Teşekkür ederiiiimmmmAtatürk mezesini ilk kez duydum ben, bilindik bir tarif miydi acabaEllerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederiiinmElinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederimHarikulade bir giriş oldu başarılar dilerim
Öyle düşünme bu kk nın hangi tarifi favori göreceği hiç belli olmuyor görsellik önemli ama sırf görsellik belirleyici olmuyor ki gayet güzel tabakların. Sadece sanırım akşam çekim olmuş gündüz güneş ışığından faydalanarak çektiğinde baya fark ediyor bi daha katıldığında gündüz çekebilirsinTeşekkür ederiiinm
Teşekkür ederimTatları gerçekten güzel oldu ama sunumda Sanki biraz sönük kaldı gibi. Bende öyle cakcaklı şık şık tabaklar yok ama bundan sonrası için Tahtakale’ye aylık üyelik başlatacağım
Evet evet akşam yaptım. Eşime dedim meze yarışmasına katılacağım, öyle deyince bir küçük alayım da emeklerin boşa gitmesin dedi. Dakika başı hadi hadi hadi diye tutundu. Sofrada bekledi beni. Bende ağar topar akşam yapmaya başladım. Bundan sonra o evde yokken yapıcamÖyle düşünme bu kk nın hangi tarifi favori göreceği hiç belli olmuyor görsellik önemli ama sırf görsellik belirleyici olmuyor ki gayet güzel tabakların. Sadece sanırım akşam çekim olmuş gündüz güneş ışığından faydalanarak çektiğinde baya fark ediyor bi daha katıldığında gündüz çekebilirsin
En güzeliEvet evet akşam yaptım. Eşime dedim meze yarışmasına katılacağım, öyle deyince bir küçük alayım da emeklerin boşa gitmesin dedi. Dakika başı hadi hadi hadi diye tutundu. Sofrada bekledi beni. Bende ağar topar akşam yapmaya başladım. Bundan sonra o evde yokken yapıcam
Çoookk teşekkür ederimEn güzelitekrardan ellerine sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederiiimmEllerine emeğine sağlık başarılar dilerim
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş ikisi de , elinize sağlık ,başarılar
Teşekkür ederiimmmmmEllerine sağlık canım, başarılar diliyorum