Yumurtlama ve hamileliği takip etmek için ateş ölçme yöntemi kullanılıyor. Battan sonra her sabah uyanınca ateş ölçmeye başlıyorlar yükselmeye başlayınca yumurtlama olduğunu anlıyorlar yumurtlamadan sonra ateş günden güne düşüyor ama eğer hamile isen yükselme devam ediyor diye biliyorum canımbahsettiğiniz şey nedir tam olarak?
bunla ilgili bi alet yapılmış. 250 tl bişi.. telefonla uyumlu. sanırım bluetoothla bağlanıyor. peki sizin bahsettiğiniz böyle bişey mi, yoksa normal ateş ölçerler mi?Yumurtlama ve hamileliği takip etmek için ateş ölçme yöntemi kullanılıyor. Battan sonra her sabah uyanınca ateş ölçmeye başlıyorlar yükselmeye başlayınca yumurtlama olduğunu anlıyorlar yumurtlamadan sonra ateş günden güne düşüyor ama eğer hamile isen yükselme devam ediyor diye biliyorum canım
Yok canım onunla ilgili bir bilgim yok benim dediğim normal ateş ölçerbunla ilgili bi alet yapılmış. 250 tl bişi.. telefonla uyumlu. sanırım bluetoothla bağlanıyor. peki sizin bahsettiğiniz böyle bişey mi, yoksa normal ateş ölçerler mi?
biraz araştırdım da evet, normal ateş ölçer de oluyormuş. o aleti bulsam atacaktım ama bulamadımYok canım onunla ilgili bir bilgim yok benim dediğim normal ateş ölçer
Gerek yok canım bu yöntem çok eskiden beri kullanılan bir yontemmis ama ben hiç uygulamadım bi kaç gündür gün için de ölçtüm yalnız normalde benim ateşim hep düşük çıkar 35 civarı bugün 36.5 gördüm şaşırdım acaba buda bisey farkettirir mi diye merak ettimbiraz araştırdım da evet, normal ateş ölçer de oluyormuş. o aleti bulsam atacaktım ama bulamadım
Ama bu yöntemle hamile kalanlar çok bebek düşünüyorsanız mutlaka uygulayın derimBende merak ettim bak tamda adete sayılı gunler kala
Ayın 10 nu adet olmam lazım da acaba ateş kaç olmalı onu bilmiyorumAma bu yöntemle hamile kalanlar çok bebek düşünüyorsanız mutlaka uygulayın derim
Işte onu anlamak için adet bitiminden sonra ki adet başlangıcına kadar ölçmek lazımAyın 10 nu adet olmam lazım da acaba ateş kaç olmalı onu bilmiyorum
Hımmmm dur yarın baslim şansımı denimIşte onu anlamak için adet bitiminden sonra ki adet başlangıcına kadar ölçmek lazım
Aynen denemekten bisey çıkmaz :) bat tarihimiz çok yakın benim de 9 u ama son aylarda kafasına göre takılıyo biraz o yüzden kestiremiyorumHımmmm dur yarın baslim şansımı denim
Bekleyince de ne hastalık gelir şimdi ne de bebek :)Hayde bakam hayırlı sı inşallah
Canım ben sistim valla karnımı içeri cekemiyom 3 gun kaldı adete hade bakamBekleyince de ne hastalık gelir şimdi ne de bebek :)