• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asya min dogum hikayesi

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Nihayet hikayemi buraya yazmak nasip oldu sukurler olsun.Biliyorsunuz benim kizim 38+ ters donmus normal dogum sansimi kaybetmistim kafamda karisikti sezaryani o ana kadar dusunmemistim helede tirsik biri olarak epidural olma fikri o ani canli canli gormeye katlanamam saniyordum ama yasadigim yerde anestezi olma imkani yok hatta imkansiz durum neyse 21 nisanda son ultrasonda bebek ayni pozisyonda olunca kararimi verdim esimle odada tarih icin beklerken icimden keske dedim 23 nisani verseler diye gecirdim ki kadin tarihi verdi 23 nisan esimle cok mutlu olduk ve evimize donduk ama bendeki heyecani anlatamam guzel olan ona kavusmak hayatinda ameliyathane gormemis biri olarak yasdigim heyecan ama sagolsun esimin destegini unutamam beni heran destekledi rahatlatti dogum sabahi 8de hastahenedeydik saat 9 dogumdu alt katta hazirlandim esimde doguma basladigi anda girecekti sonra sirasiyla dogum ekibi tek tek geldi tanitti kendini 3tane anestezi dr geldi sonra ebe hemsire ve en son dogum dr yasli bir adam ama gorunce icim rahatladi korkmayin binlerce kez bu sekilde dogum yaptirdim diye telkinde bulundu ve o an geldi anestezi dr beni yukariya aldi bende heyecan kalp sipazmi noktasinda ama oyle bir yerki muzik dinliyorlar herkez rahat neseli sanki dis dolgusu yapilcak igneler serumlar rahatlatici igne derken ben bir gevsedim ne tansiyon ne heyecan kaldi neden mi cunku kizimi koyacaklari temizleyecekleri masayi havlusunu gordum ve ignem yapildi ama ne uyusma gorseniz boyle kulce oldum yani testereyle dograsan tik yok bende ve kapidan esim gorundu dr kiyafetleri vermisler mavili bonesi falan baktim dedim hos adam iyiki evlenmisim ustelik cocukta yapmisim lokum gibi cocuk dedim uyusturucu etkisimi::)) ve esim bas ucuma oturdu perde gerildi esimle havadan sudan konusuyoruz nasil iyi geldi mutlaka esinizi isteyin cok iyi oluyormus vallahi terapi yapti bana ve kizim cikti bir aglama sesi geldi Allahim ne guzel bir duyguydu ustelik esim cikis anini karnimin icini herseyi izledi artik icimi disimi biliyor derler ya iste bizimkisi oyle bi evlilik oldu ve kizimi havlu ile sarip babasina verdiler basucuma oturdular ay nasil guzel uslu kocaman koyu renk gozler uzun kivrik kirpikler beyaz bi siviya bulanmis un helvasi gibi ya o arada plasentam vs temizlendi eger boyle sezaryan olacak olanlar varsa mutlaka bunu okusunlar inanin ne aci sizi vs yok cok ama cok kolay bir dogum tabiki en dogrusu normal ama bu sezaryanda inanin cok rahat beni dikerken babasiyla kizimi aldilar olcumu temizligi kayit islemleri icin bu arada ben dikildim biraz midem bulandi ama normalmis beni alt katta bekletirken kizimi emzirmem icin verdiler esimde yanimda ignemi vs oldum ama nasil emiyor arkadaslar sanki kirk yildir bunu yaparmiscasina Allahin bir hikmeti vee odamizdayiz benim disimda 5 kisi daha var perdelerle ayrilmis 1 tanesi normal dogum digerleri benim gibi yatagima alindik serumlarim sondam herseyim tamam kizim yanimda esim yanimda benden mutlusu mesudu yok ama esimin yanimda kalma suresi sabah 8 aksam 8 refakat olayi yok zaten hemsireler, cocuk dr, ebeler ,hizmetliler fir donuyor istahim hic yoktu yemek yiyemedim zaten aksam esim gitti zar zor ayrildim ondan kendimi yanliz hissettim derken gozum kizima ilisti dedim ne yanlizi be aslan gibi kizim var yanimda o gece uyusma gecerken gaz sancisi basladi emdikce icim kasiliyor sanki tonlarca hava cikiyor ciktikca ben kus gibi hafifliyordum kizim annesini tedavi etti canim benim gece oyle huzurluydu ki ama kabus diger annler icin basladi ayni anda agliyor tum bebekler ememiyorlar ciglik cigliga ama bizimki fos fos uyuyor emiyor boyle 2 gece kaldik ve dun evimize geldik simdi camdan kafami cikartip bakiyorumda sanki hersey daha guzel daha canli ve kalbim daha hizli atiyor en guzeli artik kendimi daha kadin daha guzel buluyorum iste bu teyzeleri darisi herkezin basina hamilelerin basina benimkinden milyon kat kolay dogumla nasip etsin ayrica tum arkadaslara tesekkurler varliginiz icin

