• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatürk ü kullandilar...

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Mustafa Sargıgül'ün aday toplantısında "Atatürk posteri asacağız" diyen ekip bakın ne yaptı...

190120141901501651645_2.jpg

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesiş'ne ait Ataköy Sinan Erdem Spro Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

"ATATÜRK POSTERİ ASACAĞIZ" DEDİLER, SARIGÜL POSTERİ ASTILAR

Toplantı devam ederken CHP'liler salonda sabit bulunan İBB ve Spor AŞ bayraklarının arasına Atatürk posteri asmak istediklerini söylediler. Salon görevlileri bu makul talebe izin verdikten sonra CHP'liler Ataatürk posteri değil, Sarıgül posteri astılar.

İLK KEZ BÖYLE BİR SAHTEKARLIĞA TENEZZÜL EDİLİYOR

Sarıgül'ün uyanık ekibinin çabası "daha önce bu salonda yüzlerce benzer toplantı yapıldı ama bir poster için sahtekarlık yapmaya tenezzül edildiğine ilk kez şahit olunuyor" yorumlarına yol açtı.

Yine kaynak göstermemişssin weiss.Konun kapatılmadan düzenle istersen.Ayrıca kaynak gösterirsen habere daha sağlıklı ulaşırız.

biraz konu dışı olcak ama weis kızarmışın hayırdır?
bu arada bana gönderdiğin olumsuz değerlendirmeler, olumsuz olarak gelmiyor, haberin olsun. kızardığın için olabilir, bilemem.

Lütfen konu dışına çıkmayın, inanın siyaset bölümünde siyaset bu, biraz daha esnek olun dediğiniz için mümkün olduğunca sabır gösteriyoruz ama sabırda kurallarla paralel derece de olabilir.

Konuyla ilgili yazacaksanız yazın, üyelerle ilgili fikirlerinizi konulara taşımayın.

konuyla ilgili herhangi bir video var mi kanit yani acaba gercekten olaay bu sekilde mi vuku bulmus ? zira su siralar haber sitelerine filan pek guven olmuyor istedikleri gibi yazip ciziyorlar.

Simdiye kadar yapilanlardan cok farkli degil:))

Ama bu sefer baya bir ileri gitmisler bu kadarina pes.

Oradaki görevli adamlar bile " simdiye kadar hickimse bir afis icin bu sahtekarliga tenezzül etmemisti" demisler:)

Sarıgülün 'S'si anılmazken birden Sarıgül bu nefreti nasıl oluşur birebir örneğisin weiss :) Önümüzdeki 3 ayda beklıyoruz devamını bu tarz paylaşımların :)

Dememişler etmemişler öyle inanarakta yazıyorsun ki gören seni sinan erdemde sanıcak :1:

Paylaştıgın sitede ya cemaate giydirilmiş ya sarıgüle.Sitede bir diğer haber ''Marmaray artık Tayyip Erdogan'ın''
Sık kullanılanlarına ekle :34:

Sarıgülün 'S'si anılmazken birden Sarıgül bu nefreti nasıl oluşur birebir örneğisin weiss :) Önümüzdeki 3 ayda beklıyoruz devamını bu tarz paylaşımların :)

Dememişler etmemişler öyle inanarakta yazıyorsun ki gören seni sinan erdemde sanıcak :1:

Paylaştıgın sitede ya cemaate giydirilmiş ya sarıgüle.Sitede bir diğer haber ''Marmaray artık Tayyip Erdogan'ın''
Sık kullanılanlarına ekle :34:

Weiss'in ücretsiz avukatı değilim biliyorum ama bu eleştirini haketmiyor. Weiss kendi savunmasını benden iyi yapar. Ama kime yapılırsa yapılsın haksızlığa dayanamıyorum.

