günaydın kuzum.genede her silik çizgiyi yabana atmıyoruzGünaydınlaaaaar, geçmiş bayramınız mübarek olsun çok uzak kaldım buralardan
Şimdiiiii gelelim testimeçatlatma iğnesinden sonraki 13.günüm yumurtlamadan sonraki 12.günüm bugün. Sabah test yaptım silik çıktı ama emin de değilim açıkçası iğne etkisi olabilir mi? Ayrıca silik çizgi gördüğümde bile adet olduğum için hiiiiiiç güvenemiyorum şöyle koyu kırmızı çizgiyi görmeden içim rahat etmeyecek
Canım sevindim . şimdi sıra sende sen cıkar aklından bebek için mi yaptıyı? . Biz farkında olmadan cok yansıtıyoruz düşüncelerimizi. O yüzden çıkar aklından hersey yoluna girecek. Ama sayenin dediği gibi evliliğin basından beri varsa o zaman destek almanız şartCordelia limoncicegi41 Saye- papatyamrm kızlar eşim dün gece tekrar yanaştı ve bu sefer ılişki oldu.artık kendi kendine neden olmadı diye sıkıntı yapıp tekrar mı denedi yoksa dün aslında canı istemiyordu da bebek için oldurmaya çalışıyorduda o yüzden mi olmadı bilmiyorum.ama dün sıkıntı olmadı ilişkide
Canım evrt çizgi var . Mühim olan kac dakika içinde çıktı.mesela bende laboquik marka test var. Ertesi gün ikinci çizgi çıkuyor:)).bu arada catlatma iğnesinin etkisi sürmez o kadar. Çift çizgi 10 dk içinde cıktıysa hamile oldugunu düşünüyorum arkadasım.Günaydınlaaaaar, geçmiş bayramınız mübarek olsun çok uzak kaldım buralardan
Şimdiiiii gelelim testimeçatlatma iğnesinden sonraki 13.günüm yumurtlamadan sonraki 12.günüm bugün. Sabah test yaptım silik çıktı ama emin de değilim açıkçası iğne etkisi olabilir mi? Ayrıca silik çizgi gördüğümde bile adet olduğum için hiiiiiiç güvenemiyorum şöyle koyu kırmızı çizgiyi görmeden içim rahat etmeyecek
Geçen ay iğneden 11gün sonra tamamen negatifti, etkisi geçmişti. İki fotoğrafı o yüzden attım, ilk fotoğraf 1-2 dk içindeydi. İkinci fotoğraf 5-10 dk içinde. Yani ilk yaptığım anda belirmeye başladı yavaş yavaş, dağıldıkça daha belirgin hale geldi.Canım evrt çizgi var . Mühim olan kac dakika içinde çıktı.mesela bende laboquik marka test var. Ertesi gün ikinci çizgi çıkuyor:)).bu arada catlatma iğnesinin etkisi sürmez o kadar. Çift çizgi 10 dk içinde cıktıysa hamile oldugunu düşünüyorum arkadasım.
yani şöyle.üst üste yada birer gün arayla ılişki yaşamak ona çok zor geliyor.ilişkinin üstünden en az 4 gün geçmeden canı istemiyor.bazen 1 haftayıda buluyor.bebek için uğraştığımız zamanlarda çok patladı artık görev gibi oldu cinsellikten soğudum diye..ama geçen gün hiç aklıma gelmiyor cinsellikten soğudum niye böyle oldum gibi cümleler kurunca üzüldüm.dediğim gibi bu ay hiç bebek mevzusu geçirmedim artık geçirmeyide düşünmüyorum.tüp bebeğe kadar akışına bırakacağım.bende yoruldum eşimde yorulduCanım sevindim . şimdi sıra sende sen cıkar aklından bebek için mi yaptıyı? . Biz farkında olmadan cok yansıtıyoruz düşüncelerimizi. O yüzden çıkar aklından hersey yoluna girecek. Ama sayenin dediği gibi evliliğin basından beri varsa o zaman destek almanız şart
