• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATATÜRK'e yapılan büyük ayıp!!!

tarihçi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
351
1
96
Diğer
arkadaşlar kusura bakmayın linki kaldırdım.Ata.mıza hakaret edenlerin yazıları lüzumsuz ve asılsız bilgiler içerdiği için okumakta
bize hiçbir şey kazdandırmayacaktır.konuyu silecektim ama beceremedim en kısa zamanda sileceğim.

ya bunları yazanlar türk düşmanı laiklik karsıtı insanlar sanıyolar kiiii koskoca gazi paşamızı atamızı çoçuklarımız beyinlerine bu sekilde kazıycaklarını ama biz evlatlarımızı atatürk sevgisiyle büyütüyoruz daha yeni konusmaya basladıklarında atatürk demeyi öğretiyoruz onlar korksun ki biz binlerce yeni gazi paşalar atatürkler yetiştiriyoruz yalandan ki,mse ölmemiş sallasınlar bakalım

M.Kemal Atatürk gibi şerefli namuslu biri daha yoktur.
O yazıyı yazanlar , kendilerini anlatmışlar..
Böyle yazılar yazıp kendilerini küçük düşürüyorlar..
Bizim Atamız saygı duyulacak , ve övgüyle bahs ettimiz birisi nasıl böyle itamlarda bulunabilirlerki?

BUNLAR NE SAÇMA SÖYLEMLER.

HAYAL DÜNYASI KÖTÜ FİKİRLERLE DONATILMIŞ.
TÜRK KARŞITI - TÜRKİYE KARŞITI iNSANLARIN YİNE KENDİLERİ GİBİ KÖTÜ FANTEZİLERİ.
ASLA BİR ADIM ÖTEYE GİDEMEYECEK KADAR ZAVALLILAR.
LEKELEME - KARALAMA YÖNTEMİYLE PRiM YAPMAYA ÇALIŞAN ZAVALLILAR.

CEHALETTEN KURTULAMIŞ BEYİNLERE SAHİP İNSANLARA
SÖYELEYECEK FAZLA SÖZÜM YOK.

ATAM CEVAP VERSİN;

“Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir.”

Mustafa Kemal Atatürk

ne zaman ATA sözkonusu olsa; içkisinden , keyfinden bahsetmek nedense görev biliniyor..ee eleştirecek başka yönü mü var ki...bir milleti yeniden uyandırışını söylemek ağır gelir onlara ...koskoca bir imparatorluğu kaldırıp cumhuriyeti getirmeyi söylemekse hiç işlerine gelmez onların...gülmek lazım böyle şeylere..kedi ciğer misali oluyor..:)

bu ne büyük ayıp bu ne büyük saygısızlık böyle ya.daha fazla bir şey yazmak istemiyorum.yazıpta onlar kadar küçülmenin bir anlamı yok.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ...

GÜNEŞTEN GÖZLERİ KAMAŞIP KÖRLÜK NOKTASINA GELENLERİN KARALAMASI..

Link Silinmiştir.

ne söylesem az gelir:kızgın:

iftiracılar.yazıklar olsun bunları uyduranlara.kim bunlar?malum.lütfen yurdumun insanları kendinize gelin ve gerekli cevabı verelim.nankörler bunlar. derlerya İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR ürüp dursunlar gerkli cevabı er geç alacaklar. o zaman nerye kaçacaklar

Biz bu halkı sevdik,
Ve bu ülkeyi.
İşte bağışlanmaz
Korkunç suçumuz...
HEPTE BÖYLE OLACAK ALNIMIZDAKİ TEK KARA BU İŞTE..

Mustafa Kemal dinsizmiş, kâfirmiş.

“Devletin dini olmaz” diyene Müslüman denemezmiş.
(Öncelikle herkesin dini kendinedir ve hiç kimseye kimseyi yargılamak düşmez.
Atatürk söylevlerinde şunu açıkça belirtmiştir. “İslam’la birlikte insanlık, dünya yaşamını düzenlemede yararı, zararı kendine ait olmak üzere serbest kılınmıştır.”)

Laiklik adı altında din düşmanlığı yapmış.

Zengin olma hırslısı imiş.

Mal edinme hırslısı imiş.

