• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş basması belirti olabilirmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşe_cey
hamileliğimin ilk belirtisi ateş basmasıydı günde 3 kez duş alıyordum
ve sürekli yanıyordum sanki
evet bu hamilelik belirtisi olabilir
ama demek değilki illa hamilesin
bazı kadınlarda adet dönemine yakında oluyor,
bence kendini çok fazla dinlememelisin
dinlersen yanıltabilir bazen seni
ayrıca gögüslerdeki hassasiyette hem adet hem gebelik belirtisidir
yani gögüsler adetten öncede hassaslaşabilir
en mantıklısı adet günün geçmeden hamile olayına çok fazla takılmaman
hem kendini strese sokmamış olursun,hemde yorulmazsın
umarım faydalı olmuşumdur

Benimde aynisi olmuştu hamile kaldigim ay adetim e1 hafta kala sabah uynir uyanmaz yorgani üstümden atiyodum o soğuk ta bi ateş basiyodu ki sorma eşim bile şaşiriyosui çünkü çok klolu ve o nun bile üşüdüğü bir havada ben yaniyodum hemde sabah sabah meher hamileymişim inşallah sende hamilesindir şeker.

slm kızlar benim adetime 3-4 gün kaldı ve bende 1 haftadır ateş basması oluyorr .Daha önceden olmazdı hamiş arkadaşlar sizde böyle bir belirti olmuşmuydu .Birde gebelik bölümünde başlığım var buraya bakarsanız sevinirim ........http://www.kadinlarkulubu.com/goguslerdeki-hassaslik-hamilelik-belirtisi-olabilirmi-t198979/index.html

Slm canım benimde adetime 3 gün kaldı ve bende aynı şikayetlerdeyim.Ayaklarımın altı yangınn tavan yapmış durumda,Sabahta eşim yüzün yanıyor senin dedi 3 gündür devam ediyor.Ayaklarımı evde fayanslara basıyorum artık o kadar ,göğüslerimde yanıyorr dün sabah ateşimi ölçtüm 36.6 dı bu sabah ölçmeyi unuttum ama biraz önce ölçtüm 37.1 çıktı bakalım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah hamişsizdir.inşallah bende:dance:

ayse_cey umarım hamıssındır..gogusler sıs,, ateste var..:dance::teytey:
bıze haber vermeyı unutma..:oklava:

bence bu kızlar hamile :)))
ben yumurtladığım zaman yanıyorum, ateş basıyo bana daralıyorum valla
hayırlı haberleri duyarıs sizden inşallah

İnşallah hamişsinizdir arkadaşlar. :dance::dance::dance:

anaaa benide ateş basıyor gözlerimden ateş fışkırıyor ayaklarımın altı yanıyor. ama bizim burası çok sıcak yavvv ateşim 37,0 dedim bende eşimin ateşinide bi ölçelim onunkiside 37,0 bana birde espri yapıyor deli diyor ki bende mi yumurtladım yoksa heheh:) yani çok umutlanmak istemiyorum ama burası gerçekten çok sıcak.sanırım ondan da etkileniyorum.

Yaa başlığı açan arkadaştan ses çıkmadı bugün
Ben hala yanıyorum yaa felaket ateş basıyorr sabah yatakta ölçüm 36.6 çıktı gündüzz yanıyorumm resmen bugün 37.2 çıktı hayra gitsin yarabbim 2 günüm kaldııı bekliyorummm

Gebelikte ateş basması

Herkese zaman zaman ateş basabilir fakat bu ateş basması gebe kadınlarda daha sık görülür. Bunun nedeni vücut ısısının düzenlenmesinde rol alan ve vücudun her yerinde bulunan ter bezlerinin çok çalışmasıdır. Duş aldıktan sonra olabildiğince serinlemeye çalışmak bu sorununuzun oluşma olasılığını azaltacaktır. Diğer yandan koltuk altlarınızda memelerinizin altında ve kasık bölgenizdeki ter bezlerinin çalışması gebelikte azalır. Bu nedenle gebelikte ateş basmaları artar fakat terleme ve vücut kokusu azalır.

ALINTI

Benimde 3 gündür ayaklarım ateş gibi boynum ensem yanıyor ama ter yok sadece sanki acı biber sürülmüş gibi ateş ve yanma var ve 6 haftalık hamileyim :)

Benide ateşler basıyor.Adetime 1 hafta var:S of beklemek ne zor..

merhaba ;
benim adetime 3-4 gün var.yaklaşık 1.5 haftadır kasıklarıma bir ağrı giriyor.
gögüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve şiş.3 gündür de gece ateş basıyor uyuyamıyorum.,
hamile olabilir miyim?
yorum yaparsanız sevinirim...

hıııı bir de 1.5 haftadır acayip iştahim açık ..nerdeyse hiç doymuyorum hemen geri acıkıyorum..

Kizlar cok merak ettim sizleri hamile misiniz ? Ins hamilesinizdir
anaaa benide ateş basıyor gözlerimden ateş fışkırıyor ayaklarımın altı yanıyor. ama bizim burası çok sıcak yavvv ateşim 37,0 dedim bende eşimin ateşinide bi ölçelim onunkiside 37,0 bana birde espri yapıyor deli diyor ki bende mi yumurtladım yoksa heheh:) yani çok umutlanmak istemiyorum ama burası gerçekten çok sıcak.sanırım ondan da etkileniyorum.

Yaa başlığı açan arkadaştan ses çıkmadı bugün
Ben hala yanıyorum yaa felaket ateş basıyorr sabah yatakta ölçüm 36.6 çıktı gündüzz yanıyorumm resmen bugün 37.2 çıktı hayra gitsin yarabbim 2 günüm kaldııı bekliyorummm

Benide ateşler basıyor.Adetime 1 hafta var:S of beklemek ne zor..

merhaba ;
benim adetime 3-4 gün var.yaklaşık 1.5 haftadır kasıklarıma bir ağrı giriyor.
gögüslerim hiç olmadığı kadar hassas ve şiş.3 gündür de gece ateş basıyor uyuyamıyorum.,
hamile olabilir miyim?
yorum yaparsanız sevinirim...

hıııı bir de 1.5 haftadır acayip iştahim açık ..nerdeyse hiç doymuyorum hemen geri acıkıyorum..

Kisceler konu epey eski ama bende 2 haftadir yanıyorum. Hadi 1 haftadir istanbulda havalar sicak ama ben ondan evvelde yanıyordum şimdi ise had safhada.

Back
X