Atatürk Kimdir?

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
437
0
- Yurtdışı
Öyle güzel anilar anlatiyor ki sayin Prof., bilmedigim pek cok sey ögrendim.
Vakit ayirip dinlersiniz umarim.

[video=dailymotion;xk3lbb]http://www.dailymotion.com/video/xk3lbb_ilknur-gunturkun-kalipci-ataturk-kimdir-asrin-dev-lideri-yayinidir_shortfilms[/video]

Ellerine saglik canim benimmmm

Çok teşekkürler Lambrusco.birçok anısını araştırmıştım ama içlerinden bilmediğim bir iki anısı daha çıktı.kitap okumak için uykusundan feragat etmesi,tiyatro ve sanat sevgisi,arkeoloji merakı,türk kahvesine düşkünlüğü,hazırcevaplılığı,laubalilikten hiç hoşlanmamasına rağmen arada yaptığı ince espriler,türkçe aşkı,kuru fasulyeye bayılması,karizmatik yöresel dansları,şiir yazması,dergi çıkarması,gazete çıkarması,matematik kitabı yazması,yurt dışından gelen opera sanatçılarına opera dersi verecek kadar bilgisi olması,doğa sevgisi,çocuk sevgisi,evcil hayvanı foks,yurt dışına fakir ama zeki çocukları göndererek lisan öğrenmelerini sağlaması,hava yollarını kurması,demir yollarını kurması,maden tetkiki kurması,tarih kurumumu,dil kurumunu kurması,dünyada kadınlara seçme ve seçilme hakkını ilk defa tanıyan devlet büyüğü olması,hukuk devrimi...hangi birini sayayım."çocukken aldığım harçlığın yarısını kitaplara vermeseydim bu noktalara gelemezdim" lafını çok severim.birkaç gün birşeyler okumadığımda inanılmaz suçlu hissediyorum hemen aklıma Atamın bu laf geliyor.hemen türk kahvesi yapıp başlıyorum okumaya:)

Utanmadan,arsızca,yüzsüzce sabahtan Akşama kadar Atatürk'e saydıranlara kapak olsun!!! Çokk Teşekkürler.. Hiç sıkılmadan dinledim.

Ben tesekkür ederim arkadaslar, begenmenize cok sevindim.

luckyfish, kesinlikle haklisin, ben de senin gibiyim, aklima geldikce direk elime kitap alirim hemen. Ama onun okudugu sayiya erisebilecegimi hic sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…