Bir haber paylaşılmış.Buradaki konu Sarıgül, Kırmızıgül, Morgül sevgisi veya nefreti değil. Birisi seviyor diye herkes sevmek zorunda da değil. Türkiye'de son 10 yıldır Atatürk'ü tedavülden kaldırma çabaları var. Konunun içeriği bu. Okyanus ötesinden öyle emir geliyor çünkü. Saymayın Kılıçdaroğlu gittiğinde ödevler verilmiş anlaşılan.

Marmaray kimsenin şahsi malı değildir. Sahibi Türk Milleti'dir.

Weiss'in ücretsiz avukatı değilim biliyorum ama bu eleştirini haketmiyor. Weiss kendi savunmasını benden iyi yapar. Ama kime yapılırsa yapılsın haksızlığa dayanamıyorum.

Bir haber paylaşılmış.Buradaki konu Sarıgül, Kırmızıgül, Morgül sevgisi veya nefreti değil. Birisi seviyor diye herkes sevmek zorunda da değil. Türkiye'de son 10 yıldır Atatürk'ü tedavülden kaldırma çabaları var. Konunun içeriği bu. Okyanus ötesinden öyle emir geliyor çünkü. Saymayın Kılıçdaroğlu gittiğinde ödevler verilmiş anlaşılan.

Marmaray kimsenin şahsi malı değildir. Sahibi Türk Milleti'dir.

Sizi anlıyorum ama weiss'ın bu konuyu ah vah yine Atatürk es geçiliyor (Atatürk sonsuzdur,bir fikirdir tedavülden kalkamaz) diye o niyetle açmadığını biliyorum.Farklı maksat (bknz:Haberin içeriğinde başlıkla şu anda burda açtığı başlığa bakın).Hee konu Atatürk'ün önemi gün geçtikçe öneemsizleştiriliyor Atatürk'ün ülkede varlığı hissizleştirilmeye çalışılıyor derseniz olabilir ama bu da nafile bir çabadan öteye gidemeyeceğini kendileri de biliyor ve idrak ediyorlar.Bu ülkede her geçen yıl bir önceki yılın Anıtkabir ziyaretçi rekoru kırılıyor.Bu ülkede ne kadar farklı düşünülsede 2013 Hazıran 1 deN bir haftalık süreçte destan yazıldı.Bu bir birikimdi.Gençlik Ata'sını unutmuyor,ona sahip çıkıyor.Hee çocuklar derseniz.Onlar bize emanet !! Andımızı isterlerse arşa kaldırsınlar mühim değil(Haberleri yok ama ilköğrerim kurumlar yönetmeliğide andımızın yazılı oldugu tablo her sınıfta olmak zorunda :34:).Bildiğim gördüğüm tanık oldugum küçücük çocuklar 10 Kasımda Atatürk'ün öldüğünü ilk öğrendiklerinde ağlayarak tepki veriyor.Bu birazda o unutturulmak istiyorlara inat ters tepki yaratıyor bizde.Dediğiniz gibi sarıgül kırmızıgül değil konu.Herneyse.Nafile çabalar bunlar deyip kapatalım konuyu.

Son düzenleme:
http://www.yirmidorthaber.com/politika/sarigulun-ekibinden-sok-eden-davranis/haber-832030

http://www.ankarahaber.com/haber/Sarıgul-un-ekibinden-pes-dedirten-sahtekarlık/151931

http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/01/20/sarigulun-ekibinden-pes-dedirten-sahtekarlik-340893917434

http://www.mynetgel.com/?p=423

http://haberler.geliyoo.com/default/sarigulun-ekibinden-pes-dedirten-sahtekarlik

Bakin bunlar haberin oldugu internet sitesi.

Bunlarda kesmezse gazetelere bakin.

Ama zaten sizin sorununuz haberin oldugu ite degil:)) Aksi halde google da aratsaniz 1000 tane site cikar ayni haberin oldugu:))

Ama aklama cabasi:))

KArsidaki insanlara ithamlarda bulunup sizin bu aklama cabanizi görünce gülüyorum.

