Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Atarax atıyorum ilk atışım çok uyku yaptı sersemletti neden böyle oldu arkadaşlar
Kızlar dün psikoloğa gittim selectranın yanına gece uyandığım için atarax yazdı 25 mg ve yarısını attım dün ilk defa çok uykum geldi ve hala sersem gibiyim bu hapın etksi ne zamana kadar devam edecek neden böyle oluyor
bir hafta kadar önce gece rahat uyuyayım diye 25 lik yarım atarax içmiştim.evet uyudum ama tam 2 gün sersemliğini çektim resmen sorhoşlar gibiydim dengemi bile zor sağladım desem yeri....bir daha kolay kolay içmem.
Kızlar dün psikoloğa gittim selectranın yanına gece uyandığım için atarax yazdı 25 mg ve yarısını attım dün ilk defa çok uykum geldi ve hala sersem gibiyim bu hapın etksi ne zamana kadar devam edecek neden böyle oluyor