Atatürk Havalimanı yakınındaki uygun semtler hakkında yardım

gorkem06

dumadumadum
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
196
5
Arkadaşlar işim nedeniyle İstanbul'da 2,5 aylık bir eğitim süreci ve ardından muhtemelen İstanbul'a taşınma süreci yaşayacagım. İşim Atatürk havalimanında olacagı için sizlerden iki tavsiye isteyecegim bilmiyorumkismile ;
1. 2,5 aylık süre boyunca ailemle kalmam için 1+1 möbleli, nezih ama fiyatları da uygun, Atatürk havalimanına çok yakın hangi yerleşim bölgesini tavsiye edersiniz? Halkalı tavsiye edenler çok oldu, özellikle bu bölgeyi bilen arkadaslar ne der buna?
2. Taşındıktan sonra bebeğimin gelişimi ve geleceği için uygun, güvenli ama yeni taşınmış olacagımız ve çok masraf edeceğimiz için kiraları uçmuş olmayan ohaoldumsmile, deprem açısından çok büyük risk taşımayan, ve yine havalimanı yakınındaki hangi yerleşim bölgesini-bölgelerini tavsie edersiniz? Bu konuda da beylikdüzü, halkalı ve bahçeşehir semtlerini tavsiye edenler oldu, bu bölgeleri bilen arkadaşların yorumları daha sağlıklı olacak.

Lütfen yardım edin, şimdiden çoook teşekkürler! opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…