Merhaba ozelden mesaj attim size. Tesekkurlereser aydoğdundan mı bahsediyorsunuz acaba? gerçekten çok şaşırdım oysa ben de ona ameliyat olmayı düşünüyordum
Herkese merhaba,
Yaklasik 2.5 ay once estetik sektorunde bir arkadasimin arkadasinin tavsiyesi ile gozu kapali gittigim, Atasehir'de ozel klinigi olan, gazetelerde makaleleri yayinlanan meshur bayan doktorumdan hic memnun kalmadim.
Buradaki bayan arkadaslarimin tecrubelerini, tavsiyelerini almak icin buraya yazmaya karar verdim. Bu bayan doktorun adini vermeden once baska insanlarin tecrubelerini almamin daha dogru olacagini dusundum.
Ust goz kapagi, karin, basen ve bacak ici vaser liposuction icin kendisine 17000TL verdim. odasindaki iki dakikalik gorusme sonrasi, tamam yapariz 1-2 beden incelirsin diyip direk asistanina yonlendirdi. Cok dogal olan asistani bana ozellikle fiyat konusunda ki bilgilendirmeyi yaptiktan sonra, yurtdisindan kisitli bir zamanla geldigim ve Iyi referansi oldugunu dusundugum icin maalesefki cok kurcalamadan ve kendisine hic isinmadigim halde ameliyata Evet dedim ve tarzi boyle heralde diye gecistirdim. Yaklasik 7 saat suren operasyondan ciktiktan sonra odam da butun gun bekleyen refakatcime hic bir bilgi verilmemesi ve sonrasinda doktorumun odama gelip beni gormemesi veya bilgilendirmemesi de cok alisik bir durum da degil ve bence epey bir ilgisiz ve kaba davranis. Sadece asistani (TIP egitimi almamis) ertesi gun yanima gelip nasil oldugumu kontrol etti okadar.
Odama birakilan benden alinan siviyi tartirdigimda sadec 2 kg oldugunu gorunce Cok sadirdim. bunun sadece yagdan olusmadigini icinde size ameliyat suresince verilen sivinin, Kan ve yagdan olustugunun da altini cizmek isterim. 157cm ve 65 kg bir isi olarak tahmin edersinizki 2 kilo hicbirsey, Ustelikte yaklasik 7 saat suren bir ameliyat sonrasi.
Aradan tam 2.5 ay gecti ve bendeki incelme yok denecek kadar az. Yaptigim spor a ve yediklerime dikkat etmeme ragmen. Ve isin en kotusu Karin ve ozellikle back icindeki dalgalanma inanilmaz kotu. Basenlerdeki simetri yine berbat. Goz kapagi ameliyatimin sonucu super olmasada fena degil.
Amladigim kadariyla kendisi gogus buyultme ve kucuktme konusunda uzman fakat liposuction konusunda baya bir zayif. Asistani bana devamli tam sonucu almak icin 3-8 ay arasi bekleme mi soyluyor. Bu arada soylemeden gecemeyecegim asistani gercekten dogal ve cici bir insan.
Merak edenlere ozelden doktorumun ismini verebilrim.
Yardiminizi istedigim konu benzer bir tecrube yasadinizmi? Gercekten sonucu gormek icin bu kadar beklemek gerekiyormu? Dalgalanmalar bu surecte normalmi? Degilse nasil bir yol gosterirsiniz?
Simdiden Cok tesekkur ederim .
Tesekkur ederim.
Ameliyattan ciktiginiz ilk gece ve ertesi gunu berbat. Cunku bir suru seye baglisiniz ve hareketleriniz kisitli. Ozellikle ilk hafta agrilariniz oluyor tabii. Egilip kalkmak, oturmak cok zor. Ben herseye ragmen devamli yurudum ama her firsatta ayaklarimi yuksek bir here koyup uzandim da. Bir de cok cabuk yoruluyorsunuz.Kucukte bir cocugunuz varsa kesin yardim gerekli. Ama dayanilmayacak derecede agrilar degil tabi. Fakat saglikli bir insan olarak girdiginiz bir ameliyat sonrasi boyle ciktiktan sonra yinede kendinizi sorguluyorsunuz tabiiki " ne yaptim ben" diye.
aslında çok riskli bir ameliyat.. önce internetten bol bol okuyun.. sonra karar verin..! emboli riski çok fazla.. emboli de ciddi bir sorun biliyorsunuz..
ve.. asla ve asla şu an ki kilonuzun %5 inden daha fazla yağ aldırmayın.. daha fazla yağ aldırmanız durumunda ölümle sonuçlanabiliyor..! ha bu arada geri gelmeyen yağlar için "megaliposuction" yaptırmalısınız..
ben 60-61 kiloydum.. sadece ve sadece bel bölgemde sorun vardı.. benden 3,5- 4 litre yağ aldılar...
ameliyattan 57,8 kiloyla çıktım.. ödem vs
tek seferde kilonuzun %5'i ni aldırabilirsiniz ancak.. daha fazla alabileceğini soyleyenlere çok itimat etmeyin derim.. ben bu ameliyatı doktor arkadaşıma yaptırdım.. ve şuan sadece bana soylediklerini size aktarıyorum..