Ayy inşaallah vardır inşaallah tutmuştur en büyük duam . 4 gün kala 1.65 çıktı ya umutsuzdum yükselmez diye hiç okumadım biyerdede . Ama adet günüm de silik çizgi de görmek öyle mutlu etti ki beni . Öneminde etkisi geçmiştir diye düşündüm ama Allah büyükCanım tabi ki olabilir. Tekrar kan ver bakalım. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Bence normal o zaman . Kuzum sıkıntı olacak bir durum değil.yani şöyle.üst üste yada birer gün arayla ılişki yaşamak ona çok zor geliyor.ilişkinin üstünden en az 4 gün geçmeden canı istemiyor.bazen 1 haftayıda buluyor.bebek için uğraştığımız zamanlarda çok patladı artık görev gibi oldu cinsellikten soğudum diye..ama geçen gün hiç aklıma gelmiyor cinsellikten soğudum niye böyle oldum gibi cümleler kurunca üzüldüm.dediğim gibi bu ay hiç bebek mevzusu geçirmedim artık geçirmeyide düşünmüyorum.tüp bebeğe kadar akışına bırakacağım.bende yoruldum eşimde yoruldu
Canım öyleyse var hayırlı olsun. Kat kat katlansın hcg . Merakla bekliycem sonraki testini.Geçen ay iğneden 11gün sonra tamamen negatifti, etkisi geçmişti. İki fotoğrafı o yüzden attım, ilk fotoğraf 1-2 dk içindeydi. İkinci fotoğraf 5-10 dk içinde. Yani ilk yaptığım anda belirmeye başladı yavaş yavaş, dağıldıkça daha belirgin hale geldi.
Yarın sabah tekrarlayayım koyulaşma var mı ☺
Bende merakla be duayla bekliyorum senin haberlerini canım. İnşallah mutlu sona az kaldıÇok şülür yanında varlar.yıksa zor gercekten. Ben iyiyim. Bekliyorum adet olayım bir an önce :)))
Canım ikinci test baya belirgin bence varGünaydınlaaaaar, geçmiş bayramınız mübarek olsun çok uzak kaldım buralardan
Canım çok sevindim. Üzerinizden stresi attığınızda daha iyi olacak her şey. 4 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak sana şunu söyleyebilirim tedavi sürecinde daha az yıprandığını göreceksin. Böyle her ay oldu olmadı stresi eşinle olan münasebetinin görev haline dönüşmüş olmasından daha az yorulacaksın. İlk iki senem böyle geçtiCordelia limoncicegi41 Saye- papatyamrm kızlar eşim dün gece tekrar yanaştı ve bu sefer ılişki oldu.artık kendi kendine neden olmadı diye sıkıntı yapıp tekrar mı denedi yoksa dün aslında canı istemiyordu da bebek için oldurmaya çalışıyorduda o yüzden mi olmadı bilmiyorum.ama dün sıkıntı olmadı ilişkide
çok doğru söylüyorsun.3 yıl olacak evleneli ve ılişki olarak sadece kendi zevkimiz için çok çok az oldu.hep olacakmı stresiyle surat aşmakla geçti ilk yıllarımız.bu geçen günler geri gelmeyecek.bu kadar çok baş başa kalacağımız birlikte birşeyler yapabileceğimiz zamanlar tekrar gelmeyecek.o yüzden tüp bebek zamanı gelene kadar eşimle günlerimizin keyfini çıkaracağım.Allahım en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip edecektirBende merakla be duayla bekliyorum senin haberlerini canım. İnşallah mutlu sona az kaldı
Canım ikinci test baya belirgin bence var☺ Ama yarın tekrar bakarsın kızlarında dediği gibi daha net anlaşılır koyulaşmaya göre. İnşallah rabbim yüzünü güldürsün
Canım çok sevindim. Üzerinizden stresi attığınızda daha iyi olacak her şey. 4 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak sana şunu söyleyebilirim tedavi sürecinde daha az yıprandığını göreceksin. Böyle her ay oldu olmadı stresi eşinle olan münasebetinin görev haline dönüşmüş olmasından daha az yorulacaksın. İlk iki senem böyle geçti
Gecen ay bu gunlerde ignenin etkisi gecmisti diye hatirliyorum canim cizgi cok belli. Hadi insallah bu sefer olmus gibi yarin biraz daha koyulasir insallahGünaydınlaaaaar, geçmiş bayramınız mübarek olsun çok uzak kaldım buralardan
