- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Tablon gayet güzel canım. İnşallah güzel haberler alacağızbu ay soğan kürünü bitirdim ama ılişki çok az oldu.bu tabloyla ümit varmı sizce kızlar.içten içe bi umutlanasım geliyor.içim içime sığmıyor nedense.sonrada bundan daha çok ılişki olduğu zamanlar oldu,o zaman olmadıda şimdi mi olacak diyorum kendime
Ben cesaret edemiyorum test yapmaya sadece stres oluyoruz. Bence adeti bekle kendinide stres etme canımKızlar bugün 10. Günüm test negatifpozitife dönme ihtimali hala var mı sizce???
ayy inşallah canım.hep birlikte güzel haberler veririz inşallahTablon gayet güzel canım. İnşallah güzel haberler alacağız
Amin canımEminim hepimiz sadece kendimiz için istiyoruz bebek. Ben evlendiğim ilk günden itibaren istedim tabi o zaman bilemiyoruz hemen olacak zannediyoruz ya ilk zamanlar daha kötü oluyordum regl olunca. Şimdi hafif atlatıyorum Allahtan. O hamilelik duygusunu emzirme duygusunu koruma duygusunu anne olma duygusunu yaşamayı o kdar çok istiyorum ki. Hayatı yaşıyoruz tabiki de planlarımı ertelememeye çalışıyorum ama o planların içinde minicik bir bebek olsa ne kadar da muhteşem olacağını düşünüyorum her zaman
hepimize nasip olur inşallah❤
Ah keşke stres yapmasam :/Ben cesaret edemiyorum test yapmaya sadece stres oluyoruz. Bence adeti bekle kendinide stres etme canım
tablon anladığım kadarıyla yeşile doğru gidiyor inşallah aminnnBen cesaret edemiyorum test yapmaya sadece stres oluyoruz. Bence adeti bekle kendinide stres etme canım
burda hepimiz aynı durumlardayız canım.aşağı yukarı benimde o kadar oldu.aynı hayalleri bizde eşimle kuruyoruz.şurda totosunda beziyle paytak paytak dolaşsa diyoruz :) o kadar çok istiyorum ki bayrama bebişimle girmeyi.inşallah Allahım bayram şekerlerimizi bize yollarResmen kendi ic konusmami yazmissin hilal. Baskidan mi istiyorum diye. Ama yok evde piti piti gezsin istiyorum yanima alip koklamak istiyorun oynamak istiyorum. 31 aydir deniyorum ama olmuyor. 4 klomen 2 asilsma tedavisi... acaba biz mi dikkat etmeden dusuruyoruz onuda bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum acikcasi. Bu ay benim ates bi degisik yine asilamadan sonra hep ayni oluyo. Insallah Allah nasip eder bizede bayramda bebislerimizle gireriz
Ağzından bal damlıyor canım.. inşallah öyledir bu bayram hepimiz alttaki sıralamaya gireriz inşallah sağlıkla..tablon anladığım kadarıyla yeşile doğru gidiyor inşallah aminnn
Canım tablo güzel. Neden olmasın. İnşallah bu ay bebeğin seninledir.bu ay soğan kürünü bitirdim ama ılişki çok az oldu.bu tabloyla ümit varmı sizce kızlar.içten içe bi umutlanasım geliyor.içim içime sığmıyor nedense.sonrada bundan daha çok ılişki olduğu zamanlar oldu,o zaman olmadıda şimdi mi olacak diyorum kendime
Var canım.Kızlar bugün 10. Günüm test negatifpozitife dönme ihtimali hala var mı sizce???
burda hepimiz aynı durumlardayız canım.aşağı yukarı benimde o kadar oldu.aynı hayalleri bizde eşimle kuruyoruz.şurda totosunda beziyle paytak paytak dolaşsa diyoruz :) o kadar çok istiyorum ki bayrama bebişimle girmeyi.inşallah Allahım bayram şekerlerimizi bize yollar
Günaydın canım dur bakalım daha günün var hemen modunu düşürme lütfengünaydın kızlar..ateşim bana sen fazla umut ettin diyerek bugün düşük çıktı.
Yeterli canım. Gün aşırı çalışmaya devam. 20. Güne kadar. Ne olur ne olmaz.Günaydın canım dur bakalım daha günün var hemen modunu düşürme lütfen
Cordelia benim tablo çizgiyi çekti 12ye artık bakalım o iki ilişki yetcek mi yetmicek mi
valla artık ümidim yok bu aydan.yataktan çıkana kadar 5-10 dk da bir ölçtüm 36.3 bile çıktıGünaydın canım dur bakalım daha günün var hemen modunu düşürme lütfen
Cordelia benim tablo çizgiyi çekti 12ye artık bakalım o iki ilişki yetcek mi yetmicek mi
Malesef bugünde negatif hemde erken gebelik testindeCobanyildizi35 test yok mu?
Allah büyük canımm vardır bir zamanı. Yinede sen adetini bekle bakalım hamile kaldığım tabloda 11. Gün ateşim düşmüştü ama ertesi gün yine yükseldi. Belli mi olur belki senin de öyle oldu. Zaten senin bugün yarın belirtilerin başlar onları bekleyelim bakalım.valla artık ümidim yok bu aydan.yataktan çıkana kadar 5-10 dk da bir ölçtüm 36.3 bile çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?