Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ataşehir-Şerifali 2 yaş altı Kreş tavsiyesi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

antikaHatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
13
2
36
Herkese Merhaba,
Oğlum 17 aylık. 18. ayı dolunca mümkünse Şerifali bölgesinde yarım gün kreşe vermek istiyorum. Temizlik, beslenme ve güvenlik açısından yeterli ve en önemlisi de çocuğuma karşı sevgi ve şefkat gösterecek bir kreş araştırıyorum. 2 yaş altı çocuğumu Şerifali- Ataşehir civarında kreşe gönderen anneler yorum yazabilir mi?
(Bu arada Şehit burak Kurtuluş caddesindeki Bando Çocuk bakım evinin kurucusu ile görüştüm. Bakım evini gezemedim fakat kurucusu adam sizi kesinlikle dinlemiyor, tam bir tüccar ve çok dominant bir karakter. Adamdan haz etmediğim için çok ilgilenmedim. Çocuğum da o sırada durmadığı ve bir öğretmeni bile organize edip oğlumu oyalayamadıkları için kafamda bitirdim.
Buna ek olarak, Elalmış caddesindeki MJS anaokuluna oyun grubuna 1 kereliğine oğlum 15 aylıkken götürdüm. Ancak, oğlum ayı gereği oyunlarla pek ilgilenmedi. Buna rağmen, okul müdürü, öğretmeni ve kurucusu oğlumla çok güzel ilgilendi. Her katta ayrı yaş grubu var bu güzel. Fakat, bize anaokulu biraz tozlu geldi. Sanki oyuncaklar temizlenmiyor gibi. İçeriye çocuklar ve anneler galoşsuz girdik. Bunun dışında olumsuz bir tecrübem olmadı. MJS 24 aydan önce almadığı için değerlendiremiyorum.)
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…