kendimizi artık bu duruma alıştırdık galiba.bu ay bende hiç üzülmedim.dünde eşim bana soruyor günlerimiz başladımı diye.bilmem saymıyorum takip etmiyorum düşünmüyorum dedim.baktım adet günümü hatırlayıp gün sayacak,sakın dedim :)) ben kafamdan atmaya çalışıyorum benim yanımda gün hesaplama dedim.şaşkın şaşkın suratıma bakıyorBünye alışkın biliyorsun ki :) şimdi öncelik sizde ha gayret. Çalışmaları ihmal etmiyoruz tam gaz devam. İnan var ya artık regl olduğum için üzülmüyorum sanırım nasır oldu tüm duygular
sağol canım sanada başarılarOf evet ya yine sil baştanHerkese başarılar diliyorum.
Bende bu ay senin yolundan gidicem ateş ölçeri kaldırcam ve akışına bırakıcam kendimizi yıpratmaktan başka ne işe yarıyor ki. Ohhh rahatta oluruz en azından :)kendimizi artık bu duruma alıştırdık galiba.bu ay bende hiç üzülmedim.dünde eşim bana soruyor günlerimiz başladımı diye.bilmem saymıyorum takip etmiyorum düşünmüyorum dedim.baktım adet günümü hatırlayıp gün sayacak,sakın dedim :)) ben kafamdan atmaya çalışıyorum benim yanımda gün hesaplama dedim.şaşkın şaşkın suratıma bakıyor
valla inan kafam rahat şu an.adet olduğum günü bile sildim kafamdan.ff e hiç girip bakmadım daha.ilişki olursada ff girmeyeceğim.telefona not edeceğim.eğer olurda sonu güzel olursa ff e girerimBende bu ay senin yolundan gidicem ateş ölçeri kaldırcam ve akışına bırakıcam kendimizi yıpratmaktan başka ne işe yarıyor ki. Ohhh rahatta oluruz en azından :)
İnşallah güzel olur canımvalla inan kafam rahat şu an.adet olduğum günü bile sildim kafamdan.ff e hiç girip bakmadım daha.ilişki olursada ff girmeyeceğim.telefona not edeceğim.eğer olurda sonu güzel olursa ff e girerim
eğer maddi olarak durumun el veriyorsa tüp bebeği dene kuzum.inşallah o zamana kadar gerek kalmaz kendiliğinden olurİnşallah güzel olur canımHer ay her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ya resmen yaşlandık :) kendimce bir karar aldım yaz sonuna kadar denemelere devam eğer olmazsa eylül sonu ekim başı gibi direk tüp bebeğe başlıcam. Eylül sonu 2. Senem bitmiş olacak ve ben 32 yaşına girmiş olucam o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum
Hakkımızda hayırlı olsun. Kimbilir belki etlülde sevinçli haberi beraber alırız. O zamana kadar gerçekten kafaya takmamaya çalışalım. Ne kadar da başarılı oluruz bilmiyorum ama deneyelim en azındaneğer maddi olarak durumun el veriyorsa tüp bebeği dene kuzum.inşallah o zamana kadar gerek kalmaz kendiliğinden olurbenimde eylül sonu 3.yıl olacak.eğer o zamana kadar olmazsa bende tüp bebek deneyeceğim inşallah
Bu süper bir haber tabi inşallah hiç gerek kalmaz ve bu ay hepimizi sevindirirsinBen de önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hayırlısı olur inşallah
Daha kalbini duymadığımız icin söylememiştim bende yine bisey olursa indir cikar yapmasin :)
hadi inşallah ilk seferde denememiz başarılı olur ve güzel haberini verirsin canımBen de önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hayırlısı olur inşallah
eylüle de kalmadan gelir güzel haberlerimiz belkiHakkımızda hayırlı olsun. Kimbilir belki etlülde sevinçli haberi beraber alırız. O zamana kadar gerçekten kafaya takmamaya çalışalım. Ne kadar da başarılı oluruz bilmiyorum ama deneyelim en azından
Evet kaç ayımız geçti kafamıza takarak elimden geldiğince umursamamaya çalışıcam. Zaten yaz geldi deniz kum güneş ohhh mis :)eylüle de kalmadan gelir güzel haberlerimiz belkiben denemeye başladım zaten kuzum sende karar verdiysen rahat takılmaya hakkımızda hayırlısı olsun diyelim
merhaba canım.çift çizgi hep çıkabilir ama bazı günler ikinci çizgi diğerinden daha koyu olması lazım.her çift çizgi pozitif sayılmıyor ovu.testlerinde.Selam kızlar aktif bir topik olduğunu gördüğüm için buraya yazıyorum iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama sanırım bende lh yüksekliği var surekli çift çizgi çıkıyor. Bu ay evlilikte 6. Ayım hiç korunmadm. Adetim de çok düzenlidir ama neden böyle oluyor anlamadım daha önce başına gelen var mı. Bu ay hormon testi yaptırıcam
selam canım.ovulasyon testi yaptığım zamanlar bende çok stres oluyordum.bu ay ben ateşte ölçmüyorum.no stres no kavgaSelam kızlar nasılsıniz bende bu ay ovulasyon testi almadim cok strese giriyorum
sadece ates ölcecegim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Ohhhh en iyisi valla insallah en kisa zamanda güzel haberlerini aliriz canim❤selam canım.ovulasyon testi yaptığım zamanlar bende çok stres oluyordum.bu ay ben ateşte ölçmüyorum.no stres no kavga
aminn canım hepimize nasip olsun güzel haberler vermek inşallahOhhhh en iyisi valla insallah en kisa zamanda güzel haberlerini aliriz canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?