Herkese merhaba,
Yaklasik 2.5 ay once estetik sektorunde bir arkadasimin arkadasinin tavsiyesi ile gozu kapali gittigim, Atasehir'de ki doktorumdan hic memnun kalmadim.
Buradaki bayan arkadaslarimin tecrubelerini, tavsiyelerini almak icin buraya yazmaya karar verdim. Bu doktorun adini vermeden once baska insanlarin tecrubelerini almamin daha dogru olacagini dusundum.
Ust goz kapagi, karin, basen ve bacak ici vaser liposuction icin kendisine 17000TL verdim. odasindaki iki dakikalik gorusme sonrasi, tamam yapariz 1-2 beden incelirsin diyip direk asistanina yonlendirdi. Asistani bana fiyat konusunda ki bilgilendirmeyi yaptiktan sonra, (yurtdisindan kisitli bir zamanla geldigim ve Iyi referansi oldugunu dusundugum icin) maalesefki cok kurcalamadan ve kendisine hic isinmadigim halde ameliyata Evet dedim ve tarzi boyle heralde diye gecistirdim. Yaklasik 7 saat suren operasyondan ciktiktan sonra odam da butun gun bekleyen refakatcime hic bir bilgi verilmemesi ve sonrasinda doktorumun odama gelip beni gormemesi veya bilgilendirmemesi hi de acikcasi hic hos bulmadim. Sadece asistani (Kendisi doktor degil) ertesi gun yanima gelip nasil oldugumu kontrol etti okadar.
Odama birakilan benden alinan siviyi tartirdigimda sadece 2 kg oldugunu gorunce cok sasirdim cunku ben 157cm 64-65 kg birisiyim yani ozellikle karin, based ve bacaklarda epey fazlaligim var ve bu torbanin icindekilerin hepsi sirf yag degil icinde kan ve sivi da var. Yani insan kendi kendine bunun icinmi bu kadar para verip ve boylesine riskli bir ameliyata girdim diyor hakli olarak.
Aradan tam 2.5 ay gecti ve bendeki incelme yok denecek kadar az. Yaptigim spora ve yediklerime dikkat etmeme ragmen. Ve isin en kotusu Karin ve ozellikle back icindeki dalgalanma gercekten cok kotu. Basenlerdeki simetri yine berbat. Goz kapagi ameliyatimin sonucu super olmasada fena degil.
Anladigim kadariyla kendisi gogus buyultme ve kucultme konusunda uzman fakat liposuction konusunda baya bir zayif bence. Asistani bana devamli tam sonucu almak icin 3-8 ay arasi bekleme mi soyluyor. Bu arada soylemeden gecemeyecegim asistani gercekten dogal ve cici bir insan.
Yardiminizi istedigim konu benzer bir tecrube yasadinizmi? Gercekten sonucu gormek icin bu kadar beklemek gerekiyormu? Dalgalanmalar bu surecte normalmi? Degilse nasil bir yol gosterirsiniz?
Simdiden Cok tesekkur ederim.
merhaba bende bacak içi ve diz kenarından oldum yan basen ve karında var malesffff benim ki fiyasko paramla rezil olmak her dr herşeyi güzrl yapamaz kesinlikle doğru.. biri burubları güzel yaprdr biri lipo da iyidr vss. şimdi benimde 2.3 yıl oldu bu çöküntü dalgalanma ve yer yer fazla olan yerler nasıl anlatsam böylede zor oluyor söyle diyeyim tayt giyemiyorum kot pantalon giyorum ama o gereksiz iç bacakta özelllikle onlar çok kötüü..inanın bacak içimde bir sorun yoktu diz de vardı dr orantı olsun diye bacak içine girmiş ama maleseffff berbat diz kenarımd iç bacakda alt karında.. ben nasıl düzelicem şimdi sporda yapıyorum yok mu bunun ameliyatstz çaresi.. bu arada bu hangi devlet hastanesi hangi dr.. şimdiden tesekkürler arkadasımBende gecen sene basenlerime yaptirmistim sonrasinda dalgalanma vs olmadi cok memnun kalmistim. Ayrica sonuc bir aya ortaya cikiyor. Ameliyattan sonra hic agrim olmamisti. Agri kesicide vurmadilar. Cok fazla miktar odemissiniz. Devlet hastanesinde 1400 tl ye yaptirmistim.
