Vakit kaybetmemiş olursun.merhaba kızlaruzun bi zaman sonra dereceyi aldım gene yanıma.tekrar buluşmamız çok heyecanlıydı adet günümü kestirebileyim diye bi kaç gün ölçücem ona göre hastaneden randevu alcam
devlet hastanesine gitcem ya orda yapılıyor mu bu tarz şeyler bilmiyorum canım.bugün ateşim çakıldı.sabah kırmızıyı gördüm ama henüz sökülmedi.bugün başlarsa yarına randevuyu alırım.bi gidelim bakalım nasıl yönlendirecekler ne olacak.Hayırlısı olsun canım. Hastanede genetik kontrol yapılmasını da iste. Eşine ve sana. Kromozomlara birşeylere bakılıyormuş. Çok bilemiyorum ben yaptırmadım ama bir düşün. Vakit kaybetmemiş olursun.
Evet canım yapılıyormuş. Kadın doğum talep ediyor bilmiyorum. Bir araştır. Altı üstü test. Tedavinde hayırlı olsun. Tez zamanda sağlıkla gelsin bebeğin.devlet hastanesine gitcem ya orda yapılıyor mu bu tarz şeyler bilmiyorum canım.bugün ateşim çakıldı.sabah kırmızıyı gördüm ama henüz sökülmedi.bugün başlarsa yarına randevuyu alırım.bi gidelim bakalım nasıl yönlendirecekler ne olacak.
tamam canım inşallah tedirginlikten unutmam da gidince sorarım doktora.hemen bu ay başlarlarmı acaba.gerçi tekrardan rahim filmi isterlerse başlamaz.internette rahim filmi 3 yıl geçerlidir yazıyor,benim 2 yıl oldu çekileli.inşallah istemezler..Aminn canım hepimizin tedavisi hayırlı olsun, sağlıklı hamileliklerle sonuçlansın inşallahEvet canım yapılıyormuş. Kadın doğum talep ediyor bilmiyorum. Bir araştır. Altı üstü test. Tedavinde hayırlı olsun. Tez zamanda sağlıkla gelsin bebeğin.
Canım devlette tüp bebek olunca çok farklı oluyor. Seninle süreci yeniden anlayacağız. Bize de anlatırsın aşamalarını canım. Kolaylıkla aksın gitsin herşey.tamam canım inşallah tedirginlikten unutmam da gidince sorarım doktora.hemen bu ay başlarlarmı acaba.gerçi tekrardan rahim filmi isterlerse başlamaz.internette rahim filmi 3 yıl geçerlidir yazıyor,benim 2 yıl oldu çekileli.inşallah istemezler..Aminn canım hepimizin tedavisi hayırlı olsun, sağlıklı hamileliklerle sonuçlansın inşallah
aynen yaşayıp göreceğiz.adetim henüz gelmedi kahverengi kırmızı az az lekelenme şeklinde hala.akşama belki gelir.2.yada 3. günü diye biliyorum.ben çarşambaya alayım en iyisi randevuyu.Canım devlette tüp bebek olunca çok farklı oluyor. Seninle süreci yeniden anlayacağız. Bize de anlatırsın aşamalarını canım. Kolaylıkla aksın gitsin herşey.
Hadi hayırlısı olsun canım. Herşey su gibi akıp rahatlıkla olsun..aynen yaşayıp göreceğiz.adetim henüz gelmedi kahverengi kırmızı az az lekelenme şeklinde hala.akşama belki gelir.2.yada 3. günü diye biliyorum.ben çarşambaya alayım en iyisi randevuyu.
sağol canım inşallah hepimiz için su gibi akıp gider herşey ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruzHadi hayırlısı olsun canım. Herşey su gibi akıp rahatlıkla olsun..
sağol
sağol canım inşallah hepimiz için su gibi akıp gider herşey ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz
Topiğimiz tüp bebek topiği oluyor. Allahım bebeklerimizi bağışlasın bize
aminnnTopiğimiz tüp bebek topiği oluyor. Allahım bebeklerimizi bağışlasın bize
teşekkür ederiz canım.inşallah Allahım bizlerede nasip ederKızlar hayırlı uğurlu olsun tedavileriniz, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu süreçler de kucaklarınız yuvalarınız şenlenir en kısa sürede
teşekkür ederiz canım.inşallah Allahım bizlerede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?