Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kırmızı zamanlarında sadece badem yağı kullanmıştım o kadar 1 sene ara verip at kestanesi yağına başladım ve silikleşti tavsiye ederim cnm kırmızıyken elini çabuk tut tatlım sonra daha çok uğraşırsın mirmirmirmir
canım yani direk at kestanesi yağına başlamam doğru olmaz mı önce badem yağı mı kullanmalıyım?ben göğüslerime badem yağı kullanmıştım sadece yumuşamasını sağladı çatlaklara bir faydası yok diye biliyorum sadece oluşmadan önce kullanılması etkiliymiş badem yağının..
hımm evdeki yağ koleksiyonuna bi tane daha eklicem anlaşılan :) fiyatı nedir acaba at kestanesi yağının
flaşlı olan bacakların iç kısımlarındaki geçmiş olanlar(çizgisel kaldılar ama çok yakından bakında belliler) tatlım.diğeride popodaki geçmekte olanlar zemuszemus
hımm evdeki yağ koleksiyonuna bi tane daha eklicem anlaşılan :) fiyatı nedir acaba at kestanesi yağının
ben acayip üşeniyorum yağ kullanmaya,bi sürü aldım bikere kullanıp bıraktım..
saol tatlım bunu denicem iyi sonuç alırsam yazarım tekrar teşekkürler...:1hug:
Kılcal damarlar için avene dioroseral gibi bir ürün var. O hemen geçiriyor. Hiç yağla uğraşma derim.
Limon yağı, at kestanesi, kırmızı kantoron ve çörekotu yağı çatlaklar için iyi gelen yağlardan. Bunlara çilek yağı da ekleyip sürsek sanki daha çabuk sonuç alınır gibi duruyor. Şu anda 2. hamileliğim olduğu için biraz bekleyeceğim.
teşekkür ederm ama sorun benim bacaklarımda yüzümde değil bu ürün yüz için heralde
Canım ben kılcal damar çatlamasından bahsediyorum hani yüzdede oluyoya bu çatlaklar onu diyorum sende alemsin :)