Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa üzüldüm çok karışıktım açıkçası bi hoca yönlendirdi beni ata AÖF daha iyi diyeDers kitaplari verilmiyor diye biliyorum. Keske auzefe kaydolsaydiniz. Atatürk üniversitesi hem daha pahalı hem de bir sorunda muhatap bulma açısından en zayıfı.
Burada daha once sizinle konustuk diye hatirliyorum. Ne kadar harç ucreti odediniz?Yaa üzüldüm çok karışıktım açıkçası bi hoca yönlendirdi beni ata AÖF daha iyi diye
Evet ben hangi bölüm tercih etsem diye konu açtım ama Ata tercih ettim keşke dinlemeseydim hocayı hayırlısı artık , harç henüz ödeme yapmadım ön kayıt yaptım ama 345 sanırımBurada daha once sizinle konustuk diye hatirliyorum. Ne kadar harç ucreti odediniz?
Lisans mı onlisans mi? Lisans ise donemlik 900 tl.Evet ben hangi bölüm tercih etsem diye konu açtım ama Ata tercih ettim keşke dinlemeseydim hocayı hayırlısı artık , harç henüz ödeme yapmadım ön kayıt yaptım ama 345 sanırım
Ön lisansLisans mı onlisans mi? Lisans ise donemlik 900 tl.
Ders kitabı verilmiyor Ata da verilmiyor Anadolu üniversitesinde de verilmiyor (daha önce veriliyordu kalktı artık) PDF olarak sisteme yükleniyor.Kaynak satın alabilirsiniz internettenMerhaba Ata AÖF çocuk gelişimine yerleştim bu bölümü okuyan var mı , ders kitapları vs nerden temin edilir ?
Teşekkür ederim , bu konuda seni çokça rahatsız ediyorum ama Ata AÖF sence yanlış tercih mi ?Ders kitabı verilmiyor Ata da verilmiyor Anadolu üniversitesinde de verilmiyor (daha önce veriliyordu kalktı artık) PDF olarak sisteme yükleniyor.Kaynak satın alabilirsiniz internetten
Rica ederim.Teşekkür ederim , bu konuda seni çokça rahatsız ediyorum ama Ata AÖF sence yanlış tercih mi ?
Kitap verilmiyor uygulama üzerinden girip ders kitabı dökümanları bulunuyor oradan çalışıyorsun canlı ders vs de oluyor ben de çocuk gelişimi okuyorum son sınavı 3 gün önce oldum bütün dersleri geçebilirsem mezunum inşallah bazı dersler çok zor ama çalışabilirseniz yapılabilir ben son sınava çalışamadım bebekten dolayı ondan biraz zor geldiMerhaba Ata AÖF çocuk gelişimine yerleştim bu bölümü okuyan var mı , ders kitapları vs nerden temin edilir ?
Önlisans mı okudunuzKitap verilmiyor uygulama üzerinden girip ders kitabı dökümanları bulunuyor oradan çalışıyorsun canlı ders vs de oluyor ben de çocuk gelişimi okuyorum son sınavı 3 gün önce oldum bütün dersleri geçebilirsem mezunum inşallah bazı dersler çok zor ama çalışabilirseniz yapılabilir ben son sınava çalışamadım bebekten dolayı ondan biraz zor geldi
Harç 345 sanırım birde ben ön kayıt yaptım ama ücreti ödemedim internetten üzerinden yapılıyor mu acabaRica ederim.
Artık yerlestiniz bence bu saatten sonra yanlış mi doğru mu diye mi kafanızı bulandirmayin aöf lerin hemen hemen hepsi aynı Anadolu daha eski bir sistem ve hemen hemen her ilde bürosu olduğu için tercih ediliyor daha çok.
Harç ne kadar çıktı bu dönem.
Suan ki sistemi bilmiyorum ama eskiden Ata-aöf de belgelerin çıktısı alınıp posta ile yollaniyordu sistem de birşey yazmıyor mu şu şu tarihler arasında diye.Harç 345 sanırım birde ben ön kayıt yaptım ama ücreti ödemedim internetten üzerinden yapılıyor mu acaba
Bana özelden yazabilir misiniz , birde kayıt yenileme veya yeni kayıt nasıl yapılıyor biliyor musunuz ?Bnde ata aof okudum simdi 4 e tamamlayacagim, facebookta biri var kitap temini yapiyor özet ben onunla hazirlqnmistim sinavlara gayet basarili buldum illa kitap almaliyim derseniz oradan temin edebilirsiniz
Tmm teşekkürlerSuan ki sistemi bilmiyorum ama eskiden Ata-aöf de belgelerin çıktısı alınıp posta ile yollaniyordu sistem de birşey yazmıyor mu şu şu tarihler arasında diye.
EvetÖnlisans mı okudunuz
Mesaj attım yeni kayıtta ders seçimini hatırladgm kadarıyla kendileri yapıyorlardı dediğim gruplarda onu da anlatıp bu sahısBana özelden yazabilir misiniz , birde kayıt yenileme veya yeni kayıt nasıl yapılıyor biliyor musunuz ?
Ben de bu yıl çocuk gelişimi düşünüyorum anadolu puansız almadığı için auzef ve ata aöfe başvurdum. Emin olun en doğru kararı vermişsiniz. Auzef daha sistemi oturmamış bir şekilde eğitim veriyor. Ders içeriklerini inceledim daha zor. Psikoloji, sosyoloji, istatiklik gibi dersleri var. Atada bu yok, daha yoğun bir şekilde çocuk gelişim ve eğitimi dersleri var.Yaa üzüldüm çok karışıktım açıkçası bi hoca yönlendirdi beni ata AÖF daha iyi diye