Ataköyde Falcı Cansu

nurayya

All İs Well !!!
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
480
1.047
208
Selamlar ,

Geçenlerde Ataköy de cansu diye birine fal baktırdım ve ben şok oldum resmen herşeyi söyledi , ve direk isim verdi .Sadece yüzüne bakarak söylüyor kendime gelemedim .

Daha önceden baktıran var mı ?

Selamlar ,

Geçenlerde Ataköy de cansu diye birine fal baktırdım ve ben şok oldum resmen herşeyi söyledi , ve direk isim verdi .Sadece yüzüne bakarak söylüyor kendime gelemedim .

Daha önceden baktıran var mı ?
Hangi cafe ne kadara baktı?

Sentinus diye bir cafede

40 tl ye bakıyor , tarot ve kahve falı değil , sadece yüzüne bakıyor .

Karşına oturduğumda çok da umutlu değildim . ama öyle şeyler bildi söyledeki çook şaşırdım . Gelecekle ilgili söyledijkleri olucak mi bilmiyorum ama zaman göstericek.

çok memnun kaldım ben

Ben sana 30 liraya mandal cafedeki ada diyeyim madem yüzüne bakanı istiyorsun..

40 lira çok fazla. 30 ile arasında ne fark var diyeceksin de 30 da fazla bana göre.

Bi aydır para denkleşyirmeye çalışıyorum ada için.öğrenciyim kıtı kıtına geçiniyorum. Gidesim var ama çok da çekiniyorum. Çünkü bana söyleyip de çıkmadığı bişey yok. Sadece tek bi dediği çıkmadı onda da ben hayır demiştim o yüzden buluşamadık.

Onadamı gitsem yaa , bu falcılara harcadığım paranın haddi hesabı yok :))

nerde yeri randevu almak gerekiyor mu ???

cansu hakkında yazıyorum arkadaşlar bugün baktırdım ilk kez 50 tl.karşısına oturduğum andan itibaren çok ters ve küstahça davrandı.hiç bi şey bilemedi ayrıca bana evimin içini tarif etmeye falan kalktı.mutfak şurda salon burda.tam bi rezalet,başkasını tercih edin derim ben.

Bende baktrmistim bundan 4 ay once 3 kiz arkadasimla gitmistik. Bizede evimizin icini yerini vs tarif etmisti. Verdigi tarihlerin uzerinden aylaar gecti hicbirimize cikmadi. Gozunun icine bakarak konusuyor bazi seylerimiizi bilmisti ama hepimize calistiginiz yerler cadi kazani gibi ayni cumleleri de kurmustu. Memnun kalmadik hicbirimiz.

Arkadaşlar bugün gittim adı geçen şahısa fal için.böyle bi rezalet böyle bi berbatlık olamaz.beğenen kişilere ne anlattı da beğendiler bilemem.bende bi sorun var sanırım.ama şunu söyleyebilirimki aşırı ukala, küstah bi insan.naapsam da şuna laf soksam gibi bi çaba halinde.hiçbişey bilememesinin onda yarattığı kompleksle bana böyle davrandığını düşünüyorum.paranıza yazık.sakın sakın sakın gitmeyin!!!

cansuya bende baktırmıştım 3 ay önce hiçbirşey bilemedi ..bugün yeşilköy dios cafede duygu diye birine baktırdım aranızda daha önce baktıran varmı? bu arada anda ve geçmişte iyi ama gelecek çıkarmı bilmem.

cansuya bende baktırmıştım 3 ay önce hiçbirşey bilemedi ..bugün yeşilköy dios cafede duygu diye birine baktırdım aranızda daha önce baktıran varmı? bu arada anda ve geçmişte iyi ama gelecek çıkarmı bilmem.
oda foss. taa kasımda baktırdım. bırde enerjı verıırm arar senı dıyor sana da dedı mı bılmıyorum ?

Geçenlerde ben de fal baktırmak için cansuya gittim. Her ne kadar fal baktığını iddia da etse yaptığı yalnızca yanına gelenlerin mimiklerini takip ederek o konu hakkındaki düşücelerinin olumsuz olup olmadığını bilmeye çalışmak. Mesela ben birinin gözlerine uzun süre odaklanarak konuşmayı sevmem. Onunla da konuşurken ilk başta gözlerimi kaçırdım olumsuz konuştu sonradan gözlerinin içine baktım olumlu şekilde ilerledi tekrar gözlerimi kaçırdım yine olumsuz konuştu ve bu kısır döngü şeklinde devam etti. Gerçekten sanıldığı gibş işini en iyi yapan bir falcı olsa müşterisinin onunla bu şekilde oynamasına izin vermez ya da en azından ne yaptığını çözdüğümü anlar. Mimiklerinizi saklayabilirseniz tamamen yalandan ibaret biri olduğunu ve reklamı iyi yaptığı için adından bahsettirmiş olduğunu göreceksiniz. Gerçi bunu yapınca da sinirleniyor ve gereksiz bir ego savaşına giriyor. Bir şekilde kendini kanıtlamaya çalışıyor yok ben parapisikoloji okudum, IQ seviyem diğer insanlardan çok çok yüksek, beni normal insanlar zaten anlayamıyorlar, yok günde bin lira kazanıyorum gibi egosal cümleler kurdu. Açıkçası bana söylediği hiçbir şey çıkmadı. İsim konusuna gelince söyle bir taktiği var ki ilkokul çocukları bile yapar: ilk olarak size birkaç harf sayıcam siz de düşündüğünüz kişinin adında bu harflerin var olduğunu yada olmadığını söyleyeceksiniz." dedi. Sonra a ve e diye sordu ondan sonra m ve n diye sordu t ve r , k ve l şeklinde harfleri sordu ve seçtiğim harfleri aklında tuttu. İsmi zar zor çıkardı ama tüm harfleri ben vermiş olduğum için çıkardı. Ayrıca Taürkçe'de kelimelerde ya da isimlerde en çok a ve e kullanılır sonra m ve n bunu biraz araştırma yapan herkes bilir. Kuçukken adam asmaca oynarken bile ilk a ve e harflerini sorardık. insanların aklıyla bu kadar alay edilmez arkadaşlar paranızla şu muammeleyi göreceğinize tarot açan mekanlara gidin. Yüzüme bakarak konuştu diyebileceğiniz insanlar sizin mimiklerinizi okuyor sadece. Ve onun konuşmalarına siz yön verebiliyorsunuz oyunculuğunuzla. Ayrıca kendisi hayatımda gördüğüm en egoist insan. Kısacası bu kadın tam bir dolandırıcı. Gitmemenizi tavsiye ederim.

