Nefroloji - Böbrek Hastalıkları At Nalı Böbrek

sevintt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
58
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar erkek arkadaşıma doktor böbreklerinin at nalı şeklinde olduğunu söylemiş ama bunun önemli bir durum olmadığını söylemiş ama ben internetten baktım ameliyat olmalı yoksa bir böbreğini kaybedebilir yazıyordu ben de haliyle korktum ve sizlere danışmak istedim aranızda böbrekleri at nalı şeklinde olan ve bu konu hakkında bilgisi olan var mı her yerde farklı bir şey yazıyor:44:

Konuyu başlatalı çok olmuşsunuz ama umarım görüp cevap yazarsınız.Ben 33 haftalık ikiz bebeklere hamileyim bebeklerimin ikisindede malesef böbreklerinde sorun var.Oğlumun sol böbreği at nalı böbrek çocuk nöfrologları at nalı böbreğin sorun olmadığını söylüyorlar ama benim içim hiç rahat değil.Şu anda hiç bir müdahale yapılamıyor doğduktan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor hiç bilmiyorum.Merak ettiğim şu erkek arkadaşınızda at nalı böbrek bugüne kadar problem oluşturmuş mu oluşturduysa ne gibi sorunlar olmuş yazarsanız sevinirim...

şu anki durumu nedir bilmiyorum ama şimdiye kadar bunu öğrenene kadar hiçbir sıkıntı olmamıştı hatta herhangi bir şikayetten dolayı da öğrenmemişti öylesine bir kontrol esnasında öğrendi bol bol su içmesi gerektiği ve sigara alkol gibi şeylerden uzak durması gerektiğini söylemişti doktoru ona

196482"]Konuyu başlatalı çok olmuşsunuz ama umarım görüp cevap yazarsınız.Ben 33 haftalık ikiz bebeklere hamileyim bebeklerimin ikisinede malesef böbreklerinde sorun var.Oğlumun sol böbreği at nalı böbrek çocuk nöfrologları at nalı böbreğin sorun olmadığını söylüyorlar ama benim içim hiç rahat değil.Şu anda hiç bir müdahale yapılamıyor doğduktan sonra bizi nasıl bir süreç bekliyor hiç bilmiyorum.Merak ettiğim şu erkek arkadaşınızda at nalı böbrek bugüne kadar problem oluşturmuş mu oluşturduysa ne gibi sorunlar olmuş yazarsanız sevinirim...[/QUOTE]
Esesgril...konuyu arastirirken Yorumunuzu Gördüm. .cekinerekte olsa sormak istedim ...inşallah rahatsız etmemisimdir..bende 5 aylik hamileyim. .doktor bebegimin böbreğinin at nali böbrek olduğunu söyledi. .sizinde çocuğunuz ayni durumda sanırım. ..şuan ne durumdasiniz nelerle karsilastniz merak ediyorum. ..musait olduğunuzda cevaplarsani sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…