• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş ölçme ile gebelik

Ankara3151

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
240
145
18
Kızlar ateş ölçme ile hamile olanlar var mı varsa ateş tablolarınızı paylaşır mıısnız Bu gerçekten doğru mudur?

Ben hamile olduğum ay hergün ölçerdim her sabah yatağımdan kalkmadan aynı saatte
Şu sonuca vardım hamileliğimin ilk günlerinde ateşim diğer günlere göre daha yüksekti

Peki adet gününe iki gün kala yükselirse ateş gebelik mi

Olabilir ama mesela yumurtlama zamanı da azıcık yükselir eğer hergün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan dil altı ölçüyosan ve herhangi bir rahatsızlığın yoksa hamilelikten olabilir

Olabilir ama mesela yumurtlama zamanı da azıcık yükselir eğer hergün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan dil altı ölçüyosan ve herhangi bir rahatsızlığın yoksa hamilelikten olabilir
Ewet yumurtlama günleri ölçüyorm mesala hiç 36.7 görmedim iki gün önce ölçtüm 36.4 tü genel de yumurtlama günleri 36.3 filan oluyor bu ay 21.günü progesteron değerim 15.48 çıktı biraz ümitliyim gibi ama test yapamıyorum üüzülücm diye 😪

Ewet yumurtlama günleri ölçüyorm mesala hiç 36.7 görmedim iki gün önce ölçtüm 36.4 tü genel de yumurtlama günleri 36.3 filan oluyor bu ay 21.günü progesteron değerim 15.48 çıktı biraz ümitliyim gibi ama test yapamıyorum üüzülücm diye 😪

Progesteron değerine göre yumurtlama olmuş inşallah hamilesindir canım üzülme
Bak bugünde benim bat günüm bende test yapmıyorum:) benim konumu takip ediyosun dimi sende varsın listede
Takıldığın bişey olursa oraya yazabilirsin

Bak bugünde benim bat günüm bende test yapmıyorum:) benim konumu takip ediyosun dimi sende varsın listede
Ediyorum ediyorum ben yeni üye oldum zaten çözmeye çalışıyorum siteyi rabbim yüzümüzü güldürsün inş güzel haberler veriiriz siz progesteron yaptınız mı bu ay

Merak ettim bat gününüzdü durumlar nasıl var mı güzel haberr👼🏻🙏🙏
Ben hamile olduğum ay hergün ölçerdim her sabah yatağımdan kalkmadan aynı saatte
Şu sonuca vardım hamileliğimin ilk günlerinde ateşim diğer günlere göre daha yüksekti
offf vücut ısım düştü dün 36.7 bugün 36.4 😪😪😪

Kızlar adete 1 hafta kala akıntım fazla idi beyaz bide tuvalete gidince idrarımın kokusu burnuma geliyordu göğüslerimde sadece arada bi sanki iğne batırıyorlarmıs gibi sızı oluyordu ve bi hafta varken kan verdim çıkmamıstı belirtilerim bunlar olmustu son 3 gün kala ateş 36:7 idi

Dereceleriniz nedir peki

Benim normal vücut ısım 36.3-36.5 arasında olur ama herkesin farklıdır normal ısısı
O ay 36.8-37.0 olmuştu ilk günlerde bu şekilde düşmedi. 2.hamileliğimde yükselme olmadı hep 36.6'daydı ısım sabitti ama 1 hafta kadar ölçtüm sonrasını bilmiyorum

Benim normal vücut ısım 36.3-36.5 arasında olur ama herkesin farklıdır normal ısısı
O ay 36.8-37.0 olmuştu ilk günlerde bu şekilde düşmedi. 2.hamileliğimde yükselme olmadı hep 36.6'daydı ısım sabitti ama 1 hafta kadar ölçtüm sonrasını bilmiyorum
Benim adetime 6 gun kaldı 3 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyor hep

Merak ettim bat gününüzdü durumlar nasıl var mı güzel haberr👼🏻🙏🙏

offf vücut ısım düştü dün 36.7 bugün 36.4 😪😪😪

Canım ben mesajını yeni görmüşüm ya bildirim gelmemiş hamileydim ben ama 10 mayısta malesef 10+3 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim gelişmedi çok zor günler geçirdim Allah tekrarını yaşatmasın sağlıklısını nasip etsin😔
Son adetim 26 şubat adet olmayı bekliyorum
Sende durum nasıl benim konuya da yazmamışsın epeydir?

Benim adetime 6 gun kaldı 3 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyor hep

Bende adetime 1 hafta kala ölçerdim
Normal vücut ısın bunun altındaysa hamile olabilirsin ama başka bir rahatsızlığın yoksa tabi bide hangi saatte nasıl ölçüm yaptığına göre de değişir

Bende adetime 1 hafta kala ölçerdim
Normal vücut ısın bunun altındaysa hamile olabilirsin ama başka bir rahatsızlığın yoksa tabi bide hangi saatte nasıl ölçüm yaptığına göre de değişir
Aylar önce adet gününden başlayıp 1 hafta kadar ölçüm yaptım o zamanlar adetliyken 36.1 36.2 36.3 normal vücut isim olarak çıkıyordu bu ay aşılama oldum bu 4 5 gündür ölçüyorum merakımdan sabah 7-8 arası yataktan kalkmadan ölçüyorum 36.7 çıkıyor hep dün 36.8 çıkmıştı

Selam ateş ölçme popüler topiğe yazıyorum kimse cevap vermedi ovulasyondan beri ateşimi ölçüyorum ilk bir kaç gün koltuk altı ölçtüm sadece sonra dil altıda ölçmeye başladım dil altı 36.7 hep hiç düşüp çıkmıyor ovulasyon sonrası 7. Gün bugün 4 gündür hep 36.7 koltuk altı ölçümde bir gün 36.4 diğer gün 35.9 civarı çıkıyor hep

Back