- 9 Ocak 2019
- 240
- 145
- 18
- Konu Sahibi Ankara3151
Kızlar ateş ölçme ile hamile olanlar var mı varsa ateş tablolarınızı paylaşır mıısnız Bu gerçekten doğru mudur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAteş ölçme yöntemi diye bir topic var, oraya bakarsanız hem tablolar hem bilgiler çok güzel paylaşılıyor.
Peki adet gününe iki gün kala yükselirse ateş gebelik miBen hamile olduğum ay hergün ölçerdim her sabah yatağımdan kalkmadan aynı saatte
Şu sonuca vardım hamileliğimin ilk günlerinde ateşim diğer günlere göre daha yüksekti
Peki adet gününe iki gün kala yükselirse ateş gebelik mi
Ewet yumurtlama günleri ölçüyorm mesala hiç 36.7 görmedim iki gün önce ölçtüm 36.4 tü genel de yumurtlama günleri 36.3 filan oluyor bu ay 21.günü progesteron değerim 15.48 çıktı biraz ümitliyim gibi ama test yapamıyorum üüzülücm diyeOlabilir ama mesela yumurtlama zamanı da azıcık yükselir eğer hergün aynı saatte sabah yataktan kalkmadan dil altı ölçüyosan ve herhangi bir rahatsızlığın yoksa hamilelikten olabilir
Ewet yumurtlama günleri ölçüyorm mesala hiç 36.7 görmedim iki gün önce ölçtüm 36.4 tü genel de yumurtlama günleri 36.3 filan oluyor bu ay 21.günü progesteron değerim 15.48 çıktı biraz ümitliyim gibi ama test yapamıyorum üüzülücm diye![]()
Ediyorum ediyorum ben yeni üye oldum zaten çözmeye çalışıyorum siteyi rabbim yüzümüzü güldürsün inş güzel haberler veriiriz siz progesteron yaptınız mı bu ayProgesteron değerine göre yumurtlama olmuş inşallah hamilesindir canım üzülme
Bak bugünde benim bat günüm bende test yapmıyorum:) benim konumu takip ediyosun dimi sende varsın listede
Takıldığın bişey olursa oraya yazabilirsin
Merak ettim bat gününüzdü durumlar nasıl var mı güzel haberrProgesteron değerine göre yumurtlama olmuş inşallah hamilesindir canım üzülme
Bak bugünde benim bat günüm bende test yapmıyorum:) benim konumu takip ediyosun dimi sende varsın listede
Takıldığın bişey olursa oraya yazabilirsin
offf vücut ısım düştü dün 36.7 bugün 36.4Ben hamile olduğum ay hergün ölçerdim her sabah yatağımdan kalkmadan aynı saatte
Şu sonuca vardım hamileliğimin ilk günlerinde ateşim diğer günlere göre daha yüksekti
Dereceleriniz nedir pekiBen hamile olduğum ay hergün ölçerdim her sabah yatağımdan kalkmadan aynı saatte
Dereceleriniz nedir peki
Benim adetime 6 gun kaldı 3 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyor hepBenim normal vücut ısım 36.3-36.5 arasında olur ama herkesin farklıdır normal ısısı
O ay 36.8-37.0 olmuştu ilk günlerde bu şekilde düşmedi. 2.hamileliğimde yükselme olmadı hep 36.6'daydı ısım sabitti ama 1 hafta kadar ölçtüm sonrasını bilmiyorum
Merak ettim bat gününüzdü durumlar nasıl var mı güzel haberr
offf vücut ısım düştü dün 36.7 bugün 36.4![]()
Benim adetime 6 gun kaldı 3 4 gündür 36.7 veya 36.8 çıkıyor hep
Aylar önce adet gününden başlayıp 1 hafta kadar ölçüm yaptım o zamanlar adetliyken 36.1 36.2 36.3 normal vücut isim olarak çıkıyordu bu ay aşılama oldum bu 4 5 gündür ölçüyorum merakımdan sabah 7-8 arası yataktan kalkmadan ölçüyorum 36.7 çıkıyor hep dün 36.8 çıkmıştıBende adetime 1 hafta kala ölçerdim
Normal vücut ısın bunun altındaysa hamile olabilirsin ama başka bir rahatsızlığın yoksa tabi bide hangi saatte nasıl ölçüm yaptığına göre de değişir