• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş basması yardım edin

demeter567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
16
3
1
35
Sabahtan beri ates basması yaşıyorum. Göğüsümden ağzımdan sanki alev topu fışkırıyor gıbı.. bu sıcaklık ellerıme ayaklarıma da yayılmaya başladı. Bir yandan da midem yanıyor. Kendımı hıç ıyı hissetmıyorum lütfen yardım edın

Hepimiz son zamanlarda ateş basması yaşıyoruz zaten havalar çok sıcak. Ama sizin durum bir farklı gibi çok kötü hissediyorsanız bir doktora gidin. Geçmiş olsun.

Hepimiz son zamanlarda ateş basması yaşıyoruz zaten havalar çok sıcak. Ama sizin durum bir farklı gibi çok kötü hissediyorsanız bir doktora gidin. Geçmiş olsun.
Doktora gittim anksiyete ve panikatak dedi. İlaç tedavisi görüyorum. Ama bu his çok baska normal sıcaklama gibi değil. Ayaklarım terliyor ama bir yandan üşüyor. Göğüsüm yanıyor. Göğüsümden boğazıma bir sıcaklık iniyor.

Sabahtan beri ates basması yaşıyorum. Göğüsümden ağzımdan sanki alev topu fışkırıyor gıbı.. bu sıcaklık ellerıme ayaklarıma da yayılmaya başladı. Bir yandan da midem yanıyor. Kendımı hıç ıyı hissetmıyorum lütfen yardım edın
Panik bozukluğunuz var mı normalde?

Soğuk soğuk terlemeniz oldu mu?

Acile gidip bir ekg çektirmenizi öneririm. Mide ağrısı diyince, ne olur ne olmaz, bi bakılsın.

Panikbozuklık tedavisi görüyorum. Kalp krizi mi olabilir?
Panik atak olabilir tabi ki ama, mide ağrısı denince ben ekg çekilmesinden yanayım. Ne olur ne olmaz.

Kalp krizi veya başka bir şeydir gibi kesin konuşamam asla. Doğru olmaz. Ama hastaneye gitmeniz bi şey kaybettirmez sonuçta, içiniz rahat eder en azından 😊

Panik atak olabilir tabi ki ama, mide ağrısı denince ben ekg çekilmesinden yanayım. Ne olur ne olmaz.

Kalp krizi veya başka bir şeydir gibi kesin konuşamam asla. Doğru olmaz. Ama hastaneye gitmeniz bi şey kaybettirmez sonuçta, içiniz rahat eder en azından 😊
Gıttığım de doktorlar kovuyor. Artık kalp krızı de geçırsem evde geçırıcem sanırım. Midem de ağrı değil de yanma sıcak basması var.

Ay saçmalamayın doktorlar asla kovmazlar. Kovamazlar. Size panik atak geçirdiğinizi söylüyorlardır.

Bence acile gidin yine de. Ama tabi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun 🙏🏻

Ay saçmalamayın doktorlar asla kovmazlar. Kovamazlar. Size panik atak geçirdiğinizi söylüyorlardır.

Bence acile gidin yine de. Ama tabi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun 🙏🏻
Saçmalamayın dediğim için özür dilerim, sizi azarlamak veya kötü anlamda dememiştim, hani şaşkınlık olarak söylemiştim. Kırdıysam özür dilerim 🙏🏻

Acile gıttim.. o kadar kalabalıktı ki geri döndum.. sanıtım kalp krızı geçırseydım çoktan geçırırdım

Back