• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
843
198
Selam ben DGS ile Atatürk Üniversitesine geçiş yapacağım ,fakat Anadolu Üniv. gibi kitapları olmadığını duydum.Bu okulda okuyanlar nasıl çalışabiliyorsunuz?Ayrıca sınavlar onlıne ve sınava sınıflarda da gırılmıyormus bu dogru mu?Mesela o anda elektrık kesıldı ne olacak ,nasıl bır sacmalık bu?Bu konularda sorun yasayan oluyor mu nasıl gecıyorsunuz derslerı?Fikir verir misinz?

Selam ben DGS ile Atatürk Üniversitesine geçiş yapacağım ,fakat Anadolu Üniv. gibi kitapları olmadığını duydum.Bu okulda okuyanlar nasıl çalışabiliyorsunuz?Ayrıca sınavlar onlıne ve sınava sınıflarda da gırılmıyormus bu dogru mu?Mesela o anda elektrık kesıldı ne olacak ,nasıl bır sacmalık bu?Bu konularda sorun yasayan oluyor mu nasıl gecıyorsunuz derslerı?Fikir verir misinz?
Kitapları internetten yüklüyorlarmış,her hafta elektronik kitap yani,sınavları vizeler internetten ,finaller ise okulda yapılıyor eğer bulunduğunuz ilde merkezleri var ise okullarda yapılıyor eğer yok ise en yakın ildeki okulda yapılıyor final sınavları.

her hafta mıııı sureklı ınternet basında mı olacagız:(:(:( sewındım fınalın normal olmasına ama bu bayagı zor bı durum hıc sewmem ınternetten okumayı

Sana bir öğrenci sistemi veriyorlar. O sistem üzerine PDF formatında ünitelerini yüklüyorlar.
Ben çıktı alıp kitap haline getirmiştim..

Vizeler internet üzerinden oluyor. Mesela 7 dersin var , 1 haftaya yayıyorlar o dersleri. Mesela pzt günü ing sınavı var diyelim o gün sabahtan akşama kadar sınava girme şansın var. Sabahtan sınava girenler soruları veriyorlar zaten bu yüzden herkesin vizeler 90 100 falan oluyor (vize %20 etkiliyor az ama etkili oluyor gerçekten)Elektrik falan kesilirse dilekçe yazıp bildirirsin sorun olmuyor

Final sınavlarını okulda giriyorsun , yüz yüzyüze %80 etkiliyor finalde.

Arkadaslar, 2.universite olarak Atatürk üniversite çocuk gelisimine kayıt yaptiricm. Ders çalışma sistemi olarak, netten çalışma imkanım zor,çocuğum var. Kesin Kayıt tan sonra her ders icin,kitabın tamamini indirip matbaa'da bastırabiliyor muyuz? Kitaplar 14 ünite kac sayfa ortalama?

Dersleri pdf olarak indirdim sistemden ancak üniteler arasında "ödev" diye istenen bir takım konular var.
Bunları yapıp sisteme mi yükleyeceğiz

Back