Kimi videolu katin ister, kimi siteyi begenmez, kimiside " aaa baskalari söyle yapmisti" der:)) ahahahhaha

Türkiye de Atatürk sevmeyen insanlar vardir...Ama o insanlar en azindan dürüstler:))

Bazilari gibi sever görünüpte tek derdi kullanmak degildir:)

Yani o insanlarda söyle mi demeli " Recep Tayyip Erdogan i sevmiyor olanlara ben sevmiyor diyemem olsa olsa nankördürler" mi demeli.

Bana kalirsa dememeli, kimsenin kimseyi sevme zorunlulugu olmadigi gibi, birini sevmemekte kimseyi nankör yapmaz.

Atatürk ilah degil, sevmeyen sevmez, seven sever ayni sekilde Recep Tayyip Erdogan da öyle.

O yüzden klasik cümleler beni ırgalamiyor.

Yani o insanlarda söyle mi demeli " Recep Tayyip Erdogan i sevmiyor olanlara ben sevmiyor diyemem olsa olsa nankördürler" mi demeli.

Bana kalirsa dememeli, kimsenin kimseyi sevme zorunlulugu olmadigi gibi, birini sevmemekte kimseyi nankör yapmaz.

Atatürk ilah degil, sevmeyen sevmez, seven sever ayni sekilde Recep Tayyip Erdogan da öyle.

O yüzden klasik cümleler beni ırgalamiyor.
Atatürkü biri olarak gören ve bu şekilde nitelendiren her kim olursa olsun benim için nankördür. nokta..
Başbakanla hele Atatürkü kıyaslamak ise trajikomiktir:)))
tekrar nokta:))

Son düzenleme:
Ahahaaa çok güldüm ya videolu kanıt istemem nasıl aklama olarak algılandı anlamış değilim.
Beni bilenler bilir bir topikte söylemiştim burdada söylim bütün hepsinin mal varlıkları halka açıklansın böylece kimin ne kadar çaldığını halk görsün ve hepsi cezalandırılsın zerre umrum da değil hiç bir hırsız :D benim içim rahat valla yazdıklarımda belli :D
Doğru ayakkabı kutusundaki paraları gördükleri halde aklamaya çalışanlar kadar dürüst olamadım sanırım sizde haklısınız :D:D

Herkeste var noktalar virgüller ama herkesin noktasi virgülü kendini baglar:)))

Benim icinde Atatürk ü kullanan ve Atatürk ün arkasina siginip, insanlara zulmederek, insanlari ölmüs bir insana karsi düsman edenler kadar ikiyüzlüsü yoktur..

Cünkü gercekte sevgi saygi beslemedikleri halde islerini yürütmek icin sever görünüp, sonrada karsidaki insana ithamlarda bulunmak ikiyüzlülükten baska birsey degildir nokta:)) Cokkkk nokta varda bosverin, dedigim gibi herkesin noktasi virgülü kendini baglar...

Adamlar sahtekarlik yapmis mi? Bu sahtekarligida Atatürk ü kullanarak yapmis mi? Nokta:))

Atatürk posterini ayaklarıyla çiğnemek mi dürüstlük?Hayır yani o zaman çok sevgili başbakanınıza yapılan dürüstlük eylemlerine niye tepki gösteriyorsunuz?Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbette,Atatürk'ü de sevmeyen olabilir ama saygı duymayan düpedüz nankördür.Atatürk'ü başka herhangi bir liderle kıyaslamak ise saçma ve komiktir.

Atatürkü biri olarak gören ve bu şekilde nitelendiren her kim olursa olsun benim için nankördür. nokta..
Başbakanla hele Atatürkü kıyaslamak ise trajikomiktir:)))
tekrar nokta:))

başbakanla Atatürk'ü kıyaslamak mı?yazarken bile çok komik geldi.

benim oğlanın Cumhuriyet bayramında okuduğu şiiri yine buraya yazmak zorunda kalacağım galiba :31:

Back