- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
Gelemedi daha dokyorun dediğinw göre 19 da bebek alındı. Tekrar 19 eylülde gelwcek dedi dünden bugüne lekelenme var ama dökülemedi. Senin nasıl gidiyor. Herşey yolunda mı? Başladın mı?papatyamrm canım adet gelmedi mi?
Sen başkıyalı okadar oldumu?? Telefonum da sıkıntı olunca anca girebildim. Bende o aşamalrı bir atlatsam. Hadi hayırlısı olsun canım benim.Canım yumurtalar toplandı. Şuan gelişimleri bekleniyor. P.tesi uygun olursa genetiğe gidecek.
Merhaba canım seninde bu ay güzel haberlerin gelsin inşallah.. olmazsada üzülme herşeyde vardır bir hayır. Tüp bebekte deneriz şansımızıhayırlısı olsun o zaman canım.sonu güzel olsunda beklemeye değer
Biz de Allah uğrunu açık etsin derlerCanım yumurtalar toplandı. Şuan gelişimleri bekleniyor. P.tesi uygun olursa genetiğe gidecek.
Bu sitede resimdeki gibi ama telefonumda sorun yok.KIZLAR SİZDE DE GÖRÜNTÜ BÖYLE BOZUK MU? TELEFONDA Kİ FF'de tortulu sarı olmuş 4-5 gündür böyle.
Sende de öyleyse genel bi sorun var o zaman. Sağol tatlım iyi gecelerBu sitede resimdeki gibi ama telefonumda sorun yok.
Az kaldı o zaman sökülür. Hayırlısı canım. Benim takvimden bakabilirsin. Zaten 13.- 14. Gün toplanıyor. Başlayınca hızlı ilerliyor. Sen bir sonraki adet mi başlayacaksın?Gelemedi daha dokyorun dediğinw göre 19 da bebek alındı. Tekrar 19 eylülde gelwcek dedi dünden bugüne lekelenme var ama dökülemedi. Senin nasıl gidiyor. Herşey yolunda mı? Başladın mı?
Evet bir sonraki adetimde gelmemi söylediler. Bende biran önce gelsem.. benim tek sıkıntı otel araştırıyorum. Geldikten sonra 2 haftalık iş olacak sonra dönerim. Birdaha da transfere gelirim inşallah.. tabi herşey yolunda gider ise. Ekim 20 21 gibi orada olurım gibi görünüyor şu anda.. İnşallah senle de karşılaşırız . Birde başlayınca artık ilaçları nerden nasıl aldığını konuşuruz. Baya pahalı diye hatırlıyorum.Az kaldı o zaman sökülür. Hayırlısı canım. Benim takvimden bakabilirsin. Zaten 13.- 14. Gün toplanıyor. Başlayınca hızlı ilerliyor. Sen bir sonraki adet mi başlayacaksın?
İlaçlar 4-5 bin tl arası tutuyor. Sen kaç yaşındaydın? Her konuda bilgi veririm. Yalnız çok yurt dışından gelen var. Hastane sana yer konusunda yardımcı olabilir.Evet bir sonraki adetimde gelmemi söylediler. Bende biran önce gelsem.. benim tek sıkıntı otel araştırıyorum. Geldikten sonra 2 haftalık iş olacak sonra dönerim. Birdaha da transfere gelirim inşallah.. tabi herşey yolunda gider ise. Ekim 20 21 gibi orada olurım gibi görünüyor şu anda.. İnşallah senle de karşılaşırız . Birde başlayınca artık ilaçları nerden nasıl aldığını konuşuruz. Baya pahalı diye hatırlıyorum.
Hastanenin kendş yeri var ama çok pahalı. Ben 42 yalındayım. Birde süreç nasıl ilerliyor iğneleri kendin mi yapıyorsun yaptırıyormusunİlaçlar 4-5 bin tl arası tutuyor. Sen kaç yaşındaydın? Her konuda bilgi veririm. Yalnız çok yurt dışından gelen var. Hastane sana yer konusunda yardımcı olabilir.
Hastaneye iki güne bir gittim. Son günlerde arka arkaya da gittim. İğneleri sen yaparsın çok kolay bende anlatırım. Şimdi anlatsam Unutursun. Hastanede eğitim veriliyor. 14 günde 8 kez gitmişimdir. 2. Gün hormon testleri yapılıyor. İğnelere başlanıyor. Dozu Dr belirleyecek. Hepsi göbekten. İpek hanım çok tatlı güzel bilgi veriyor. Onu işte muayene için.Hastanenin kendş yeri var ama çok pahalı. Ben 42 yalındayım. Birde süreç nasıl ilerliyor iğneleri kendin mi yapıyorsun yaptırıyormusun
Hasneye ne sıklıkla gittin?? 14 günlük süreci bana özetleyebilirmisin lütfen..
aynen zaten bu ay ki adetimle bende tüp bebek için hastaneye gideceğim.hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım seninde bu ay güzel haberlerin gelsin inşallah.. olmazsada üzülme herşeyde vardır bir hayır. Tüp bebekte deneriz şansımızı
Bu bir program. Akıntılar, ateş geçmiş istatistik ile bir çatlama günü belirliyor. Senin ateş ile akıntılar paralel gitmedi. Sen geçen ayı boşver. Bu ayı güzel değerlendirCordelia yarın ateş yükselirse yumurta çatlar mı sence? Bi de geçen ayın tablosunda ki eggwhateleri silince çizgiyi 11. Güne çekti. Nasıl oluyo böyle, günler sonra neden eggwhate geldi!
Peki canım yarın ateş yükselirse yumurta çatlar mı dersinBu bir program. Akıntılar, ateş geçmiş istatistik ile bir çatlama günü belirliyor. Senin ateş ile akıntılar paralel gitmedi. Sen geçen ayı boşver. Bu ayı güzel değerlendir
Olabilir canım. Sen çalışmalara devam et. O kadar erken çatlamaz inşallah.Peki canım yarın ateş yükselirse yumurta çatlar mı dersin
Günaydın canım tablom nasıl gidiyoOlabilir canım. Sen çalışmalara devam et. O kadar erken çatlamaz inşallah.
Güzel canım. Daha çatlamamış. Bir iki güne çatlayabilir.Günaydın canım tablom nasıl gidiyo
GünaydınGüzel canım. Daha çatlamamış. Bir iki güne çatlayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?