Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar uzun bi zaman sonra dereceyi aldım gene yanıma.tekrar buluşmamız çok heyecanlıydı adet günümü kestirebileyim diye bi kaç gün ölçücem ona göre hastaneden randevu alcam
Hayırlısı olsun canım. Hastanede genetik kontrol yapılmasını da iste. Eşine ve sana. Kromozomlara birşeylere bakılıyormuş. Çok bilemiyorum ben yaptırmadım ama bir düşün. Vakit kaybetmemiş olursun.

devlet hastanesine gitcem ya orda yapılıyor mu bu tarz şeyler bilmiyorum canım.bugün ateşim çakıldı.sabah kırmızıyı gördüm ama henüz sökülmedi.bugün başlarsa yarına randevuyu alırım.bi gidelim bakalım nasıl yönlendirecekler ne olacak.

Evet canım yapılıyormuş. Kadın doğum talep ediyor bilmiyorum. Bir araştır. Altı üstü test. Tedavinde hayırlı olsun. Tez zamanda sağlıkla gelsin bebeğin.

Evet canım yapılıyormuş. Kadın doğum talep ediyor bilmiyorum. Bir araştır. Altı üstü test. Tedavinde hayırlı olsun. Tez zamanda sağlıkla gelsin bebeğin.
tamam canım inşallah tedirginlikten unutmam da gidince sorarım doktora.hemen bu ay başlarlarmı acaba.gerçi tekrardan rahim filmi isterlerse başlamaz.internette rahim filmi 3 yıl geçerlidir yazıyor,benim 2 yıl oldu çekileli.inşallah istemezler..Aminn canım hepimizin tedavisi hayırlı olsun, sağlıklı hamileliklerle sonuçlansın inşallah

Canım devlette tüp bebek olunca çok farklı oluyor. Seninle süreci yeniden anlayacağız. Bize de anlatırsın aşamalarını canım. Kolaylıkla aksın gitsin herşey.

Canım devlette tüp bebek olunca çok farklı oluyor. Seninle süreci yeniden anlayacağız. Bize de anlatırsın aşamalarını canım. Kolaylıkla aksın gitsin herşey.
aynen yaşayıp göreceğiz.adetim henüz gelmedi kahverengi kırmızı az az lekelenme şeklinde hala.akşama belki gelir.2.yada 3. günü diye biliyorum.ben çarşambaya alayım en iyisi randevuyu.

sağol

sağol canım inşallah hepimiz için su gibi akıp gider herşey ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz

Topiğimiz tüp bebek topiği oluyor. Allahım bebeklerimizi bağışlasın bize

Kızlar hayırlı uğurlu olsun tedavileriniz, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer bu süreçler de kucaklarınız yuvalarınız şenlenir en kısa sürede

Topiğimiz tüp bebek topiği oluyor. Allahım bebeklerimizi bağışlasın bize
aminnn aynen öyle oldu.topiğin çoğu bi şekilde hamile kaldı,kimimiz artık pes etti zamana bıraktı.bizde tüp bebekle şansımızı deneyeceğiz.inşallah hayırlısıyla gelir bebeklerimiz

Cordelia randevuyu bi sonraki güne atayım mı bilemedim.sabah kalktım normal kanama gelmişti.benim ilk günüm çok ağrılı olur.daha ağrı falan hiç bişey yok devamı gelmedi yani.bugün akşama kadar böyle geçerse yarınkini iptal edip bi sonraki günemi alsam ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…