canım okurken çok etkilendim akıllı maşallah kızın demekki bizi boşuma korkutuyorlar daha benim 3 ayım var çabuk gelmesini istiyom özel hastenede yaptın sanırsam eşin girdiğinme göre çekirdek aile mutuluk ve saglık diliyorum paylaşım içinde teşekkür ederim

canım okurken çok etkilendim akıllı maşallah kızın demekki bizi boşuma korkutuyorlar daha benim 3 ayım var çabuk gelmesini istiyom özel hastenede yaptın sanırsam eşin girdiğinme göre çekirdek aile mutuluk ve saglık diliyorum paylaşım içinde teşekkür ederim

yok be canim devlet hastahanesinde ama ozel gibiy di sakin korkma bak ben kolumdan kan alirken bile cani cok yanan ufleyen cani tatli biriyim anla artik ama ben yaptim ya mutfakta parmagini kessen acisi o epidural sezaryandan daha coktur sadece karninda bebegi alirlarken bir calkalanma masaj hissi oluyor tas gibi hissizsin zaten kimseye kulak asma bak benim 4.gunum en canlisini yasayanim son 3 ayin rahat ol dinlen gevse nasil 3 ay gecicek anlamiycaksin bile

ne güzel bir hikaye olmuş
allah analı babalı büyütsün tebrik ederim
bende ya çarşamba ya perşembe sezeryan nolcam inş benim hikayemde güzel olur böyle:=)

allah analı babalı büyütsün sağlıklı,şanslı ve bol kısmetli bir kız olsun inşallah

ohhhhhhhh :teytey: canım tebrik ederim saglıkla buyut maaşallah uslu zuzuna darısı başımıza amin

allah analı babalı büyütsün... ne güzel bi doğum yapmışsın... darısı bizlerin başına

okurken tutamadım kendimi ... allah analı babalı sağlık huzur ve mutlulukla geçecek bir ömür nasip etsin inşş... :emir_bebek: darısı bizim başımıza

tebrıklerrr mutluluklar darısı bızlerın basına ..

saglıklı bı hayat dılerım

Allah analı babalı büyütsün canım ..Çok güsel bi doğumun olmuş allah bizlerede nasip eder inşallah !!

CANIM OKURKEN OKADAR ETKİLENDİMKİ ANLATAMAM AĞLAMAKLI OLDUM NİE BU KADAR ETKİLENDİM BİLMİYORUM ÇÜNKÜ NE EVLİYİM NEDE HAMİLEYİM AMA ETKİLENMEMEK SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL SANIRIM... ALLAH YAVRUNU SAĞLIKLA BÜYÜTMENİ NASİP ETSİN CANIM RABBİM SANA VE AİLENE SAĞLIK MUTLULUK VERSİN
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM

benimde 2 ayım kaldı sezeryan düşünüyorum rahatladım vallaha sen anlatınca böyle terapi gibi oldu bebegınle mutlu saglıklı bır ömür paylasmanı dilerim allah tüm hamılelerı hayırlısıyla saglıklıca kurtarsın insallah

benimde 2 ayım kaldı sezeryan düşünüyorum rahatladım vallaha sen anlatınca böyle terapi gibi oldu bebegınle mutlu saglıklı bır ömür paylasmanı dilerim allah tüm hamılelerı hayırlısıyla saglıklıca kurtarsın insallah

canim korkma bir mucizeye sahit oluyorsun sizi agri olmadan sizi olmadan keyfini cikar birdaha dogurucam kizim tek buyumesin kesinlikle yine ayni yontemle o kadar rahatti yani

Back
X