• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ataköy doğa garden da düğün yapanlar yapıcaklar

:) girişiçin fun fun,mesaj ve glykeria var aklımda cnm ama sanırım glykeria olucak ben biraz çoşkulu hareketli bişey olsun istiyorum eger karar degiştirmezsem bu veya fun fun olucak.dans hala muallakta aslında kayahan seninle herseye varım ben istiyodum amaoda çok eskidi die vazgeçiyorum sanırım hala kararsızım.bunları düşünürkende yeter pastayıda düşünmüycem ne çalarlarsa çalsınlar dedim onlara bırakıcam :)

valla onlarıda nişanlım düşünsün :uhm:

cellinn düğünün umarım güzel geçmiştir,herşey yolundadır :emir_bebek:

cnm düğün çoooook güzeldi ve eminim seninki daha güzel geçicek bende olumsuz olan tekşey fasıl grubuydu dj mükemmeldi seninki sırf dj olacagı için daha ii geçer müzik açısından.ama hersey okadar güzeldiki bu ayrıntı bile dikkat çekmedi sadece onlar için verdiiğimiz ekstra paraya üzüldüm

cnm düğün çoooook güzeldi ve eminim seninki daha güzel geçicek bende olumsuz olan tekşey fasıl grubuydu dj mükemmeldi seninki sırf dj olacagı için daha ii geçer müzik açısından.ama hersey okadar güzeldiki bu ayrıntı bile dikkat çekmedi sadece onlar için verdiiğimiz ekstra paraya üzüldüm

canım senin adına çok sevindim. Fasıl grubunu boşver,oda düğünün nazar boncuğu olsun opuyorumnanaktan
Yağmurlar beni çok korkutuyo, 5 haziranda düğün varmış görmeye gidecektik,yağmur yağıyo 21 hazirandakine gelin dediler.bakalım nolacak. umarım dediğin gibi güzel geçer. benim tek korkum müzik. yani eğlendirebiliyomu benim için çok önemli.yemekler falan birşekilde oluyoo :teytey:

canım senin adına çok sevindim. Fasıl grubunu boşver,oda düğünün nazar boncuğu olsun opuyorumnanaktan
Yağmurlar beni çok korkutuyo, 5 haziranda düğün varmış görmeye gidecektik,yağmur yağıyo 21 hazirandakine gelin dediler.bakalım nolacak. umarım dediğin gibi güzel geçer. benim tek korkum müzik. yani eğlendirebiliyomu benim için çok önemli.yemekler falan birşekilde oluyoo :teytey:

valla dj müziği süperdi cnm emin ol çok fazla egleniceksiniz.soruyo ztn düğün başlamadan ne tür çalalım die derdin eglenceli git süper olur bu konuda süphen olmasın. yagmur artık yagmaz cnm bence içini rahat tut bende bundan çok korkuyodum olurda yagarsa bile bütün şemsiyeleri size açarız demişlerdi

teşekkür ederim tatlım, güzeldi herşey, tabiki aksilikler vardı ama önemsemedik,moralimizi bozmadık.
ama garden doğada düğün yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem, kesinlikle profesyonel değiller, üçüncü sınıf düğün solonuymuş gibi davrandılar. çok eksikleri var.

teşekkür ederim tatlım, güzeldi herşey, tabiki aksilikler vardı ama önemsemedik,moralimizi bozmadık.
ama garden doğada düğün yapmak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmem, kesinlikle profesyonel değiller, üçüncü sınıf düğün solonuymuş gibi davrandılar. çok eksikleri var.

neler oldu tatlım eminimbizdede olmuştur ama biz heyecandan farkedemedik belki

en başta aklıma gelen, sanki 3cü sınıf düğün salonu gibi tüm garsonlar bahşiş için peşimizde dolandılar. tüm gelen misafirlerden bile istemişler.kayınpederim önceden toplu olarak vermiş olmasına rağmen bunu yaptılar.
yemekleri alelacele getirip hemen topladılar,insanlar oturup keyifle yiyemedi,
çıkışta vale eşimin eniştesinin arabasının anahtarını kaybetti ve gece karakolda bitti. bulamadılar anahtarı falan.

Back