Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben dediğiniz hastanede doktor asya hanıma ameliyat oldum. sonuçtan çok memnunum hastanede bir gece kaldım sorun yaşamadım açıkcası. Fakat geçenlerde 3. Ay kontrolüm vardı ben kadın doktor istediğim için özellikle asya hanımı tercih etmiştim bunu da özellikle zaten belirtmiştim. meğer işten ayrılmış bana arayıp bilgisini vermediler sonuçta ben onun hastasıyım bilmem gerekli diye düşünüyorum. Neyse ben bu durumu kontrole gittiğim gün asansörde doktorun yanına çıkacağım sırada öğrendim biraz sinirlerim bozuldu ama bişey demedim beni uğur beye yönlendirdiler bende mecburen girdim artık fakat bana doktor biraz tuhaf geldi çokda onun hastası olmadığım için mi bilmiyorum artık oralı olmadı bi sorun görünmüyor dikişlerin de güzel diyip beş dk bile sürmeden beni gönderdi. Normal de benim doktorum 6. Ay ve 12. Ay da bir daha kontrole gelmem gerektiğinş söylemişti ama uğur bey direk bidaha gelmenize gerek yok dedi yani burda hastane benim gözümde şöyle bir imaj bıraktı ameliyat olduktan sonra parayı verdikten sonra eğer doktorunuz sizi korumuyorsa hastanenin gözünde önemli değilsiniz. Sizinle işi bitti artık. Doktorumu katıyorum neden derseniz kendisi başka hastaneye geçiş yapmış instagram sayfasındab ulaştım ve bana istediğim zaman gelebileceğimi kontrollümü aksatmamı söyledi. Yani uğur beye kalırsa gerek yok ama. Siz nasıl bir sorun yaşadınız bu arada eğer özel değilse açıkcası çok merak ettim ?