• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya'nın göbeğindeki çok eşli köy, bildiklerinizden çok farklı.

7 kocalı Hürmüz'ler siziii:KK70:

Kim yapmıs bu (nufus artsin diye olduğunu )arastirmayı asabım bozuldu.
Çok erkek az kadin .Erkekler kendilerine bakacak ihtiyaclarıni giderecek kadin bulmak için paylaşımcı olmuş .
Sinirime smily bulamadım.:KK11:

Çok saçma bir sebep,..Eğer nüfus artırılmak isteniyor ise adam iki üç kadınla evlenmeli. Bir kadın yılda kaç kocası olursa olsun en fazla bir kez hamile kalabilir ama bir adamın üç kadınla evliliğinden 3 çocuk doğabilir bir yılda
Degil mi??:anneadayı::KK70:

Sapkinlar ...
Nasıl bi midedir bu ya nasıl bir aşağılama dır bu ? Ben yeri geldiğinde kocamla baş edemiyorum. Her akşam başka adamın koynunda ve Çocuğumun kimden olduğu belli değil.
Allah bunları ıslah etsin..

Tövbe yarabbim. Turkiyede olsa erkekler 4 kadinla evlenir durumu aleyhlerine çevirirler di :D

polyandry yada poliandiri diye geçer bu sosyolojide vardır zaten..
bu kadar şaşılcak ne varki..
ortadoğuda erkekler yapıyo başka bölgede kadınlara böyle bi hak tanınmış..
yani zaten sosyolojiden bilindik yada dünya düzeninde var olan bişi..
tabikide ne kadın nede erkek için yakışı kalır bi yanı yok çok eşliliğin..
demek istediğim kadında erkekte çok eşliyse tiksinçtir..
ayrıca 3 tane sevgilisi olan bayanda aynı benim gözümde etrafımızdada yok diildir böylesi..

Son düzenleme:
Elbette ki birbirlerini kıskanmayacaklar. Düşünsene, var oldukları ilk andan itibaren böyle görmüş böyle bilmiş ve bu bilinçle yetişmişler.
Bi kadını kıskanma iç güdüleri törpülenmiştir bunların.
Güdüsüzler n'olcak. :p:KK71::KK71:

Cok cocuk icin degil tarlalar bolunmesin diye tum erkek kardesler tek kadinla evleniyormus

Kültür farklılığı.
Bazen bazı farklılıkları beyinler reddediyor.

İlginçmiş çok...

Sacmalik.
Baska bi ulkedede okumustum boyle bisy.
Hatta orda bi kadin 5 tane kardesle evlenmisti.
Neymis kadin ilk once en buyuguyle evlenmis eve gelin gitmis.
O evdeki buyuk kayniyla bisyler yasamaya baslamis ve ailenin erkeklerine gore kadin onunda gonlunu hos tutmasi gerekmis.
Ve 1 inci kayin, snra 2 3 derken toplam olarak 4 kayin 1 koca, 5 erkek birden bir kadina..

Dahasi var.
Bi gozlu evde yasayan bu aile her gece biriyle yatiyomus. Ve dusunun, bi oda.
Herkes ne yaptiklarini goruyor.
Sen bi adamin koynundasin, ve tam yaninizda kocan. Ve o adam bildgin kocanin kardesi.

Hic birbirimizi kiskanmiyoruz diyorlar. Gurur duyuyoruz diyorlar.
1 cocugu var kadinin ve hangi erkekten oldugu onemli degil benim icin, oglum herkese baba diyor diyor.
Hangisini seviyosun diye sorduklarinda kadin 5 inide seviyorum diyr.

O kadını ben de okudum diyordu ki ilgi alaka hiç eksik olmuyor mutluyum...
Haber linki de şurada boy boy poz vermişler bir de
http://www.internethaber.com/5-kocali-kadinin-5-kocasi-da-kardes-foto-galerisi-1196835.htm

O kadını ben de okudum diyordu ki ilgi alaka hiç eksik olmuyor mutluyum...
Haber linki de şurada boy boy poz vermişler bir de
http://www.internethaber.com/5-kocali-kadinin-5-kocasi-da-kardes-foto-galerisi-1196835.htm

Evet evet bu.
Migdem kalkti, bildigin migdem kalkti.
Dusunsene ya.
Hepsi ayni odada.
Tabi bunlarin geri anasi babasida vardir.
5 kardes+2 ebeveyn+ 1 cocuk + kadin.
Geceleri bazi seyler yasandiginda( diger kocanin yaninda!) Herkes duyar.
Cocuk sormazmi anne napiyosunz diye?
Ebeveynlerin yaninda o is bide.

Tvbe estagfrulah..

Bende bu haberin başka bi versiyonunu milliyette okudum tarım arazileri az olduğu icin aile bölünüp arazileri paylaşmasınlar diye ailenin bütün erkeklerine tek kadın alıyorlarmış çocuk hepsine baba diyormuş kıskançlık olmadığı gibi çocukları hepsi sahipleniyormuş.

Back