• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ataköy doğa garden da düğün yapanlar yapıcaklar

cellinn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
355
88
318
arkadaşlar ataköy garden doğada düğün yapan veya bi düğüne katılan varmı aranızda? eger varsa görüşlerinizi söylerseniz çok mutlu olucam

yaaaa kimse yokmu benim 27 haziranda düğünüm doğa garden da olacak. acayip endişeliyim bilmiyorumkismile

arse3772 bende oranın resimlerini nette gördüm çok hoştu:) eminim güzel geçer düğününnn
bende oranın fiyatlarını çok merak ediyorum canım sakıncası yoksa kişi başı ne kadar nasıl şartlarda anlaştığını yazar mısın?

kızlar bnm düğünüm allah izin verirse 30 mayısta gardenda olucak biz 150 kişi yaklaşık 16 binliraya anlaştık ekstralarla.

arse3772 bende oranın resimlerini nette gördüm çok hoştu:) eminim güzel geçer düğününnn
bende oranın fiyatlarını çok merak ediyorum canım sakıncası yoksa kişi başı ne kadar nasıl şartlarda anlaştığını yazar mısın?

nasıl olacağını bilmiyorum inşallah dediğin gibi güzel olur.
fiyat olarak biz çok erken görüştük kampanyalı fiyatlardı 250 kişi ekstralarla 16000tl toplamda.bunda kamera falan herşey dahil sadece foto da 25 tane ücretsiz diğerleri isteğine göre alırsın veya almazsın şeklinde.

siz ne zaman anlaştınız bizimkinde kampanya yapmışlardı çok hesaplıya geldi :sm_confused:

oooooooo siz çok iyi bi fiyata anlaşmışsınız biz şubatta anlaştık banket alanında yemek sınırsız içki kamera foto süslemeler bizde en çok para istedikleri şey canlı çiçek 2500 tl ve 8 kişilil fasıl ekibi 2500 tl.canlı çiçekle fasıl grubu olmasa 11 bin demişlerdi.bide pazar bizimki güya onun için bu fiyatı verişlerdi cuma c.tesi olsa daha fazla olur deişlerdi bide haziran olsaymış.sizin anlaştıgınız fiyatta neler var cnm ödemenin kalan yarısını p.tesi yapıcaz en azından indirim yapmasalarda 1 2 sey daha ekletiyim:1no2:

Bizimkide pazar günü canım. sizinkiyle aynı fiyat aslında çünkü bizde dj müziği var,fasıl istemedik. Diğer tüm süslemeler onlara ait,yani çiçek böcek herneyse.dışarda kır düğünü olacak. bize sadece konsept belirleyin dediler. yakın tarihte gidip yemekleri tadıcaz,onlar arayacakmış. bize o zaman anlatacaklar bizim konsepte neler yapacaklarını.

Bizimkide pazar günü canım. sizinkiyle aynı fiyat aslında çünkü bizde dj müziği var,fasıl istemedik. Diğer tüm süslemeler onlara ait,yani çiçek böcek herneyse.dışarda kır düğünü olacak. bize sadece konsept belirleyin dediler. yakın tarihte gidip yemekleri tadıcaz,onlar arayacakmış. bize o zaman anlatacaklar bizim konsepte neler yapacaklarını.

siz 250 kişisiniz ama sadece farklı olan dj müziği ve fasıl bundada 2500 tl oynuyo buda ekstradan 30 40 kişi yapıyor sanırım biz biraz kazıklandık :( bizde p.tesi gidicez menü için fln ve paranın kalanını vermek için bakalım ne olacak.o kadar çok istiyordumki düğünümün orda olmasını gözümo an hiçbişey görmedi aslında.bide havaların durumu var bakalım nolucak kaldı 9 gün havalarda malum bizim için dua edin lütfen yagmur yagmasın :)

siz 250 kişisiniz ama sadece farklı olan dj müziği ve fasıl bundada 2500 tl oynuyo buda ekstradan 30 40 kişi yapıyor sanırım biz biraz kazıklandık :( bizde p.tesi gidicez menü için fln ve paranın kalanını vermek için bakalım ne olacak.o kadar çok istiyordumki düğünümün orda olmasını gözümo an hiçbişey görmedi aslında.bide havaların durumu var bakalım nolucak kaldı 9 gün havalarda malum bizim için dua edin lütfen yagmur yagmasın :)

sizde alkollü menümü ?
bizimkiler alkollü istemediler, gençler istedik, bizde masa altından hallederiz dedik.çok fiyat farkediyodu.belki fark ondanda olabilir

aslında biz arkadaşlarla sürekli gittiğimiz bir yer, bütün arkadaşlarımızın doğum günlerini orda kutlarız, fasıl ekibi harikadır, Yasemin hanım var, hem solist hemde halkla ilişkilere bakıyo.
ama düğün hiçkimse yapmamışmı yapanlar burdamı yok anlamıyorum kimse yorum yapmıyo

sizde alkollü menümü ?
bizimkiler alkollü istemediler, gençler istedik, bizde masa altından hallederiz dedik.çok fiyat farkediyodu.belki fark ondanda olabilir

evet cnm sınırsız alkol var evet bizede demişlerdi alkol istemezseniz fiyat çok degişir die sanırımbundan fiyat farkı.

