Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iisi civalı tabi ki ama bebeklerde çok zor oluyo... huysuzlanıyo durmuyo.. bizim ki bi ara hastalanmıştı.. dr gece falan kalkıp bakın dedi.. o zamanlar çok zorlandık.. şimdi cihiccodan bi ateş ölçer çıkmış.. bebeğin bileğine bağlıyosun... ateş sınırı geçtiği zaman o seni uyarıyo... evin içinde her yerde sinyal verebiliyo... fiyatı da 90 ytl...
cnım bence normal ince uçlu bir derece al en iyi sonucu makattan ölçerek alabiliyorsun çünki kulaktan ateş ölçerler iki yaşından önce pek önerilmiyor doktor bize cam dereceyi önermişti birde dijitaller çok güvenilir diğil demişti
Chicco | Chicco Dijital Termometre Fantasy Masal Kahraman | 18,90 TL fiyat ve yorumlar
canım ben bundan aldım. kendimde denedim önce bebek doğmadığı için çokta memnun kaldım. ölçtüğünde ötüyo bide son ölçümü kaydediyomuş. eh yeterde artar...
koltuk altından makatan kulaktan ateş ölcerlerden aldık bebek büyüdü2yasına geldi :) ateşlendimi kesinlikle ölçtürtmüyordoktor4da alından temasız ölçer alın dedi ne marka tavsiye edersiniz birkaç markada kafam takıldı ama bilemedim çantadada tasına bilir bisey olsun istyorum:44:Weewell Dijital Multi Fonksiyonel Kulak Alın Termometre (Ateş Ölçer) 6 fonksiyonlu
Arzum Bebbe Kulaktan Ve Alından Ateş Ölçme GittiGidiyor.com'da #49278326
Microlife NC100 Kulak ve Alın Ateş Ölçer GittiGidiyor.com'da #39718588 bunu denedim güzell
Weewell Dijital Temassız Termometre GittiGidiyor.com'da #46568796
Chicco Kızılötesi Easy Touch Termometre - Ateş Ölçer - Anakatalogbunda aklım kaldı