Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bizimde sperm sorunumuz var.9 aydır bekliyorum işte.sperm sayılarınız kaçtı?morfoloji kaç?hareketlilik nasıl?bende bu aydan sonra 2008 te bişeyler yapalım artık diyorum .aşılamadan başlarız artık .hayırlısı....canım biz de de aynı sorun var spermler düşük.ama dr.normal yolla kalabilecegimi söyledi.beklemekten sıkıldım.olsun artık bebişler.klava:
bu ay ben de ölçüm yapıyorum eve gidince yazarım değerleri size
Ama bu ölçüm olayı pek de sağlıklı olmayabilir çünkü insanın başka sebeplerle de ateşi yükselebilir mesela ben grip olmak üzereyim o yüzden ölçümler sağlıklı olmayabilir bakalım artık hayırlısı
ölçümlerimi güncelledim... Hayırlısını diliyorummm
1.gün 36.5.....................14.gün 36.5
2.gün 36.4.....................15.gün 36.2
3.gün 36.8.....................16.gün 36.8
4.gün 36.5.....................17.gün 37.1
5.gün 36.6.....................18.gün 36.9
6.gün 36.3.....................19.gün 36.9
7.gün 36.6.....................20.gün 36.9
8.gün 36.4.....................21.gün 36.8
9.gün 36.6.....................22.gün 36.9
10.gün 36.6..................23.gün
11.gün 36.7..................24.gün
12.gün 36.6..................25.gün
13.gün 36.5
Yumurtlamanın olduğu 14. gün ısının hafifçe düştüğüne, daha sonra belirgin bir şekilde yükseldiğine dikkat ediniz.
merhaba arkadaşlar ısı ölçme konusunu açmanız iyi olmuş benimde 11 aydır bebeğim olmuyo,,geçen ay doktora gittim,,önce yumurtlaman olmayabilir dedi birsürü tese yaptı ve ultrason,,,neticede yumurtlamam oluyormuş,,reglimin 15.günü pregenly5000 iğnesinden vuruldum yumurtayı çatlatmak için ve sürekli dijital termometreyle dil altından ateşimi ölçüyorum,,,,,,ve kayıt tutuyorum bakalım 17,,sinde belli olur heralde,,,,,,bu sabahta ateşim 36,9 du
kızlar ateşim 14. günümde 36.2 çıkdı....
dün akşam o salgıdanda başladı baya yoğun bir şekilde devam ediyor:)))
serviksim yumuşadı ,yükseldi vede aralandı gibi....
sanırım yarına kesin yumurtlayacam :)))))
kendımı iyi hisediyorum....
içimde bir heycan ve tatlı bir huzur var:))))
Kizlar Benim Bugün Adetimin 3. Günü 1. Günü Başladim ölçmeye.
36,2
36,2
36,3
Sizce Bu ölçüler Normalmi Bana Biraz Düşük Gibi Geldi De.yani Hergün Yükselmesi Mi Gerekiyor.
normal canım. Yumurtalamadan birgün önce düşecek o gün ilişkiye gireceksin.Ertesi gün ısını tekrr normal seyrine dönmesi gerekecek..O günde ilişkiye girmen gerekiyor sanırım.O zaman anlayacaksın ki yumurtlaman olmuş.. Eğer ki hamileysen adetin yaklaşrken ısın artacak.. Bak benim listem ekli önceki sayfalarda
CANIM ÇOK SAOL İLGİLENDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN