Merhaba, naptınız bilmiyorum ama Mayıs ortasında 20 haftalık gebe olarak gittiğimde ortadan gebe almıyorum dedi. Madem geldin muayene edelim vs dedi. Bi zahmet. Eşime parmağıyla şurada dur falan dedi. Sadece cinsiyeti sorayım dedim, önce erkek dedi sonra başka doktorun ne dediğini sorup göremiyorum falan dedi. Her kelimesi, konuşma tarzı iticiydi. Ben de, annem de, eşim de çok rahatsız olduk. Hasta psikolojisinden uzak, kendisini üst sanmalar falan. Yazık. Alttan aldık, bir şey demedik ama sonrasında ilgili yerlere şikayetlerimi yaptım. Bir çok kadın doğumcuya gittim. Teşhisi yanlış olan vs oldu, olabilir de. Ama ben hiçbir kadın doğum doktor denememden böyle bir tavır görmedim. Bu işin belki üst noktalarından biri Atıl Yüksel'e gittim. Adam periantoloji uzmanı, 70 yaşında. Ego falan sıfır. O kadar insani ve hasta psikolojisinden anlıyorki mesela. Yani Burcu Yılmaz'ın bu egosu nereden geliyor bilmiyorum. Ama doktora giden bir hastanın / danışanın böyle bir muamele görmemesi gerekir. Cinsiyeti bile söyleyebilecek özgüveni olmadan bu egoyu gösterdi. Başka doktorların dediklerini sorup üzerine bir şey ilave edememesi de muayene ödenen paranın çöpe gitmesi demek. Rastgele almıştım bu randevuyu, maalesef böyle kötü bir muameleye maruz kaldık.