Atandım:)

LadyDelarose

Atandım (09.07.2010)
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2007
620
2
96
Diğer
3 senedir bekliyodum.çok üzüldüm çok ağladım..ama 9 temmuz 2010 da Muş'a ingilzce öğretmeni olarak atandım!!! bu tarihi unutmucam..
Darısı bekleyen arkadaşlarıma..çook şükürrrrr
MUŞ hakkında bilgisi olan veya oralı olanlar varsa da çok sevinirim :)

ah canım:)
bir aya kadar önce ben de aynı başlığı açmıştım ben görevime başladım bile seninki de hayırlı olsun tatlım,inşallah herşey umduğundan da güzel olur...

3yıl öncesi aklıma geldi =))) bütün aile havalara uçmuştuk. ne de olsa 1.5yıl beklemiştim bu haberi.

tebrik ederim.

tebrik ederim canım
ya ingilizcede bu kadar açık var diye duyuyoruz bu nasıl
bir zihniyet 3 yıl bekletiyorlar
umarım bu sistem değişir artık yaa
össye gir kpps gir
yok ona gir buna gir eğitimin içine ettiler valla

Hayırlı olsun ne mutlu ki orda bir çok çocuğa ışık olacaksınız
Darısı diğer bekleyen öğretmen adaylarımıza işallah

gözünüz aydın hayırlı olsun okuyosun tekrar sınava giriyosun bide atanma bekliyosun cok zor

ah canım:)
bir aya kadar önce ben de aynı başlığı açmıştım ben görevime başladım bile seninki de hayırlı olsun tatlım,inşallah herşey umduğundan da güzel olur...

çok teşekkür ederim, çok güzel bi duyguymuş..inşallhh senin için de her şey güzel olurkaydirigubbakcemile2

Hayırlı olsun ne mutlu ki orda bir çok çocuğa ışık olacaksınız
Darısı diğer bekleyen öğretmen adaylarımıza işallah

çook teşekkür ederim..
o kadar çok istiyodum ki bunu hatta sevgiye muhtaç yalnız çocuklarla birlikte olablmek için özellkle yatılı okul tercih ettim..bıcır bıcır miniklere hem öğretmen hem anne hem abla vs.vs.ne isterlerse ondan olcam:gitme:

inşallhh tüm bekleyen arkadaşlarım da bu duyguyu tadar..hepiniz için duacıyım.:Saruboceq:
sabırla ve çabayla her şey hallediliyor inanın bana..bu sözleri bana söyleyenlere gülerdim, hep imkansız gözüyle bakardım..çok pes ettim bıraktım her şeyi ama son anda dört elle sarıldım....
eğer bu sistem bizden bunu bekliyorsa yapmamız lazım elimizden geleni....

Back