- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- Konu Sahibi Ladyblonde
Merhabalar 2 yasinda oğlum. İçin atasehirde kres önerisi rica ediyorum.profesyonel öğretmenler olsa memnun olurum teşekkürler simdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim degerlendirecegimMerhaba kızımı 2 senedir Ataşehirdeki Azra kreşe gönderiyorum. Çok memnunuz, kızım da öyle. Kurucuları psikologlar ve köklü bir kurum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim herkese Bir gidin görüşün isterseniz
Merhaba,Merhabalar 2 yasinda oğlum. İçin atasehirde kres önerisi rica ediyorum.profesyonel öğretmenler olsa memnun olurum teşekkürler simdiden
Merhaba benim oglum da atasehir yeni dunyalar anaokuluna gidiyor onumuzdeki sene de orada devam karari aldik, tavsiye ederim.Merhabalar 2 yasinda oğlum. İçin atasehirde kres önerisi rica ediyorum.profesyonel öğretmenler olsa memnun olurum teşekkürler simdiden
Biz de dusler satosu na başladık yeni bakalım şimdilik iyi gidiyor teşekkür ederim yine de aklımda olsunMerhaba benim oglum da atasehir yeni dunyalar anaokuluna gidiyor onumuzdeki sene de orada devam karari aldik, tavsiye ederim.
MerhabaMerhabalar 2 yasinda oğlum. İçin atasehirde kres önerisi rica ediyorum.profesyonel öğretmenler olsa memnun olurum teşekkürler simdiden
Merhaba kızımı 2 senedir Ataşehirdeki Azra kreşe gönderiyorum. Çok memnunuz, kızım da öyle. Kurucuları psikologlar ve köklü bir kurum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim herkese Bir gidin görüşün isterseniz
Merhaba,
Kızımı 4 aylıktı Azra Ataşehir kreşine teslim ettim şimdi 16 aylık. Kesinlikli ilgili ve dikkatliler ;bebeğimin tüm gelişim basamakları ile ilgileniyorlar, gelişimleri takip ediyorlar. Adaptasyon sürecinde ilk dikkatimi çeken kreş anaokulu bölümüne gelen hiç bir çocuğun ağlamaması hatta koşarak öğretmenlerine gitmesiydi. Bir başka artısı benim açımdan her hafta en az bir defa mutlaka doğa ile ilgili bir aktivite olması. Kurum ortakları Ankaranın köklü üniversitelerinden psikoloji mezunları . Gözüm kapalı öneririm