Ateş ölçme yöntemi

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
Arkadaşlar merak ediyorum sadece sabah kalktığımız zaman ki ateş mi baz alınıyor yani gün için de ölçtüğümüz zaman olmuyor mu

bahsettiğiniz şey nedir tam olarak?
Yumurtlama ve hamileliği takip etmek için ateş ölçme yöntemi kullanılıyor. Battan sonra her sabah uyanınca ateş ölçmeye başlıyorlar yükselmeye başlayınca yumurtlama olduğunu anlıyorlar yumurtlamadan sonra ateş günden güne düşüyor ama eğer hamile isen yükselme devam ediyor diye biliyorum canım

Yumurtlama ve hamileliği takip etmek için ateş ölçme yöntemi kullanılıyor. Battan sonra her sabah uyanınca ateş ölçmeye başlıyorlar yükselmeye başlayınca yumurtlama olduğunu anlıyorlar yumurtlamadan sonra ateş günden güne düşüyor ama eğer hamile isen yükselme devam ediyor diye biliyorum canım
bunla ilgili bi alet yapılmış. 250 tl bişi.. telefonla uyumlu. sanırım bluetoothla bağlanıyor. peki sizin bahsettiğiniz böyle bişey mi, yoksa normal ateş ölçerler mi?

bunla ilgili bi alet yapılmış. 250 tl bişi.. telefonla uyumlu. sanırım bluetoothla bağlanıyor. peki sizin bahsettiğiniz böyle bişey mi, yoksa normal ateş ölçerler mi?
Yok canım onunla ilgili bir bilgim yok benim dediğim normal ateş ölçer

biraz araştırdım da evet, normal ateş ölçer de oluyormuş. o aleti bulsam atacaktım ama bulamadım
Gerek yok canım bu yöntem çok eskiden beri kullanılan bir yontemmis ama ben hiç uygulamadım bi kaç gündür gün için de ölçtüm yalnız normalde benim ateşim hep düşük çıkar 35 civarı bugün 36.5 gördüm şaşırdım acaba buda bisey farkettirir mi diye merak ettim

Bende merak ettim bak tamda adete sayılı gunler kala

X