• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ASYA MA kavustum teyzeleri hemde 23 nisan sabahi

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Allahima sukurler olsun kizima kavustum arkadaslar epidural sezaryan oldum cok tatli biblo gibi bir kizim oldu 3060kilo 51 cm inanin bundan onceki hayat hayat degilmis yeniden dogdum sanki onunla birlikte eve yeni geldim ayrica dogum hikayemi anlaticam darisi tum gun sayanlarin basina masada hepsi icin dua ettim....

Ay Ahayirli Uğurlu Olsun Birden Benim De Bebek Istedi Canim.
Mis Kokuyordur Yavru şimdi öp Yumuşacik Ensesinden.
Allah Hayirli Sağlilki Uzun Bir ömür Verisn.anali Babali Büyütsün Rabbim.
Allah Her Isteyene Verisn
Gözün Aydin. Annecik Hoşgeldin Bebek

Allahima sukurler olsun kizima kavustum arkadaslar epidural sezaryan oldum cok tatli biblo gibi bir kizim oldu 3060kilo 51 cm inanin bundan onceki hayat hayat degilmis yeniden dogdum sanki onunla birlikte eve yeni geldim ayrica dogum hikayemi anlaticam darisi tum gun sayanlarin basina masada hepsi icin dua ettim....

Ay canim cok sevindim Allah anali babali buyutsun.Gozun aydin olsun.Dogum hikayenide dort gozle bekliyorum canim.

ilerede kzıım olursa adını asya koyucam
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz
allah analı babalı büyütmek nasip etsin
:)

allah analı babalı buyutsun tebrik ederim canım benimsaglıklı günler geçiren evinize bereket getirsin yavrun amin darısı bizlerin başına inşaallah amin

dogum hikayemi dogum yapanlar kismina birakiyorum hepinize cok tesekkur ederim fikirleriniz arkadasliginiz onerileriniz ilactan ote geldi Allah tum dilek isteklerinizi kabul etsin sevgilerimle

allah anali babali buyutsun sizlere bagislasin acisini gostermesin insallah
tebrik ediyorum gercekten bebekden once sanki hayat yokmus onlar gelirken hayat yeniden basliyor sanki
bende oglumda oleydim o benim herseyim hayatim simdi kiz kardesi tam olcaz dort kisi evde sukurler olsun allahima
bi de kizimi alsam sag selim kucagima insallahhhhhhhhhhh

Back
X