Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi cafe ne kadara baktı?Selamlar ,
Geçenlerde Ataköy de cansu diye birine fal baktırdım ve ben şok oldum resmen herşeyi söyledi , ve direk isim verdi .Sadece yüzüne bakarak söylüyor kendime gelemedim .
Daha önceden baktıran var mı ?
oda foss. taa kasımda baktırdım. bırde enerjı verıırm arar senı dıyor sana da dedı mı bılmıyorum ?cansuya bende baktırmıştım 3 ay önce hiçbirşey bilemedi ..bugün yeşilköy dios cafede duygu diye birine baktırdım aranızda daha önce baktıran varmı? bu arada anda ve geçmişte iyi ama gelecek çıkarmı bilmem.
evet aynısını dedi banada herkese aynı şeyi söylüyor demekkioda foss. taa kasımda baktırdım. bırde enerjı verıırm arar senı dıyor sana da dedı mı bılmıyorum ?
Ataköy Sentinus Cafe Cansu'ya yaklaşık 2 senedir gidiyorum. Dediklerinizin aksine her gittiğimde farklı şeyler söyleyip yaşadığım olayları kendi yaşamış gibi söylüyor. İsim bilme olayına gelince Ali Veli sallıyo baska isim Yok diyorsunuz ama benim yabancı erkek arkadaşımın adını bile bildi. Karşınızdaki kişiyi kahin gibi görüp küstah davranırsanız o da size öyle yaklaşır. Ayrıca basım sıkıştığında rahatlıkla arayabileceğim mesaj atabileceğim biri oldu. Para kazanmak gibi derdi olsa EGO'su olsa neden o an isini bırakıp derdimi dinlesin ki ? Cuma günü gittim bi peçeteye basımdan geçecek olayları söyledi isimler yazdı.( İsim vermedim ben) 3.gün olmasına rağmen 4 tik attım. Enerjisini çok sevdiğim biri amaç fal olmasa da enerjimi yenilemek adına giderim öneririm