evet cnm sınırsız alkol var evet bizede demişlerdi alkol istemezseniz fiyat çok degişir die sanırımbundan fiyat farkı.

evet bak keşke sizde alkolsüz yapsaydınız. gerçi bilemem tabi bizim ailede öyle çok alkol alan yoktur,babamlar sadece gençler içinde okadar fiyat farkı vermeye gerek yok onlar başının çaresine bakar dedi :içelim:

evet bak keşke sizde alkolsüz yapsaydınız. gerçi bilemem tabi bizim ailede öyle çok alkol alan yoktur,babamlar sadece gençler içinde okadar fiyat farkı vermeye gerek yok onlar başının çaresine bakar dedi :içelim:

bende olmasın gerek yok ben içiyim 1 2 kadeh gerisini boşverelim ddm :) ama nişanlım olsun dedi nişan alkollü olmuştu şimdidüğünde olmazsa olmaz dedi.bende çok sık giderim ama düğüne hiç rast gelmedim orda halbuki bisürüde düğün oluyormuş ama bizimşansımıza sitede orda yapan yok sanırım.sen mrk etme ben düğünden sonra yazarım sana :)

bende olmasın gerek yok ben içiyim 1 2 kadeh gerisini boşverelim ddm :) ama nişanlım olsun dedi nişan alkollü olmuştu şimdidüğünde olmazsa olmaz dedi.bende çok sık giderim ama düğüne hiç rast gelmedim orda halbuki bisürüde düğün oluyormuş ama bizimşansımıza sitede orda yapan yok sanırım.sen mrk etme ben düğünden sonra yazarım sana :)

süper olurdu ama sen tatilde olacaksın galiba :çok üzgünüm:
ben son güne kadar çalışıcam ama sen ne kadar kullanacaksın iznini

süper olurdu ama sen tatilde olacaksın galiba :çok üzgünüm:
ben son güne kadar çalışıcam ama sen ne kadar kullanacaksın iznini

cnm ben 4 aydır evdeyim işyerimi kapattım kısmet olursa düğünden sonra düşünücem bişeyler.biz 1 ay antalyada olucaz orda yazlık var amasöz bi fırsatını bulup mutlaka yazıcam sana otelde net vardır mutlaka balayından yazarım:) allah kolaylık versin sana ben evde oturdugum halde zorlanıyorum hazırlıklara

cnm ben 4 aydır evdeyim işyerimi kapattım kısmet olursa düğünden sonra düşünücem bişeyler.biz 1 ay antalyada olucaz orda yazlık var amasöz bi fırsatını bulup mutlaka yazıcam sana otelde net vardır mutlaka balayından yazarım:) allah kolaylık versin sana ben evde oturdugum halde zorlanıyorum hazırlıklara

çok yoruldum zaten tarifi mümkün değil,bide ben çok ayrıntıcıyımdır. büyük şeyler gözüme görünmez ama ayrıntılara dikkat ederim. o yüzden daha fazla yoruluyorum.
Eğer bana yazabilirsen çok sevinirim gerçi kötü oldu desen elden ne gelirde yinede daha az stres olurum heralde :içelim:

sana şimdiden hayırlısı olsun, inşallah herşey istediğin gibi olur vereliniortak

teşekkür ederim cnm seninkide hayırlı ugurlu olsun inşl.ben eger yağmur yagmazsa hersey iyi olcak die düşünüyorum bakalımhayırlısı.bu arada bişey daha sorucam cnm giriş şarkınıza karar verdinizmi ?

teşekkür ederim cnm seninkide hayırlı ugurlu olsun inşl.ben eger yağmur yagmazsa hersey iyi olcak die düşünüyorum bakalımhayırlısı.bu arada bişey daha sorucam cnm giriş şarkınıza karar verdinizmi ?

hayır biz daha hiç o noktaya gelemedik :roflol:
hepsine ayrı ayrı şarkı oluyomuş ayyyyyy :tomato:
siz karar verdinizmi kopya çekeyim :dance:

hayır biz daha hiç o noktaya gelemedik :roflol:
hepsine ayrı ayrı şarkı oluyomuş ayyyyyy :tomato:
siz karar verdinizmi kopya çekeyim :dance:

:) girişiçin fun fun,mesaj ve glykeria var aklımda cnm ama sanırım glykeria olucak ben biraz çoşkulu hareketli bişey olsun istiyorum eger karar degiştirmezsem bu veya fun fun olucak.dans hala muallakta aslında kayahan seninle herseye varım ben istiyodum amaoda çok eskidi die vazgeçiyorum sanırım hala kararsızım.bunları düşünürkende yeter pastayıda düşünmüycem ne çalarlarsa çalsınlar dedim onlara bırakıcam :)

Back