• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atarax atıyorum ilk atışım çok uyku yaptı sersemletti neden böyle oldu arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi _AH_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar dün psikoloğa gittim selectranın yanına gece uyandığım için atarax yazdı 25 mg ve yarısını attım dün ilk defa çok uykum geldi ve hala sersem gibiyim bu hapın etksi ne zamana kadar devam edecek neden böyle oluyor

bir hafta kadar önce gece rahat uyuyayım diye 25 lik yarım atarax içmiştim.evet uyudum ama tam 2 gün sersemliğini çektim resmen sorhoşlar gibiydim dengemi bile zor sağladım desem yeri....bir daha kolay kolay içmem.

şuruplar daha az yan etkili ama illa hap içecekseniz birkaç güne etki geçiyor. ilk kullananlar bi çarpılıyor önce :)

ilk hafta çok zor geçer, sonra yavaş yavaş alışırsın. bence doktorunun söylediği şekilde kullanmaya devam et.Geçmiş olsun..

Kızlar dün psikoloğa gittim selectranın yanına gece uyandığım için atarax yazdı 25 mg ve yarısını attım dün ilk defa çok uykum geldi ve hala sersem gibiyim bu hapın etksi ne zamana kadar devam edecek neden böyle oluyor

Saolun arkadaşlar dün ilk attığımda çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim uykum gelsede dünkü sersemliğim pek yok

Başlangıçta sersemlik yapar fakat muhtemelen en fazla 1 hafta içerisinde alışırsınız. Doktorunuzun önerdiği dozda ve sürede kullanın. Geçmiş olsun.

Sitemizde ilaç başlıklı konu açmak yasaktr..bilginize..

Back