Ata AÖF çocuk gelişimi

Ata 'da sinav yerleri zor diye biliyorum cunku heryerde burolari yok. Kendi belirledikleri yerlerde sinava sokuyolardi simdi nasil bilmiyorum. Ben mesela Balikesir'de yasiyorum Izmir'i tercih ettiriyodu simdi de oylemi acaba? Balikesir'in ilcesinde yasiyorum ver ilcelere evlere yakin ama yok.

Ata 'da sinav yerleri zor diye biliyorum cunku heryerde burolari yok. Kendi belirledikleri yerlerde sinava sokuyolardi simdi nasil bilmiyorum. Ben mesela Balikesir'de yasiyorum Izmir'i tercih ettiriyodu simdi de oylemi acaba? Balikesir'in ilcesinde yasiyorum ver ilcelere evlere yakin ama yok.
Ayy inşlh benim de uzak yere vermez

Ben de bu yıl çocuk gelişimi düşünüyorum anadolu puansız almadığı için auzef ve ata aöfe başvurdum. Emin olun en doğru kararı vermişsiniz. Auzef daha sistemi oturmamış bir şekilde eğitim veriyor. Ders içeriklerini inceledim daha zor. Psikoloji, sosyoloji, istatiklik gibi dersleri var. Atada bu yok, daha yoğun bir şekilde çocuk gelişim ve eğitimi dersleri var.
Birinden birine harç yatırmam gerek, ben Atayı seçiyorum.
Merhaba mesajınızı şimdi gördüm. Puansız derken önce hangisi olursa olsun önce yksye girip belli bı puan almak gerekmiyor mu?

Merhaba Ata AÖF çocuk gelişimine yerleştim bu bölümü okuyan var mı , ders kitapları vs nerden temin edilir ?
Merhaba .. önümüzdeki yıl bnde girmek istiyorum aof'e..ama pek bilgim yok bu konuda.sinqv sistemi de değişmiş bu sene .Siz kaç puanla girdiniz bu bölüme. Ben biraz sozelciyim de,sınavda farkediyo mu bu ? Hangi sınava daha çok çalışmam gerekiyo bunun için?

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm. Puansız derken önce hangisi olursa olsun önce yksye girip belli bı puan almak gerekmiyor mu?
eğer hali hazırda bi üniversite okuyorsanız veya mezun olmuşsanız açıköğretime ikinci üniversite olarak puansız kayıt olabiliyorsunuz.

Merhaba Ata AÖF çocuk gelişimine yerleştim bu bölümü okuyan var mı , ders kitapları vs nerden temin edilir ?
Ben ata AÖF sosyal hizmetler bölümünde kaydım vardı kitapları olmadığı için bıraktım evde internetimiz yoktu o zamanlar internette dersleri var okulun sayfasında çıktısını al bence tabi benim zamanımda öyleydi şimdi nasıl hiç bilmiyorum

X