Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Hakkında Sorularım Var

_MasaL1_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
6
3
Merhabalar.Bu üniversiteden iki yıllık açıköğretim kazandım.Aklımda sorular var.Cevaplarsanız çok memnun olurum.Biliyorum sitesindede bilgiler var da bana yeterli gelmedi galiba cevaplarsanız çok memnun olucağım.
Sorularım :)

1. Harç parası 290 yazıyo çok pahalı ilk ücret yatıcakmış birinci dönemi yatırmış mı olucam şimdi. Dönemlik harç birinci dönem ikinci dönem mi oluyor ve bunun haricinde başka masraf çıkaracaklar mı?

2. Kayıtlarımı internet mi yapayım yoksa gidip oradan mı yaptırayım mesafede var yani baya nette de internetten kayıt yapanlar sorun yaşamış galiba yorumları okudum

3. Ben bu ders notlarını nasıl bulucam ders anlatılıyo falan yazıyoda ben bir yandanda işte çalışıcam o nasıl olucak. Derslerine baktım mesela yabancı dil yazıyo orada ki konuları nereden bulucam erkenden çalışmak benim için çok büyük bir avantaj olucak. Boşum zaten bir an önce çalışmalara başlıyım ki işe girdiğimde yüküm hafiflesin istiyorum. Bu ders konularını nasıl bulucam ben?

4. Kayıt konusunda nasıl yapılacağı yazılmış okudum da bu netten kayıtı yapmam için ilk bir şey yapmam gerekiyor mu şifre falan isteniyo bunları nasıl alıcam. Yarın ilk işimde okulu aramak olucak zaten.

5. Sınav tarihlerini nasıl öğrenicem sitesinde yayınlama olucak mı? Umarım bilen biri çıkar şimdiden teşekkür ettim
:)

X