Ataköy Sentinus Cafe Cansu'ya yaklaşık 2 senedir gidiyorum. Dediklerinizin aksine her gittiğimde farklı şeyler söyleyip yaşadığım olayları kendi yaşamış gibi söylüyor. İsim bilme olayına gelince Ali Veli sallıyo baska isim Yok diyorsunuz ama benim yabancı erkek arkadaşımın adını bile bildi. Karşınızdaki kişiyi kahin gibi görüp küstah davranırsanız o da size öyle yaklaşır. Ayrıca basım sıkıştığında rahatlıkla arayabileceğim mesaj atabileceğim biri oldu. Para kazanmak gibi derdi olsa EGO'su olsa neden o an isini bırakıp derdimi dinlesin ki ? Cuma günü gittim bi peçeteye basımdan geçecek olayları söyledi isimler yazdı.( İsim vermedim ben) 3.gün olmasına rağmen 4 tik attım. Enerjisini çok sevdiğim biri amaç fal olmasa da enerjimi yenilemek adına giderim öneririm

Ataköy Sentinus Cafe Cansu'ya yaklaşık 2 senedir gidiyorum. Dediklerinizin aksine her gittiğimde farklı şeyler söyleyip yaşadığım olayları kendi yaşamış gibi söylüyor. İsim bilme olayına gelince Ali Veli sallıyo baska isim Yok diyorsunuz ama benim yabancı erkek arkadaşımın adını bile bildi. Karşınızdaki kişiyi kahin gibi görüp küstah davranırsanız o da size öyle yaklaşır. Ayrıca basım sıkıştığında rahatlıkla arayabileceğim mesaj atabileceğim biri oldu. Para kazanmak gibi derdi olsa EGO'su olsa neden o an isini bırakıp derdimi dinlesin ki ? Cuma günü gittim bi peçeteye basımdan geçecek olayları söyledi isimler yazdı.( İsim vermedim ben) 3.gün olmasına rağmen 4 tik attım. Enerjisini çok sevdiğim biri amaç fal olmasa da enerjimi yenilemek adına giderim öneririm

Ona kahin gibi yaklaşmadığımı yorumdan anlamanız gerekirdi. Onun ciddiye alınacak bir yeteneği yok. İnsanları kandırmanın anlamı da yok. O zaten egosu dolayısıyla yeterince küstahlık yaptı. Yorumdaki cümleler de kendi kurduğu cümleler. Ayrıca karşısındaki insanlar düşüncelerini tabi ki de yazabilir. Böyle platformlar bu yüzden var. Gördüğümüz bir şeyi burada paylaşabiliriz ama siz birebir görmediğiniz insanlara küstah diyemezsiniz. En büyük küstahlık bu olur.

Hayatımda gördüğüm en sahtekar falcı telefonunuzu sakın eline vermeyin eline verdiğiniz anda sizin eski aramalarınızda bakıp oradaki isimlere sizin yakın dostunuz olarak bir kağıda yazıp gösterip sizi etkilemeye çalışıyor kesinlikle dolandırıcının önde gideni asla inanmayın siz siz olun telefonunuzu sakın eline vermeyin. Sizi bilerek kendine yakınlaştııyor gözleriyle o kadar etkileyici bakıyor ki asla gözünden kopamıyorsunuz o arada Telefonunuzdaki birkaç bir şeye bakıp oradaki bilgilerle size bir şeyler söylüyor sürekli kelime oyunu yaparak harfleri sizin ağzınızdan alarak isimleri anca öyle söylüyor ama aslında siz söyşemiş oluyorsunuz asla inanmayın ve gitmeyin . İsim bulurken çok zorlandı ismi bulduktan sonrada çocuğu tarif etti sonra fotoğrafını görmek istedi fotoğrafı gösterirken eline alıp bakmak istedi eline aldığında da arama kayıtlarına bakıp oradaki arkadaşlarımın isimlerini bana sıra sıra söyledi ondan sonra ben arama kayıtlarına baktığımda farkettim çünkü beni çok alakasız biri aramıştı ve onun ismini söylemişti.dolandırıcıdır kesin gitmeyin giderseniz de foyasını ortaya çıkarın. Biz dört arkadaş gittiğimiz için anladık çünkü hepimizin arama kayıtlarındaki kişileri söyledi asla inanmayın. Kendisi bizi kandırıp aldığı paralarımızı ataköy konaklarında oturup saatte 500 TL kazanıyor haberiniz olsun.

Back
X