Atasehir'de karin, basen ve bacak ici vaser liposuction sonrasi memnuniyetsizlik

Smyrnaist

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
42
5
Herkese merhaba,
Yaklasik 2.5 ay once estetik sektorunde bir arkadasimin arkadasinin tavsiyesi ile gozu kapali gittigim, Atasehir'de ki doktorumdan hic memnun kalmadim.
Buradaki bayan arkadaslarimin tecrubelerini, tavsiyelerini almak icin buraya yazmaya karar verdim. Bu doktorun adini vermeden once baska insanlarin tecrubelerini almamin daha dogru olacagini dusundum.
Ust goz kapagi, karin, basen ve bacak ici vaser liposuction icin kendisine 17000TL verdim. odasindaki iki dakikalik gorusme sonrasi, tamam yapariz 1-2 beden incelirsin diyip direk asistanina yonlendirdi. Asistani bana fiyat konusunda ki bilgilendirmeyi yaptiktan sonra, (yurtdisindan kisitli bir zamanla geldigim ve Iyi referansi oldugunu dusundugum icin) maalesefki cok kurcalamadan ve kendisine hic isinmadigim halde ameliyata Evet dedim ve tarzi boyle heralde diye gecistirdim. Yaklasik 7 saat suren operasyondan ciktiktan sonra odam da butun gun bekleyen refakatcime hic bir bilgi verilmemesi ve sonrasinda doktorumun odama gelip beni gormemesi veya bilgilendirmemesi hi de acikcasi hic hos bulmadim. Sadece asistani (Kendisi doktor degil) ertesi gun yanima gelip nasil oldugumu kontrol etti okadar.
Odama birakilan benden alinan siviyi tartirdigimda sadec 2 kg oldugunu gorunce cok sasirdim cunku ben 157cm 64-65 kg birisiyim yani ozellikle karin, based ve bacaklarda epey fazlaligim var ve bu torbanin icindekilerin hepsi sirf yag degil icinde kan ve sivi da var. Yani insan kendi kendine bunun icinmi bu kadar para verip ve boylesine riskli bir ameliyata girdim diyor hakli olarak.
Aradan tam 2.5 ay gecti ve bendeki incelme yok denecek kadar az. Yaptigim spora ve yediklerime dikkat etmeme ragmen. Ve isin en kotusu Karin ve ozellikle back icindeki dalgalanma gercekten cok kotu. Basenlerdeki simetri yine berbat. Goz kapagi ameliyatimin sonucu super olmasada fena degil.
Anladigim kadariyla kendisi gogus buyultme ve kucultme konusunda uzman fakat liposuction konusunda baya bir zayif bence. Asistani bana devamli tam sonucu almak icin 3-8 ay arasi bekleme mi soyluyor. Bu arada soylemeden gecemeyecegim asistani gercekten dogal ve cici bir insan.
Merak edenlere ozelden doktorumun ismini verebilrim.
Yardiminizi istedigim konu benzer bir tecrube yasadinizmi? Gercekten sonucu gormek icin bu kadar beklemek gerekiyormu? Dalgalanmalar bu surecte normalmi? Degilse nasil bir yol gosterirsiniz?
Simdiden Cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Merhaba hangi doktor ve sonucta bir dgisiklik var mi duzelme var mi benimle ozelden paylasabilirsenjz cok sevinirim yeni uyeyim ozelden nasil oluyor onu da bilmiyorum gerci.

Merhaba hangi doktor ve sonucta bir dgisiklik var mi duzelme var mi benimle ozelden paylasabilirsenjz cok sevinirim yeni uyeyim ozelden nasil oluyor onu da bilmiyorum gerci.
Bende bir ay sonra mini karın germe olacağım hangi dr bsna özelden yazarmısınız bileyimde neolur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…