Haklısın canım zaman geçtikçe ben kadar iyi bir karara vardığını daha iyi anlayacaksın. Benim denemediği şey kalmadı ama nasip işte bu zamanaymış. Rabbim çok bekletmesin inşallahçok doğru söylüyorsun.3 yıl olacak evleneli ve ılişki olarak sadece kendi zevkimiz için çok çok az oldu.hep olacakmı stresiyle surat aşmakla geçti ilk yıllarımız.bu geçen günler geri gelmeyecek.bu kadar çok baş başa kalacağımız birlikte birşeyler yapabileceğimiz zamanlar tekrar gelmeyecek.o yüzden tüp bebek zamanı gelene kadar eşimle günlerimizin keyfini çıkaracağım.Allahım en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip edecektir
İnşallah hamilesindir tatlımGünaydınlaaaaar, geçmiş bayramınız mübarek olsun çok uzak kaldım buralardan
Evet canım geçen ay iğneden sonraki 11.gün tamamen negatifti testim. Net bir şekilde görüyorum ama bir yanım yine de temkinliGecen ay bu gunlerde ignenin etkisi gecmisti diye hatirliyorum canim cizgi cok belli. Hadi insallah bu sefer olmus gibi yarin biraz daha koyulasir insallah
İnşallah hepimiz için canım, sen de bir gün arkamdan geliyorsun peşpeşe iyi şeyler yazalım şurayaİnşallah hamilesindir tatlım
evet canım belirgin ama yarın daha emin olabilirim sanırım. Hiç belirtim falan yok. Ne karın ağrısı, ne kasık ağrısı, be göğüs ağrısıBende merakla be duayla bekliyorum senin haberlerini canım. İnşallah mutlu sona az kaldı
Canım ikinci test baya belirgin bence var☺ Ama yarın tekrar bakarsın kızlarında dediği gibi daha net anlaşılır koyulaşmaya göre. İnşallah rabbim yüzünü güldürsün
Canım çok sevindim. Üzerinizden stresi attığınızda daha iyi olacak her şey. 4 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak sana şunu söyleyebilirim tedavi sürecinde daha az yıprandığını göreceksin. Böyle her ay oldu olmadı stresi eşinle olan münasebetinin görev haline dönüşmüş olmasından daha az yorulacaksın. İlk iki senem böyle geçti
aminn canım.Allahım sanada hayırlı kolay bir doğum nasip etsin ınşallahHaklısın canım zaman geçtikçe ben kadar iyi bir karara vardığını daha iyi anlayacaksın. Benim denemediği şey kalmadı ama nasip işte bu zamanaymış. Rabbim çok bekletmesin inşallah
Canım ben 6. Haftanın sonuna kadar hiç bir şey hissetmedim. 6. Hafta biterken bir bulantı başladı beş ay bitirdi beniEvet canım geçen ay iğneden sonraki 11.gün tamamen negatifti testim. Net bir şekilde görüyorum ama bir yanım yine de temkinlihayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah hepimiz için canım, sen de bir gün arkamdan geliyorsun peşpeşe iyi şeyler yazalım şuraya
evet canım belirgin ama yarın daha emin olabilirim sanırım. Hiç belirtim falan yok. Ne karın ağrısı, ne kasık ağrısı, be göğüs ağrısıafedersin dünden beri ishal var sadece o da üşüttüm sanırım yolda falan o yüzdendir
Allah razı olsun canım amin inşallahaminn canım.Allahım sanada hayırlı kolay bir doğum nasip etsin ınşallah❤
Çok sevindim canım. . Demek ki dün stres yaptı gerildi. Herşey yoluna girer sen üzülme yeter kiCordelia limoncicegi41 Saye- papatyamrm kızlar eşim dün gece tekrar yanaştı ve bu sefer ılişki oldu.artık kendi kendine neden olmadı diye sıkıntı yapıp tekrar mı denedi yoksa dün aslında canı istemiyordu da bebek için oldurmaya çalışıyorduda o yüzden mi olmadı bilmiyorum.ama dün sıkıntı olmadı ilişkide
Yazdıklarına katılıyorum bende tüp bebeğe karar vermemdeki etkenler aynı her ay strese giriyorum. Oldu olmadı.. adam istemez zorla yatağa götürmek. İşkence gibi.Bende merakla be duayla bekliyorum senin haberlerini canım. İnşallah mutlu sona az kaldı
İnşallah devamı kop koyu gelsinGünaydınlaaaaar, geçmiş bayramınız mübarek olsun çok uzak kaldım buralardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?