BUNLARDA MÜCEVHERLERİ GERÇEKTEN HEPSİ BİRBİRİNCEN DEĞERLİ

Kravat iğnesi.rn* 10 adet kol düğmesi.

1 adet kol, 2 adet cep saati.

3 adet saat zinciri.

4 adet köstek.

İstiklal Madalyası.

Yapılan saldırılarla aynı zamanda Cumhuriyet tarihi değiştirilmeye çalışılmakta ve Türk kimliğinden uzaklaştırma politikası güdülmektedir.

Bu saldırılar aynı zamanda Türk ulusuna, Türk yurduna ve Türk devletine yapılmaktadır. HATIRLAYALIM......!!!!!!!UNUTMAK EN BÜYÜK AYIPPPPP

Sayfa açılmadığı için göremedim ama siz hiç merak etmeyin kızlar böyle kötülük tohumlarını sanal dünyadan kazıyan, Mustafa Kemal in ve Türkiye Cumhuriyetin neferleri olan ''1923 TÜRK GRUP'' var. Hepsine tek tek hadlerini bildiriyorlar. Allah onlardan razı olsun.

Bir kaç tane çapulcu biiiiiiiipp toplanmış kendilerini adamdan sayıp yazılar yazıyor sanıyorlar işte kendilerini. Ulusunu kurtarmış, bu milletei yoktan var etmiş yürekli mi yürekli bir lider o. Kelimeler yeterisiz kalır onunla ilgili, daha ne yazayım !!!!

Bu ülke hiç zaman Uu Önder' e yapılan hakaretlere izin vermedi vermicek de... İster yurt dışı olsun, ister Dünyanın öbür ucu. Beyhan banu'ya katılıyorum.
O yazı ve o sayfa orada fazla durmaz...

:kızgın: KENDİNİ BİLMEZ MAHLUKAT VATAN HAYİNİ BUNU YAZAN ÇOK ŞEY SÖYLERDİM AMA BURASI YERİ DEĞİL YAZIKLAR OLSUN ÇOK SİNİRLENDİM :kızgın:

aha yapmış gene pkklı ............... (boşluğu siz doldurun) alamayacaksınız işte kimin ülkesinden kimin toprağını alıyorlar ya! ne hadlerine! bayrağa bak yaa siz ki bir kaç ülkenin kışkırtılmasıyla güdülmüş koyunlarsınız! bu ülke kurulurken kimse anadolu insanın yanında olmadı dişiyle tırnağıla kazandılar kurtuluş savaşını bir de onların atalarına dil uzatmışsınız (ben konuşuyorum da sesimi duyan var mı yook :) sinirlendim mi çooook :kızgın:)

aslında arkadaşlar tıklamasak bakmasak! daha iyi olur bu bölücü kürdistan meraklılarının sitesine tıklayarak prim yaptırmış oluyoruz onların yararına yani hem sinirimiz de bozuluyo...

Karalamak için akla gelebilecek bütün pislikleri bulaştırmaya çalışmışlar yazıklar olsun böylelerine okumaya bile değmezmiş.

Ata'ya laf edecek kadar buyudumu acaba soz soyleyenler, prim vermemek lazim,
ATATURK demek Turkiye demek TURKIYE CUMHURIYETI demek varmi boyle bir sahis daha ismini soyleyince yoktan var ettigi ulkesiyle beraber anilsin sehitleriyle silah arkadaslariyla yuce insan yok, o halde bize dusen bu ULU ONDER ATA'MIZA saygi gostermek, bizim icin neler yapan insanlara sadece saygi gostermeyide beceremiyorsak yaziklar olsun

ben saçmalıklara sadece gülerim.Atatürk sadece Türkiye için değil bütün dünyada en önemli insanlardan birisi.bu tartışılmaz bir konu....kendisinin ilke ve inkılapları sayesınde biz kadınlar özgürüz ve Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktayız.Onun hakkını ne yapsak ödeyemeyız,biz atamızın askerleriyiz.

linki kaldırman iyi olmuş tarihçi dün baktım ama yorum yazmaya vaktim olmadı bu saçmalara prim vermemek lazım kim ne yazarsa yazsın biraz akıl sahibi her insan bilir ki Türkiye Cumhuriyetini bağımsızlığımızı Atamıza borçluyuz.

Back