Atanamamak

Alev2626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
23
1
26
Meraba arkadaşlar 4 yıllık sosyal hizmet bölümü okudum ve 2020den beridir çift yilli sınavlara giriyorum ama aranamıyorum evlendim evliliğin ilk yılı yine ders çalışmakla geçti eşim yardımcı oldu ama aile evinde olabildiğince ben de çalıştım ama yine olmadı diyorum ki acaba temizlik personeli başvursam nasıl olur sizce zorlukları ne olur

Çocuğun olmadan atanmaya bak derim. Şansını devamlı dene. Ben çok yanlış ve eksik çalışıyormuşum. Çalışa stilini değiştir.
Şimdi neredeyse 3 yaş bebe ile tekrar hazırlanma sürecim var. Bir süre sonra millet laf etmeye başliyor. Ki bu konuda kulaklarımı tıkadım kimseyi tınlamıyorum.
Temizlik personelinde de bazı devlet kurumları lise ya da önlisans kpss istiyor.
Özelde temizlik personeli olayını araştırdın mı? Maaş? Çalışma şartları filan?

Sosyal hizmetler mezunu temizlik personeli mi olacak?

Hizmetli kadrolarına genellikle şehit yakınları giriyor. Onlarda da kpss şartı yok bildiğim kadarıyla. Ya da yurt kadrolarından alıyorlar ben hep öyle denk geldim açıkçası. Siz düz memurluk düşünebilirsiniz. P3 ile atanmayı yani. KPSS dershanesine gidin madem. Çalışma stilinizle alakalı sıkıntı olabilir.

Ben de 2020 mezunu hemşireyim evde yıllarca çabaladım atanamadım. O süre benim için korkunçtu. 2024 te atandım. Şimdi tek başıma başka bir ildeyim. Özgür olmak güzelmiş bunu deneyimledim. Çalışmayı bırakmayın demeye geldim.

Sosyal hizmetler mezunu temizlik personeli mi olacak?
O kadar yoruldum ki artık atayamama psikolojisi çok zor baş etmek vs

Hayır araştırmadım yani sadece atanana kadar ayaklarım üzerinde durmak istiyorum aslında

Tek sorun matematik aslında bir türlü vakit yetiremiyorum sınavda bu derse heleki bu sene hızlı hızlı genel kültür çözdüm daha sonra genel yetenek türkçe çözüp matematiğe bol bol vaktim olur diye düşündüm bi baktım vakit geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…