- 21 Temmuz 2020
- 5.326
- 9.270
- 148
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
Hamilesin tebriklerBata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor. Eki Görüntüle 2666788
Benimde başta silik çizgi cikmistiHa
Hamilesin tebrikler
inşallah öyleyimdir tabi hayırlısı Allahtan. Testler de silik çıkanlar yanlış olabilir diyor o yüzden pek de umutlanmak istemiyorumBenimde başta silik çizgi cikmisti
Benımde o ay ates basması ve gaz sıkayetim olmustu adetım gecınce test yaptım . Akıntı konısına gelınce aksıne o ay kuruydum diğer aylara goreinşallah öyleyimdir tabi hayırlısı Allahtan. Testler de silik çıkanlar yanlış olabilir diyor o yüzden pek de umutlanmak istemiyorum
Çizginiz o kadar silik ki belli bile değil. Bu kadar belirti yasamanız tamamiyle psikolojik. Gebelik varsa muhtemelen beta şuan çok düşük. Adetinizi bekleyin derimBata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor. Eki Görüntüle 2666788
aa sizin de mi gebelik belirtisiydi? sevindimBenımde o ay ates basması ve gaz sıkayetim olmustu adetım gecınce test yaptım . Akıntı konısına gelınce aksıne o ay kuruydum diğer aylara gore
ay inşallah çok sağolun. Allah sizin de evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinAteş basması bende de olmuştu silik çizgin de var hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
inşallah sağolunSilik çıkması genelde 2 3 haftalık oluyor yeni bende aynısı olmuştu inşallah hamilesindir
pekiÇizginiz o kadar silik ki belli bile değil. Bu kadar belirti yasamanız tamamiyle psikolojik. Gebelik varsa muhtemelen beta şuan çok düşük. Adetinizi bekleyin derim
Kan testı ver canım hakkında hayırlısı olsunaa sizin de mi gebelik belirtisiydi? sevindim
bat geçsin vericem inşallah cümlemiz hakkında hayırlısı sağolunKan testı ver canım hakkında hayırlısı olsun ❤
hiç güleceğim yoktuÇizgi gayet belli.
İlk gebeliğimde böyle bir çizgi gördüm adet geçmesine rağmen bir de ateş basması.
Kasım ayında Ankara’da bağrı yanık Ayşe gibi off poff çekiyordum
Umarım güzel haberler alırsınız.
Canım gebeliğimi bende böyle öğrendim karında batma oldu şüphelendim ve silik çizgi çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim kan ver bekle canımBata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor. Eki Görüntüle 2666788
Fazla bekleme mart annelerine gel sendeBata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor. Eki Görüntüle 2666788
yaa çok mutlu ettiniz inşallah ben de o gruba dahil olurumFazla bekleme mart annelerine gel sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?