Geçmiş olsun doktorun kim yazar mısın su fiyasko doktorların ismini yazmak gerektiğini düşünüyorum en azından bizden sonrakiler aynı doktora mağdur olmasın ben de hala doktor araştırıyorum tek bir olumsuz yorum varsa yeterli benim için kapısının önünden geçilmemesi gerek bana göre.merhaba bende bacak içi ve diz kenarından oldum yan basen ve karında var malesffff benim ki fiyasko paramla rezil olmak her dr herşeyi güzrl yapamaz kesinlikle doğru.. biri burubları güzel yaprdr biri lipo da iyidr vss. şimdi benimde 2.3 yıl oldu bu çöküntü dalgalanma ve yer yer fazla olan yerler nasıl anlatsam böylede zor oluyor söyle diyeyim tayt giyemiyorum kot pantalon giyorum ama o gereksiz iç bacakta özelllikle onlar çok kötüü..inanın bacak içimde bir sorun yoktu diz de vardı dr orantı olsun diye bacak içine girmiş ama maleseffff berbat diz kenarımd iç bacakda alt karında.. ben nasıl düzelicem şimdi sporda yapıyorum yok mu bunun ameliyatstz çaresi.. bu arada bu hangi devlet hastanesi hangi dr.. şimdiden tesekkürler arkadasım
Dr Un ismi nedir?Herkese merhaba,
Yaklasik 2.5 ay once estetik sektorunde bir arkadasimin arkadasinin tavsiyesi ile gozu kapali gittigim, Atasehir'de ki doktorumdan hic memnun kalmadim.
Buradaki bayan arkadaslarimin tecrubelerini, tavsiyelerini almak icin buraya yazmaya karar verdim. Bu doktorun adini vermeden once baska insanlarin tecrubelerini almamin daha dogru olacagini dusundum.
Ust goz kapagi, karin, basen ve bacak ici vaser liposuction icin kendisine 17000TL verdim. odasindaki iki dakikalik gorusme sonrasi, tamam yapariz 1-2 beden incelirsin diyip direk asistanina yonlendirdi. Asistani bana fiyat konusunda ki bilgilendirmeyi yaptiktan sonra, (yurtdisindan kisitli bir zamanla geldigim ve Iyi referansi oldugunu dusundugum icin) maalesefki cok kurcalamadan ve kendisine hic isinmadigim halde ameliyata Evet dedim ve tarzi boyle heralde diye gecistirdim. Yaklasik 7 saat suren operasyondan ciktiktan sonra odam da butun gun bekleyen refakatcime hic bir bilgi verilmemesi ve sonrasinda doktorumun odama gelip beni gormemesi veya bilgilendirmemesi hi de acikcasi hic hos bulmadim. Sadece asistani (Kendisi doktor degil) ertesi gun yanima gelip nasil oldugumu kontrol etti okadar.
Odama birakilan benden alinan siviyi tartirdigimda sadece 2 kg oldugunu gorunce cok sasirdim cunku ben 157cm 64-65 kg birisiyim yani ozellikle karin, based ve bacaklarda epey fazlaligim var ve bu torbanin icindekilerin hepsi sirf yag degil icinde kan ve sivi da var. Yani insan kendi kendine bunun icinmi bu kadar para verip ve boylesine riskli bir ameliyata girdim diyor hakli olarak.
Aradan tam 2.5 ay gecti ve bendeki incelme yok denecek kadar az. Yaptigim spora ve yediklerime dikkat etmeme ragmen. Ve isin en kotusu Karin ve ozellikle back icindeki dalgalanma gercekten cok kotu. Basenlerdeki simetri yine berbat. Goz kapagi ameliyatimin sonucu super olmasada fena degil.
Anladigim kadariyla kendisi gogus buyultme ve kucultme konusunda uzman fakat liposuction konusunda baya bir zayif bence. Asistani bana devamli tam sonucu almak icin 3-8 ay arasi bekleme mi soyluyor. Bu arada soylemeden gecemeyecegim asistani gercekten dogal ve cici bir insan.
Ben de doktor ismini öğrenebilir miyimHerkese merhaba,
Yukarida yazdimBen de doktor ismini öğrenebilir miyim
Şu anda ki son durum nedir canım? Ben de kendisine operasyon yaptırdım ama dedigin gibi gögüs memnumda kaldım ama basenler için 2 ay önce fiyat aldım abartmış 14 bin dedi bende görüşmeye bile gitmedimBen de doktor ismini öğrenebilir miyim
merhaba hangi devlet hastanesi ve devlette bu nasıl oluyor yönlendirebilir misin beni de lütfen ?Bende gecen sene basenlerime yaptirmistim sonrasinda dalgalanma vs olmadi cok memnun kalmistim. Ayrica sonuc bir aya ortaya cikiyor. Ameliyattan sonra hic agrim olmamisti. Agri kesicide vurmadilar. Cok fazla miktar odemissiniz. Devlet hastanesinde 1400 tl ye yaptirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?