Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki olabilir. Yalnız iltihap,mantar, kist olması durumlarında da oluyor. Hayra yoracağız inşallah bebektir. Ben seni tutuyorum 9. Gün test için erken bu ateş düşüşü adet için yeterli değil. Bekleyelim bir kaç gün daha bakalım.

Insallah canım Yarın 10. Gün yapsam mi bi daha

Çizgi çekilmiş yumurta çatlamış çalışmalar güzel inşallah sonu da güzel olur

Günaydın kızlar galiba benim yumurta 12de çatladı. Bu ay çok çalışma yapamadık hastalıktan dolayı. Tabi yarın ateş 35.8in altına düşerse o zaman farklı.

bu ay soğan kürünü bitirdim ama ılişki çok az oldu.bu tabloyla ümit varmı sizce kızlar.içten içe bi umutlanasım geliyor.içim içime sığmıyor nedense.sonrada bundan daha çok ılişki olduğu zamanlar oldu,o zaman olmadıda şimdi mi olacak diyorum kendime

Tek ilişkiyle hamile kalanları biliyoruz canım. Kalbini ferah inancını yüksek tut. Olmanası için bir sebep yok

içinden geldiği gibi yaşa kuzum inşallah ümidin çiçek açar tablon yeşillenir aminnn

orasida öyle de işte sende bilirsin,insan umut ederken bile korkuyor.bata 5 günüm kaldı.hayırlısı olsun inşallah
Bilmez miyim canım o korkuları. Bak çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşallah. Dün eşimde bana diyor ki bu yaz sonuna kadar hamile kalacağına inanıyorum. Bazen bende inanıyorum ama 20 ayın sonunda istemsizce umudumu kesiyorum aniden. O annelik duygusu her geçen gün daha da katlanıyor. Olacak olacak olacak inan diyorum ama işte...

aynen canım zaman geçtikçe insanın umudu kırılıyor.ama ne kadar umutsuzluğa düşsekte bir o kadar da umudumuz oluyor her ay.çok değişik demi ya.o anne olma hissi çok farklı.bazen kendime soruyorum,evlendim belli bi süre geçti herkes çocuk bekliyor diye mi istiyorum yoksa ben mi gerçekten anne olmak istiyorum diye...düşününce bunu kimse istiyor diye değil kendim anne olmak istediğim için istiyorum.çünkü nişanlıyken 1 yıl çocuk yapmayacağım diyordum.evlendim 2 ay sonra eşime bebek yapalım mı dedim.Allahım bu hissi en hayırlı şekilde hepimize en kısa zamanda yaşatır inşallah

Resmen kendi ic konusmami yazmissin hilal. Baskidan mi istiyorum diye. Ama yok evde piti piti gezsin istiyorum yanima alip koklamak istiyorun oynamak istiyorum. 31 aydir deniyorum ama olmuyor. 4 klomen 2 asilsma tedavisi... acaba biz mi dikkat etmeden dusuruyoruz onuda bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum acikcasi. Bu ay benim ates bi degisik yine asilamadan sonra hep ayni oluyo. Insallah Allah nasip eder bizede bayramda bebislerimizle gireriz

Amin canım Eminim hepimiz sadece kendimiz için istiyoruz bebek. Ben evlendiğim ilk günden itibaren istedim tabi o zaman bilemiyoruz hemen olacak zannediyoruz ya ilk zamanlar daha kötü oluyordum regl olunca. Şimdi hafif atlatıyorum Allahtan. O hamilelik duygusunu emzirme duygusunu koruma duygusunu anne olma duygusunu yaşamayı o kdar çok istiyorum ki. Hayatı yaşıyoruz tabiki de planlarımı ertelememeye çalışıyorum ama o planların içinde minicik bir bebek olsa ne kadar da muhteşem olacağını düşünüyorum her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…