- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
Canım gelısme varmıyaa çok mutlu ettiniz inşallah ben de o gruba dahil olurumaz kaldı bugünü saymazsak 1 gün sonra bat. o zaman test yapmayı hatta çizgi görürsem kan vermeyi düşünüyorum. bugün yataktan düştüm uyurken umarım bir şey olmaz
Yarın adet günüm normalde 2 gün falan oynuyor ama yine de yarın sabah test yapıcam. kendimi test yapmamak için günlerdir tutuyordum. yarın yine ikinci çizgiyi görürsem kan vermeye gidebilirim.gaz problemim azaldı. akıntım sarı kokusuz gibi oldu şimdide de şeffaf gibi. ağrım sızım yok.göğüslerimin kenarları çok ağrıyor yüzüstü yatamıyorum ama belkide adet belirtisidir diye kendimi umutlandırmak istemiyorum.Yine ara ara ateş basıyorCanım gelısme varmı
danırım ben Nisan annelerin de oluyorumFazla bekleme mart annelerine gel sende
Hayırlı olsun sonuç için başından beri okudum bizlerde dua bekliyoruz ins Allah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla ilerleyip kucağına almanı diliyorum canımEki Görüntüle 2667861
bugün bat günüm. hevesimi kırmayan herkese sonsuz teşekkürler. inşallah isteyen herkese en kısa zaman da nasip olur.testin adı one step. hemen ikinci çizgi belirdi. inşallah bir aksilik olmaz sağlıkla devam eder ❤
çok teşekkür ederimHayırlı olsun sonuç için başından beri okudum bizlerde dua bekliyoruz ins Allah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla ilerleyip kucağına almanı diliyorum canım
Çok tşk ederim amin canım Allah razı olsun bu arada ismim Gülseren ismimle dua ederseniz çok sevinirim tekrar hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaçok teşekkür ederim ❤amin inşallah en kısa zaman da size de nasip olur. Bundan sonra duamdasınız
tabikiÇok tşk ederim amin canım Allah razı olsun bu arada ismim Gülseren ismimle dua ederseniz çok sevinirim tekrar hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Cok sevındım canım saglıkla gelsin inşaAllah
inşallah çok sağolunCok sevındım canım saglıkla gelsin inşaAllah ❤
Temmuz sonu değil mi kuzum mart annesisin ağustostan sonra Nisan annesi oluyor
Ben yığılıp kalıyorum sıcaktan hamilelikte çok zorBenim ateş basması olmuştu özellikle namazımı zar zor bitiriyordum fena halde sıcaklık basıyordu. Bu arada tebrikler gebesiniz :)
teşekkür ederim sizin de hayırlı olsunBenim ateş basması olmuştu özellikle namazımı zar zor bitiriyordum fena halde sıcaklık basıyordu. Bu arada tebrikler gebesiniz :)
bat 26 temmuz. Ne bileyim daha yeni kan verdim henüz haftamız belli değil. benimle arasında 2 gün olanlar marttaTemmuz sonu değil mi kuzum mart annesisin ağustostan sonra Nisan annesi oluyorgel gel sen marta gel
Hadi bakalım beklerimbat 26 temmuz. Ne bileyim daha yeni kan verdim henüz haftamız belli değil. benimle arasında 2 gün olanlar marttaOraya da gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?