Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

meloshko

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
78
10
Kızlar bundan 2-3 ay önce gazetede sosyetik eda taşpınarın bacaklarının nasıl bu kadar güzel ve selülitsiz olduğu ile ilgili bir yazı okudum sırrı at kılı fırçasıymış
aradım ama bulamadım bir buçuk ay önce ablam internetten bulmuş ve banada almış yaklaşık bir aydır kullandım ve inanamadım çünkü 1. derecedeki selülitlerim şuan ancak elimle çok sıkınca gözüküyor.uzu zamandır sizlerle paylaimak istiyordum ama yoğunluktan nete giremedim kızlar alın ve deneyin muhteşem :)))))
öpüldünüz canlar:lepi:

kaç para aldınız at kılı fırçayı ? birinci derece selülitnası oluyor ve kasç hafta kullandınız

nasıl kullandın kız
bide nereden buldun
veeee en önemli soru kaç para

biraz daha ayrıntı verebilirmisin

ablam almış internetten yurt dışından geliyormuş buralarda bulamadım 30 ytl sanırım
1. derece ayakta belli oluyor selülitler ama yatarken gözükmüyor
birinci derece oldugunu güzellik merkezinde söylediler lpgye başlıcaktım iyiki başlamamışım:)

nasıl kullandın kız
bide nereden buldun
veeee en önemli soru kaç para

biraz daha ayrıntı verebilirmisin

canım walla akşamları yatmadan önce at gibi kaşağıladım kendimi delikafadulden 10 dk fırçaladım sorunlu bölgeleri
sonrada susam yağı sürdüm iyice çekince vücut pijamamı giydim yattım:)
atkılı fırçası gözenekleri açıyor ve rahatlatıyor cildi lokum gibi yapıyo walla
susam yagınıda sürünce gece iyice nüfus ediyo sanırım ve sonuç walla şaşırtıcıcokacimcoook

hımmm yani biraz zor ulaşırız çünkü netten alışveriş yapamayanlardanım

yinede paylaşımın için teşekkürler

kızlar istanbulda oturanlara ya da istanbuldan getirtebilecekleren diyorum. mısır çarşısında dolu at kılı fırcası var. 12 ytl civarı fiyatı.ben denemedim. kabak lifi aldım . önceliğim o . :)

kızlar istanbulda oturanlara ya da istanbuldan getirtebilecekleren diyorum. mısır çarşısında dolu at kılı fırcası var. 12 ytl civarı fiyatı.ben denemedim. kabak lifi aldım . önceliğim o . :)

gittigidiyordan almış.
fakat mısır çarşısında bakmadığım yer ve aktar kalmadı benım ve hiçbiryerde bulamamıştım nerde oldugunu tam olarak yazarmısın.hem benm hem arkadaslar için çünkü çok uzun süre aradım ve oralarda yoktu

Bende çok merak ettim kabak lifi kullanıyorum sonuç harika ama daha fazla güzellik göz çıkarmaz =)

gittigidiyordan almış.
fakat mısır çarşısında bakmadığım yer ve aktar kalmadı benım ve hiçbiryerde bulamamıştım nerde oldugunu tam olarak yazarmısın.hem benm hem arkadaslar için çünkü çok uzun süre aradım ve oralarda yoktu

canım, ben daha geçen cuma ordaydım.hemen her aktarda vardı sanki. ama net olarak aktar ismi veremeyeceğim ama. bir yer var . orda ne kadar olduğunu sormuştum. uzun sakallı bir bey var. portakallı yesil caylar varı var :)isim b,lmiyorum cok üzgünüm ama mısır carsısında kac tane aktar var ki tek tek girersin olmazsa...hihoyyyt

canım, ben daha geçen cuma ordaydım.hemen her aktarda vardı sanki. ama net olarak aktar ismi veremeyeceğim ama. bir yer var . orda ne kadar olduğunu sormuştum. uzun sakallı bir bey var. portakallı yesil caylar varı var :)isim b,lmiyorum cok üzgünüm ama mısır carsısında kac tane aktar var ki tek tek girersin olmazsa...hihoyyyt

:) peki siz sordunuzmu at kılı fırçası dıye
çünkü ben baktıgımda yoktu yenı geldı o halde
teşekkürler umarım bulurum çünkü bitane daha almak istiyorum yarın gideceğim

Slm arkadaslar.. Benim bir sorum olacakti size, belki biraz sacma gelebilir ama... bu at kili fircasinin nasil bir goruntusu var yani nasil bisey biraz tarif edebilrmisiniz? Tskkrlerr...

Kızlar bunu aktarlara söyleyelim,çok popülermiş diyelim hemen getirirler :KK70:

Tvde ne duysalar hemen getiriyorlar zaten :KK70:

Ben kabak lifine başladım,hafif kızarana kadar ovuyorum,batıklarıma da iyi geldi

Son düzenleme:
At kili fircasinin gorrunumunu anlatabilirmi biri bana ltfn? tskler...

elbise fırçası gibi tahta sapı var ve üzerinde 4cm uzunlugunda atkılları var

bu arada emınonune mısırçarşısına gittim ve giderken yanımada evdekini aldım ıkı yerde var dedıler ve benımkıyle alakası yoktu kılların.kazıklanmayın dıkkat edin
heryerde var demişti bir arkadas ama ıkı yerde vardı ıkısıde atkılı değildi dikkatli olun arkadaslar herkes çakal olmuş yakafamçokkarıştı

elbise fırçası gibi tahta sapı var ve üzerinde 4cm uzunlugunda atkılları var

bu arada emınonune mısırçarşısına gittim ve giderken yanımada evdekini aldım ıkı yerde var dedıler ve benımkıyle alakası yoktu kılların.kazıklanmayın dıkkat edin
heryerde var demişti bir arkadas ama ıkı yerde vardı ıkısıde atkılı değildi dikkatli olun arkadaslar herkes çakal olmuş yakafamçokkarıştı

canım fırcanın resmını koysan nasıl makbule gecer..
ben kabak lıfınden pek memnun kalmadım
kullanımı bana uygun gelmedı..

canım fırcanın resmını koysan nasıl makbule gecer..
ben kabak lıfınden pek memnun kalmadım
kullanımı bana uygun gelmedı..

Evet , bence de ... Fırçanın resmini istiyoruz kaydirigubbakcemile2

Bir de bişy sorucam, bu fırça kuru kuru mu kullanılıo ?? :uhm:
Yoksa duşta mı :uhm:

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler kaydirigubbakcemile3

kabak lifi nasıl oluyo ya ??? ve nerden aldınız ??
evet resim istiyoruz kayseri de var mıdır acep

X