Mezeler - Ordövrler Atatürk Mezesi / Kabak Flan - Duru Pratik Sponsorluğunda

Atatürk mezesini ilk kez duydum ben, bilindik bir tarif miydi acaba Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

Atatürk mezesini ilk kez duydum ben, bilindik bir tarif miydi acaba Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederiiiimmmm inan ki ilk defa yaptım. Tadını ilk defa tattım. Tamamen tesadüf olarak buldum tarifleri. Popülerliği nedir hiçbir fikrim yok

Elinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

Harikulade bir giriş oldu başarılar dilerim

Elinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederiiinm
Harikulade bir giriş oldu başarılar dilerim
Teşekkür ederim Tatları gerçekten güzel oldu ama sunumda Sanki biraz sönük kaldı gibi. Bende öyle cakcaklı şık şık tabaklar yok ama bundan sonrası için Tahtakale’ye aylık üyelik başlatacağım

Öyle düşünme bu kk nın hangi tarifi favori göreceği hiç belli olmuyor görsellik önemli ama sırf görsellik belirleyici olmuyor ki gayet güzel tabakların. Sadece sanırım akşam çekim olmuş gündüz güneş ışığından faydalanarak çektiğinde baya fark ediyor bi daha katıldığında gündüz çekebilirsin

Evet evet akşam yaptım. Eşime dedim meze yarışmasına katılacağım, öyle deyince bir küçük alayım da emeklerin boşa gitmesin dedi. Dakika başı hadi hadi hadi diye tutundu. Sofrada bekledi beni. Bende ağar topar akşam yapmaya başladım. Bundan sonra o evde yokken yapıcam

En güzeli tekrardan ellerine sağlık başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım, başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…